Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (604. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.080
Cevap
200
Favori
1.006.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; geçen gün hava biraz soğuk olduğundan koltuk ısıtmaları açayım dedim ancak her iki koltukta da bir sıcaklık belirtisi yok, zaten hi low tuşlarına basınca da herhangi bir ışık yanmıyor, sebebi ne olabilir? başa bir yerden açıp kapanıyor mu acaba?

• İlgili sigortaları kontrol edin önce yanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemaster1

İlgili sigortaları kontrol edin önce yanmış olabilir.

Hocam garantisi devam ettiği için servise götüreceğim bugün. Garantiden yapılır diye düşünüyorum. Haksız mıyım?

• Tabii ki servise yakınsanız ve garanti kapsamındaysa mantıklı
  • Merhaba, 2016 model 65000km de servis bakımlı Premium paket XV aldık pedere. Araç genel olarak güzel ancak iç aksamı biraz eski kaçıyor haliyle ve çoğu ayar da manuel.

Öncelikle tavsiye edebileceğiniz yedek parça, ek özellik vb. var mı araca ekleyebileceğimiz? Multimedya-yol bilgisayarı için bluetooth harici nasıl bir bağlantı yapabiliriz? Gördüğüm kadarıyla starlink TR de hizmet vermiyor. Bu gibi detaylar için yönlendirebileceğiniz şeyler olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

• Arkadaşlar herkese iyi günler İstanbul içi sıkışık trafik düşünürsek yakıt tüketimi ne kaadar şehir içi ve şehir disi
  • Herkese merhabalar

Yıllardır Mantigimla Duygularım arasında git gel yaşarken sonunda duygularıma yenilip 2018 67bin kmde bir XV ile aranıza katıldım.

Umarım pişman olmam... Aracı deneyimledikce yorumlarda görüşmek üzere...

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    4 yıl kullandım ortalama 8,5 litreydi, uzun yolda çok daha sakin kullanırsanız güzel değerleri yakalayabiliyorsunuz
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, eski mesajlarınızdan yanlış hatırlamıyorsam XV karşı mesafeliydiniz, tercih etmenizdeki etkenler neler di?
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt

Subaru her zaman gonlumuzdeydi, mesafeli olma sebebim, herkesin duyduğu endiselerdi (yedek parça, bakım maliyeti, 2.el piyasası vs)

Malum yaş da ilerliyo, ölmeden bi XVye binelim dedik.

Bir de insan, imkan ve hevesi aynı anda denk getirdiğinde ne yapmak istiyosa yapmalı, sonradan imkan olup heves olmayabilir. Heves olup imkan olmayabilir...

Herkese kazasız belasız sürüşler...

• ViTeSKoLu kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Fiyatlar gerçekten çok yükselmiş..Ancak bir şey dikkatimi çekti yağ 4 litre kullanılmış görünüyor bildiğim kadarı ile Xv ler 5 litre yağ almıyor mu?

• utabev U kullanıcısına yanıt

Bir ara bir kampanya vardı, aracı kontrole götürene 1 litre yağ ve 2 adet boyun yastigi hediye ediyorlardı. Kampanyadan aldığım 1 litre yağı da götürmüştüm. O yüzden 4 litre fatura ettiler.

• Anladım.Cevap için teşekkürler..

• Arkadaşlar merhaba,

4.Subarum olan Xv aracımı satmak durumundayım..Aracım 2015 Elagance Gri renkte 53500 km de kazasız boyasız bakım dışında tamire bile gitmemiş bir araçtır.Aracın 4 lastiği yeni akü yeni bakımlarını bir kaç gün içinde yaptırıyorum Tüv muayenesi yeni..Anlayacağınız alanın hiç masrafı olmayacağı bir araç..Henüz bakımı yaptırmadığım için fotoğraflarını çekmedim sarı sitede ilanı da yok..Aracın motorunun üzerinde hala fabrika çıkışı koruyucu mumları bile duruyor..Piyasa araç satmak için hiç uygun değil biliyorum..Bu temizlikte bu km de bu model yılında başka Xv varmıdır bilmiyorum..Aldığım kişi forumdan çok çok titiz bir arkadaşımız.Ben de öyleyim..Henüz net bir fiyat ta belirlemedim açıkcası..Çevreniz den temiz bir Xv arayan olursa yönlendirirseniz sevinirim.

• @utabev
    Şimdiden alana da, satana da hayırlı olsun diyeyim.
    Facebook kullanıyor iseniz orada 2 aktif grup var. Satış konusunda biraz daha hızlı bir süreç olabilir.
  • ViTeSKoLu kullanıcısına yanıt

Maalesef Facebook hesabım yok..Öneriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.

• Bu arada 2015 XV,2015 Levorg,2005 Forester hakkında genel bilgi tecrübe , kullanım deneyimi soran olursa keyifle cevaplarım..

• ellez78 E kullanıcısına yanıt

Merhaba ,

Şuan satışa çıkaracağım Xv 2. Xv aracım yani sattım Ardından Forester,Sonra Levorg ve tekrar XV.. Xv kullanırken gazla ayağınız birbirinden hiç ayrılmayacak (frene basacağınız an hariç :) )gaz pedalını ezerek kullanacaksınız gerekmedikçe ani sert basış yapmayacaksınız..Ben uzun yolda 130 km sınırını geçmeden defalarca 6-6.5 litre ortalamasını yakaladım..Şehir içinde ben 1 km ilerideki markete gideyim dediniz park ettinğiz oradan çıktınız 2 km ileride başka bir işinizi hallettiniz sonra 2 km daha ileride bir iş halledip evinize döndünüz net söylüyorum 11-12 litre yakıt gösterir..Çünkü Xv çift diferansiyel olduğu için ağır bir araba ve en çok benzini kalkışta tüketiyor..Başka bir örnek vereyim kontağa bastınız ışıklar bile olsa 10-15 km yol gittiniz 7.5-8.5 litre yakıt gösterir..Dur kalksız yol uzadıkça Xv az yakar..Özellikle parçalı ,aracı park edip tekrar çalıştırıp başka kısa mesafe gider ve bu rutini 2-3 kez tekrar ederseniz yakıt artar..

Ben 2.Xv sahibi olarak yakıttan hiç şikayetçi olmadım olursam haksızlık etmiş olurum..Daha önce 1.2 Audim,1.2 Opelim ve yine 1.2 düz Golf aracım oldu inanın XV nin yakıtı onlara çok yakın.Hiç birinde XV deki kadar kendimi güvende hissetmedim..Bu markanın kesinlikle bir ruhu var adeta..Onu kullanırken güvendiğiniz bir dostunuzun yanında gibi hissediyorsunuz.

Xv yi tanıdıkça onun huyunu suyunu öğrendikçe yakıtınız düşecektir.

Umarım paylaşımım size bir fikir vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utabev -- 29 Kasım 2024; 3:9:30 >

• utabev U kullanıcısına yanıt

Fiyat belirlediyseniz paylaşır mısınız?

• ayardimci A kullanıcısına yanıt

920.000 TL düşünüyorum..Henüz ilan yayınlamadım..

• 
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.