|
Subnautica: Below Zero | ANA KONU | Derin Dalış Güncellemesi!
-
-
Subnautica sever arkadaşlar bildiğiniz gibi Subnautica: Below Zero 1 yıldan daha uzun süredir erken erişimde. Ve bu süreçte hikayeye bir çok eklemeler yapılmıştı. Yapımcı
Unknown Worlds Entertainment hikayeyi baştan aşağı değiştirmeye karar verdi. Takip eden arkadaşlarımız varsa bu yüzden eski kayıtlı oyunları çalışmayabilir. Experimental modda değişen başlangıç sinematiğinden hikayenin baştan aşağı değiştiği görülüyor. Bakalım yeni hikaye nasıl olacak bekleyip göreceğiz. -
Siz bunu yazınca, güncelleyeceğim aklıma geldi. Konuyu güncelleyeceğim teşekkürler hocam. -
oyun ne zaman bitecek erken erişim diye aldık oynayamıyoruz? resmi bir açıklama var mı? -
Ne zaman erken erişimden çıkıyor. Ben de merak ediyorum. Bir açıklama yapıldı mı acaba?
-
Şu muhteşem oyunun konusunun böyle ölü olması üzücü. Saçma sapan oyunların konusu ilk sayfadan düşmez.
BZ tamamlanalı çok oldu. Türkçe. Şu an hali hazırda oynayabiliyorsunuz. 32 Liraydı 50 Lira oldu. Az bir süre içinde tam çıkışını yapacak. Ama şu an tamamen bitmiş halde oynadığım kadarıyla. Ufak tefek pürüz var. 5 saat civarı oynadım muhteşem bir oyun yine ilk oyun gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ocak 2021; 9:55:53 > -
Oyunun tamamen çıkmasını bekliyorum bende hocam. Konuyu tamamlayacağım. Türkçe çevirisini tamamladık, Türkçe çeviride hata bulursanız bana PM`den yazın lütfen. Hızlı bir şekilde güncelleyelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihTSFCOyunun tamamen çıkmasını bekliyorum bende hocam. Konuyu tamamlayacağım. Türkçe çevirisini tamamladık, Türkçe çeviride hata bulursanız bana PM`den yazın lütfen. Hızlı bir şekilde güncelleyelim.
Çok güzel olmuş hocam elinize sağlık henüz çeviride de bir soruna denk gelmedim. Keşke bu oyuna HDR desteği ve Dolby Atmos desteği eklense. Eğer iletişimdeyseniz böyle bir istek yapsanız süper olur, böyle bir oyuna aşırı yakışır bu eklentiler.
Bir de oynanışla ilgili bir bug var ama tam sürümde düzeltilir sanırım. Tavana takılıyoruz zıpladığımızda. Her objenin tavanı olabiliyor bu konu. Mesela bir örnek, ilk başladığımız deniz altındaki life pod'da zıplarsak tavana yapışıyoruz inmek için çabalamak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ocak 2021; 18:21:8 >
-
Unknown Worlds ile iletişime geçebiliyoruz hocam, HDR ve Dolby Atmos isteğinizi ileteyim fakat şu an ana odak S:BZ`nun konsol sürümleri, ondan dolayı fazla dikkate alırlar mı, bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatihTSFCUnknown Worlds ile iletişime geçebiliyoruz hocam, HDR ve Dolby Atmos isteğinizi ileteyim fakat şu an ana odak S:BZ`nun konsol sürümleri, ondan dolayı fazla dikkate alırlar mı, bilemiyorum.
Bu destekleri konsola da getirebilirler hocam zaten HDR kullanımı epey yaygın konsolda da. Dolby Atmos'u da sadece Xbox ve PC'ye getirebilirler, PS4-PS5 desteklemiyor.
Ama gerçekten müthiş bir ekleme olur bunlar çünkü oyunun dünyası bu eklentilere o kadar müsait ki. Ufak tefek pürüzler harici bitmiş gibi görünüyor zaten sanırım konsol portu haricinde de pek bir şey kalmamış. Sağolun şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ocak 2021; 18:30:43 > -
Oyun çıkışını yaptı ama hiç ilgi görmemiş. Es geçmeyin bu oyunu muhteşem bir oyun olmuş. Yapımcının yapmadığı VR desteğini de modcular getirmiş ve o kadar harika yapmışlar ki VR desteğini. Muhteşem bir deneyim. VR kullananlar kesinlikle VR modunu kurup deneyim etsin.
-
Merhaba
Ps5 için Subnautica Below Zero arıyorum.
Pri veya sec farketmez. -
Merhaba
Ps5 için Subnautica Below Zero arıyorum.
Pri veya sec farketmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X