Şimdi Ara

Şubat 2015 Dönemi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, askerlikle ilgili aklıma takılan bir kaç soru var epey kafamı kurcalayan, bilenler cevaplarsa çok memnun olurum :)

Şubat 2015'te askere gitmek istiyorum 30 Kasıma kadar tecil bozdurmam gerekiyor sanırım biliyorsunuzdur.

- Sormak istediğim (Kısa Dönem Olarak) şubatta gitmek istiyorum diyip gidilemiyor sanırım, bunun için şubat döneminde gitmek istiyorum diyip şansımı o dönem için arttırma ihtimali var mıdır ? Bu arada Çankırı/Ilgazlıyım İkamet Ankara ve 90'lıyım bilginize.
    - Hemen tecil bozdurunca belli oluyor mu gitme dönemi bilmiyorum ama oldu diyelim ŞUBAT 2015'in hangi gününde gideceğimizi nasıl öğrenebiliriz ? Belli kalıplar var mı işte dönemlerin 4'ü ile 10'u arası gibi.
    - Üstte sorduğum soruya göre Şubat ayının ilk haftası yurt dışına çıkmayı planlıyorum. Kasım 30'a kadar tecili bozdurduğumda yurt dışına çıkış yapabiliyor muyum ? Çıkış yaparken senin celp dönemin yaklaşmış kardeşim gidemezsin demesinler sonra :)
    - Ve son olarak bu soruları sorabileceğimiz bir çağrı merkezi bulamadığım için yazdım. Eğer genel bu soruları yönlendirebileceğimiz bir çağrı merkezini bilen varsa paylaşırsa harika olur ! ASAL Bölge Başkanlığı iletişim numaralarında hiç bir cacık yok telefonları açmıyorlar bile bilginiz olsun.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametatak

Merhabalar, askerlikle ilgili aklıma takılan bir kaç soru var epey kafamı kurcalayan, bilenler cevaplarsa çok memnun olurum :)

Şubat 2015'te askere gitmek istiyorum 30 Kasıma kadar tecil bozdurmam gerekiyor sanırım biliyorsunuzdur.

- Sormak istediğim (Kısa Dönem Olarak) şubatta gitmek istiyorum diyip gidilemiyor sanırım, bunun için şubat döneminde gitmek istiyorum diyip şansımı o dönem için arttırma ihtimali var mıdır ? Bu arada Çankırı/Ilgazlıyım İkamet Ankara ve 90'lıyım bilginize.
    - Hemen tecil bozdurunca belli oluyor mu gitme dönemi bilmiyorum ama oldu diyelim ŞUBAT 2015'in hangi gününde gideceğimizi nasıl öğrenebiliriz ? Belli kalıplar var mı işte dönemlerin 4'ü ile 10'u arası gibi.
    - Üstte sorduğum soruya göre Şubat ayının ilk haftası yurt dışına çıkmayı planlıyorum. Kasım 30'a kadar tecili bozdurduğumda yurt dışına çıkış yapabiliyor muyum ? Çıkış yaparken senin celp dönemin yaklaşmış kardeşim gidemezsin demesinler sonra :)
    - Ve son olarak bu soruları sorabileceğimiz bir çağrı merkezi bulamadığım için yazdım. Eğer genel bu soruları yönlendirebileceğimiz bir çağrı merkezini bilen varsa paylaşırsa harika olur ! ASAL Bölge Başkanlığı iletişim numaralarında hiç bir cacık yok telefonları açmıyorlar bile bilginiz olsun.

Şimdiden teşekkürler.

TABLO 1

CELP DÖNEMLERİNE GÖRE ERKEN SEVK MÜRACAAT TARİHLERİ

CELP DÖNEMLERİ
    BAŞVURU TARİHLERİ
    BAŞVURU MAKAMI

ŞUBAT Celbİ
    01 EYLÜL – 30 KASIM
    AS. Ş.BŞk.lIĞI

MAYIS Celbİ
    01 ARALIK –28 ŞUBAT
    AS. Ş.BŞk.lIĞI

AĞUSTOS Celbİ
    01 MART – 31 MAYIS
    AS. Ş.BŞk.lIĞI

KASIM CELBİ
    01 HAZİRAN – 31 AĞUSTOS
    AS. Ş.BŞk.lIĞI

TABLO 2

CELP DÖNEMLERİNE GÖRE SEVK TEHİRİNİN EN SON İPTAL EDİLMESİ GEREKEN TARİHLER

CELP DÖNEMLERİ
    SEVK TEHİRİ İPTAL YAZILARININ İLGİLİ BİRİMLERE ULAŞMASI GEREKEN EN SON TARİHLER

ŞUBAT CELBİ
    30 KASIM

MAYIS CELBİ
    28 ŞUBAT

AĞUSTOS CELBİ
    31 MAYIS

KASIM CELBİ
    31 AĞUSTOS

TABLO 5

SEVK TARİHLERİ

STATÜ
    CELP DÖNEMİ
    İŞLEM

makamI

ŞUBAT
    MAYIS
    AĞUSTOS
    KASIM

2,5 Aylık Temel Eğitime Tabi Yedek Subay Adayları
    06-09

Şubat
    06-09

Mayıs
    12-13

Ağustos
    11-13 Kasım
    AS.Ş.

BŞk.lIĞI

Kısa Dönem 1’inci Grup
    06-12

Şubat
    06-09

Mayıs
    12-15

Ağustos
    04-07 Kasım
    AS.Ş.

BŞk.lIĞI

Kısa Dönem 2’nci Grup
    21-26

Mart
    21-26

Haziran
    09-11

Eylül
    16-18

Aralık
    AS.Ş.

BŞk.lIĞI

1 Aylık Temel Eğitime Tabi Yedek Subay Adayları
    25-28

Ocak
    25-28

Nisan
    25-29

Temmuz
    25-28

Ekim
    AS.Ş.

BŞk.lIĞI

tüm aradığın sorular burada...

http://www.asal.msb.gov.tr/ istersen bu adresten bak.
    tüm tarihler var.
    birde kısa dönem veya uzun döenm olmana tsk karar verir.Kesin kısa döenm yok yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.