Şimdi Ara

subwofer nereye konulmalı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
52.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sub yatağın altına girebiliyorsa oraya koymanı öneririm. Yok mümkün değilse o zaman şu an koyduğun sehpanın arkasındaki şu ışığı görünen prizin yanına doğru biraz daha yaklaştır. Aslında en güzel yer kasanın yeri ama sağında kalorifer var, olmaz, hatta o kalorifer peteği kasanın ısınmasını da sağlar, haberin olsun.. Başka da uygun yer yok gibi. Masayla yatağın yerini değiştirirsen bir gün sub'ı en köşeye sola aldığında daha yüksek etkili bass sesi duyacaksın..
    quote:

Orjinalden alıntı: fuat85

arkadaşlar bu da benimkinin yeri nasıl uygun mu? aslında odam geniş arka tarafada koyabilirim ama bunun kablosu yetmez...

subwofer nereye konulmalı

• slm arkadaşlar,

yaklaşık 3 hafta önce kadar eve çıktım ve daha yeni bilgisayar odamı döşeyebildim...ufak bi oda vardı orayı bilgisayar odası yaptım ve bu şekilde 5+1'i tam kullanıma uygun olarak yerleştirebildim...daha önce böle kullanmadıım için 5+1i sanki ilk defa kullanıomuş gibi oldum...herşeyi yerli yerine düzgün bi şekilde koyduun zaman acaip farkediomuş bunu tam olarak gördüm...Bu arada çoğu arkadaş arka hoparlörlerden az ses geldiini söylüo..arkadaşlar eğer arka hoparleri arkanıza doğru diilde monitöre düzgün baktıınızda tam olarak kulaklarınızın baktığı yerlere koyarsanız bu sorun tamamiyle kalkacak emin olun..oyun,film,müzik herbirinde en ince ayrıntılarına kadar duyabiliosunuz herşeyi...özellikle oyun ve filmlerde çok ii oluo...woofer'ıda uzun uğaşlar sonunda yerine oturtabildim ve mükemmel oldu..tam olarak X-530un pörtletmeyen yumuşak basını alabiliorm...

Benim kafamı kurcalayan şey,şu anda onboard 5+1 ses kartı kullanıorm...50-60 YTL'ye kadar öğrenci işi bi ses kartı almayı düşünüorm...Creative Live 24Bit 7.1 var sanırım bu fiyata.....bu kartı almalımyım?Yani gözle görülür bi fark olurmu?Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Benim kafamı kurcalayan şey,şu anda onboard 5+1 ses kartı kullanıorm...50-60 YTL'ye kadar öğrenci işi bi ses kartı almayı düşünüorm...Creative Live 24Bit 7.1 var sanırım bu fiyata.....bu kartı almalımyım?Yani gözle görülür bi fark olurmu?Şimdiden teşekkürler..

60 ytllik bütçeyi birazcık daha zorlayıp bi 35-40 ytl daha verebilirsen Audigy 2Zs tavsiye ederim. Ben baştan Creative live 24 bit kullandım. Daha sonra Audigy 2zs'ye geçtim. Audigy 2zs gerçekten çok daha iyi eğer gerçekten değişim hissetmek istiyorsan seçimini bu yönde yapmalısın. 2.elde 90 ytl ile 100 ytl arasında garantili Audigy kartlardan bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

60 ytllik bütçeyi birazcık daha zorlayıp bi 35-40 ytl daha verebilirsen Audigy 2Zs tavsiye ederim. Ben baştan Creative live 24 bit kullandım. Daha sonra Audigy 2zs'ye geçtim. Audigy 2zs gerçekten çok daha iyi eğer gerçekten değişim hissetmek istiyorsan seçimini bu yönde yapmalısın. 2.elde 90 ytl ile 100 ytl arasında garantili Audigy kartlardan bulabilirsin.

teşekkürler @supremum,bunu araştırcam

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Sub yatağın altına girebiliyorsa oraya koymanı öneririm. Yok mümkün değilse o zaman şu an koyduğun sehpanın arkasındaki şu ışığı görünen prizin yanına doğru biraz daha yaklaştır. Aslında en güzel yer kasanın yeri ama sağında kalorifer var, olmaz, hatta o kalorifer peteği kasanın ısınmasını da sağlar, haberin olsun.. Başka da uygun yer yok gibi. Masayla yatağın yerini değiştirirsen bir gün sub'ı en köşeye sola aldığında daha yüksek etkili bass sesi duyacaksın..
    quote:

arkadaşlar bu da benimkinin yeri nasıl uygun mu? aslında odam geniş arka tarafada koyabilirim ama bunun kablosu yetmez...

yatağın altına girmesine girer ama bu seferde uyduların kabloları kısa kalıyo.... aslında kasanın kaloriferin yanında durunca ısınacağı hiç aklıma gelmemişti saol

sub ı bilgisayar kasasıyla yer değiştirim bi bakalım petekler ses yapcak mı?

• Dostum sub'ı kasayla yer değiştirmeni önermem, bu sefer de sub ısınacaktır ki kasanın da sub'ın da ısınması kötü bişeydir. Ama yaza girdiğimiz şu günlerde bu değişikliği yapmanın hiç sakıncası olmaz artık. Yaz için sub ile kasanın yerini değiştir, farkı göreceksindir. Kışın kasayı ordan alıp sub'ın olduğu yere yakın bir yere koyarsan sub'ı da yatağın altına felan aldığında da memnun olacaksın. Kolay gelsin..
    quote:

yatağın altına girmesine girer ama bu seferde uyduların kabloları kısa kalıyo.... aslında kasanın kaloriferin yanında durunca ısınacağı hiç aklıma gelmemişti saol

• @supremum'un dediği çok doğru, Audigy2 zs daha üstün teknolojili bir kart. Ancak o karttan bulamazsan veya maddi olarak o kadar ver(e)mem ama on-board da kullanmak istemiyorum dersen bahsini ettiğin live 24 bit 7.1 de on-board'dan daha iyi ses almanı sağlayacaktır, burası da kesin. Ama o kartı alacağın paranın üzerine biraz daha koyup Audigy2 ve üzeri bir kartı almanı ben de öneririm, sonuçta ömürlük olmasa da uzun bir süre kullanacağın bir kart alıp aynı kartla farklı ses sistemleri kullanmak var. Ben emektar Audigy 2 ses kartımla yıllardır memnunum.
    quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

• blgisayarın yerine bi deneyim nasıl olcak zaten petekler bil. göründüğü yerde bitiyor sorun olmaz galiba geriye giderse ii ce ısınmaz....
    ya bu logitech kabloları çok kısa arkalar iide önler berbat teşekkürler ark. yarın bi çekim nasıl olacak bakalım sess yine yazarım

quote:

Dostum sub'ı kasayla yer değiştirmeni önermem, bu sefer de sub ısınacaktır ki kasanın da sub'ın da ısınması kötü bişeydir. Ama yaza girdiğimiz şu günlerde bu değişikliği yapmanın hiç sakıncası olmaz artık. Yaz için sub ile kasanın yerini değiştir, farkı göreceksindir. Kışın kasayı ordan alıp sub'ın olduğu yere yakın bir yere koyarsan sub'ı da yatağın altına felan aldığında da memnun olacaksın. Kolay gelsin..
    quote:

• en iyi yerde durur sub
  • Zaten kimse havada tutun diye bişey demedi...
    quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

en iyi yerde durur sub
  • Arkadaşlar ses sistemlerinde aldığınız sistem kadar, aldığınız ses kartı ve bu sistemin yerleşimi gerçekten sesin kalitesi açısından

çok fark ediyor. Benim ses kartım yoktu aldım, taktım ve sub'ımın yerini burda tavsiye edilene göre değiştirdim..

Sonuç = (Microlab x4d+ Audigy 2Zs+ Subwoofer yeri)

= MÜKEMMEL SES

Arkadaşlar gerçekten kaliteli bi ses almak istiyorsanız eğer lütfen forumdaki arkadaşların fikirlerine kulak verin...

Teşekkürler..
  • benim masa problemi var
    masa kalın olduğu için bass sanki geç geliyo hissi veriyo
    masanın üstüne koysammı die düşündüm ben

• Benim Sub ın yeri nasıl olmuş arkadaşlar? En uygun orası vardı. Aslında sağ tarafımdaki eskiden inspire ın sub ın durduğu yere koyacaktım, komidinin üstüne. ama oraya koyma dediler yerde olmalıymış çekmecedekiler bass vurdukça ses kirliliği yapar dediler. Bende yere koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_54 -- 17 Haziran 2006; 14:00:40 >
  • Buda bizimkini yeri aslında biraz daha saga dogru acılması lazım tam yerine gelmesi icin

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

Benim Sub ın yeri nasıl olmuş arkadaşlar? En uygun orası vardı. Aslında sağ tarafımdaki eskiden inspire ın sub ın durduğu yere koyacaktım, komidinin üstüne. ama oraya koyma dediler yerde olmalıymış çekmecedekiler bass vurdukça ses kirliliği yapar dediler. Bende yere koydum.

Hajım kasan çok güsel duruyo..

Nazar değmesin

• Saol @ecasa_69 kardeş
  • Sub'ın yeri gayet güzel. Masanın üstüne koyarsan titreşim ve uğultu yüzünden iğrenç bir ses çıkar ve sub'ın asla üstüne ve yanlarına bişey koymayacağınız gibi sub'ı da bişeyin üstüne asla koymayın. Sub için en uygun yer köşe ve zemindir.
    quote:

Orjinalden alıntı: taffy

benim masa problemi var
    masa kalın olduğu için bass sanki geç geliyo hissi veriyo
    masanın üstüne koysammı die düşündüm ben

• @sinan_54 kardeş, sub'ın yeri daha iyi olabilir. Daha etkili ve güçlü bass sesi duymak istersen sub'ı ordan alıp şu soldaki kutuların yerine kablolar yettiği ölçüde koy. Hatta en köşeye al farkı göreceksin..
  • @aress3382823, sub sanırım yerde değil. Bu şekil bir camekan alana veya bir sehpa bile olsa herhangi bişeyin üzerine sub'ı koyarsan titreşim olur, uğultu olur ve asla net ve tok bass sesi alamazsın. dtt2200 sanırım o sub, sert bass etkisi vardır, ben de dtt2200 kullandım, hatta ilk setimdi. Kesinlikle sub'ı ordan alıp yere koymanı ve hava deliğini de sana doğru çevirmeni öneririm, ses epey değişecektir.
  • Malesef kabloların yettiği yer orası @Wolverine kardeş. Resimde farkedilmeyebilir ama sub zaten benden (decoderdan) baya uzak
    quote:

@sinan_54 kardeş, sub'ın yeri daha iyi olabilir. Daha etkili ve güçlü bass sesi duymak istersen sub'ı ordan alıp şu soldaki kutuların yerine kablolar yettiği ölçüde koy. Hatta en köşeye al farkı göreceksin..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.