Şimdi Ara

subwofer nereye konulmalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
52.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş subwooferi koyabileceğin en kötü yere koymuşsun.onu açık bir yere al bence indir oradan.
  • Sub-woofer, kesinlikle bişeyin üstüne, hele ki tahta bir malzeme üstüne konmamalıdır. Yoksa çok titreşim ve uğultu yapar. Bu da rahatsız edici ses demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Sub-woofer, kesinlikle bişeyin üstüne, hele ki tahta bir malzeme üstüne konmamalıdır. Yoksa çok titreşim ve uğultu yapar. Bu da rahatsız edici ses demektir.

mermer e koyarsak ıyı demı ben ole yaptım mermercı old. ıcın dıger turlu parke kotu oluyor ?
  • Koyacak yer yokki başka odada. Mecburen oraya koydum ama açık bir alan ayarlamaya çalışıcam
  • arkadaşlar bu sub ı halının üstüne koymak mı mermer in üstüne koymak mı daha etkilidir..?
    ayrıca alt katı fazla rahatsız etmemesi için ne gibi bişiler yapmak lazım?
  • bu arada size baska bir onerim var eger gerilim oyunlari falan oynuyorsaniz iki raf arasina koyun tikirtilar falan geliyor cok guzel atmosfer oluyor
    fakat muzik dinlerken tavsiye edilmez
  • mermer koymak olayı biraz farkettirdi.. titreşim kesildi ses daha tok geliyor tavsiye ederim
  • senin sub un yeri iyi bence bass verecek sub un daima alta olması ilazım yoksa sen bir sub u alırda yukarı kaldırıp biryere kurarasan sub undan hiç te bass almasın sub u daima aşğıya biryere koyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

Dostlar benim odacık birazcık ufak
    masanın altında duruyor resimde olduğu gibi ayrıca masanın sağında ve solunda sub ın girebileceği yerler de var
    (masayı biraz sağa veya sola çekersem rahat oluyoo)
    fikri olan varmı bu konuda....

subwofer nereye konulmalı

kardeş emin ol senin sub durabileceği en iyi yerde duruyor. subı dışarı alıp masanın yanına koysan duydugun bass azalacaktır. x-530 um varken bende aynı şekilde yerleştiryordum. tabi şöylede bir durum var film izlerken masada 1 metre uzaklaşırsan subwooferdan max etkiyi alacaksın basslar daha etkileyici gelicek.

Bence bu şekilde bir yerleşim gayet iyi olmuş

• arklar benim wooferlar dolap üstünde duruyor sizce yeri iyimi???resimde de gördügünüz gibi ama cwplarınızı bekliorum.şimdiden tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 27 Mayıs 2006; 3:15:20 >
  •  subwofer nereye konulmalı
  • Sub'ı biraz daha kapıya yaklaştırma imkanın varsa öyle yap, mümkün olduğu kadar köşede olmalı, böyle olursa çok daha etkili bass sesi duyarsın..
    quote:

Orjinalden alıntı: burak08

• @Wolverine aslında dediğin gibi duruyor. Ben pek iyi çizemedim
  • subwoofer ok da peki uyduları kasanın veya subwooferin ustune koyarsak bi zarar gelirmi.. ????

monitorun yanı da olabilir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 3 Haziran 2006; 19:27:50 >
  • Tamam o zaman..
    quote:

Orjinalden alıntı: burak08

@Wolverine aslında dediğin gibi duruyor. Ben pek iyi çizemedim
  • Uyduları kasanın üstüne koymanın şekilsizlik hariç bir sakıncası olmaz ama ben yine de önermem..
    Sub'ın üzerine ise hiçbişey koymamak gerekir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

subwoofer ok da peki uyduları kasanın veya subwooferin ustune koyarsak bi zarar gelirmi.. ????

monitorun yanı da olabilir???
  • ya arkadaşlar size bir şey söliyeyim sub ı nereye koyum diye uğraşmayın alın bir tane bose nereye koyarsan koy istediğin kalitenin fazlasını alabiliyosun tabi bide zararları var fazla gaza gelip sesi açınca camı çatlatabiliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

ya arkadaşlar size bir şey söliyeyim sub ı nereye koyum diye uğraşmayın alın bir tane bose nereye koyarsan koy istediğin kalitenin fazlasını alabiliyosun tabi bide zararları var fazla gaza gelip sesi açınca camı çatlatabiliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: zart

ya arkadaşlar size bir şey söliyeyim sub ı nereye koyum diye uğraşmayın alın bir tane bose nereye koyarsan koy istediğin kalitenin fazlasını alabiliyosun tabi bide zararları var fazla gaza gelip sesi açınca camı çatlatabiliyo
    konuyla ilgisi yok ama adının adamısın
  • peki ya arkadaş gösterdiği şekilde masanın arkasında 2 m lik alan olmasını sölemişin ya yoksa ne olacak nereye koymamı tercih edersin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.