Şimdi Ara

Şubattan beri yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu cimmer'e gönderdik btkya yönlendirdiler fakat hala ilgilenmediler.

Türk Telekom TTNET 20.02.2018 tarihinden bu yana Türk Telekomun alt yapı çalışmasından dolayı telefonum ve internetim yok. Bize söylenen 27 Mart 2018 te saat 3 te gelecek dendi. Daha sonra Nisanın 8 inde gelecek dendi. Daha sonra 18 inde dendi. Daha sonra da 30 Nisanda gelecek dendi. Fakat gelmedi biz öğrendik ki 1 Ocak 2019 yılında geleceğini söylediler. Türk Telekom bizi böyle oyalaması sıkıntı yarattı ve bize daha önce söyleseydiler 1 yıl sonra geleceğini kendimizde çözüm bulabilirdik. Daha sonra ben Türk Telekomdan hizmet alamadığıma dair belge almak istedim fakat vermediler. Vermedikleri gibi de kullanmadığımız ayların faturalarını bize ödetmeye çalıştılar. Daha sonra da ben bu belge prosüdürlerinde olmadıklarından veremiyorlarmış. Fakat faturayı da bana ödetmeye çalışıyorlar. Onları şikayet edeceğimi söyledim. Onlarda bana ince espriyle Cumhurbaşkanına kadar git şikayet et ya da mahkemeye ver hiç bir şey yapamassın bunu öde dediler. Ben mağdur oldum. 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://twitter.com/PaulDoany

Telekomun ceosu bu hemen yaz anında ilgilenirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.