Şimdi Ara

subwofer nereye konulmalı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
1
Favori
52.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adını adamı olan kim öğrenmemde bir sakınca varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

adını adamı olan kim öğrenmemde bir sakınca varmı?
    sen konu pc ses sistemlerinde sen boseden bahsediosun kısaca olaya "zart" diye dalmışsın
  • Daha önce SUB ı masa altına yerleştirmiştim.Masa altındayken Baslar iyi dağılmıyordu Bende resimdeki gibi yerleştirdim.Şimdi gayet güzel oldu.İmkanınız varsa SUB ı mutlaka köşeye yerleştirin.
     subwofer nereye konulmalı
  • Keşke önce burdaki yazıları okusaydın, bu topiclerde her zaman odanın köşesine koyun sub'ı diye sürekli hatırlatmalarda bulunduk. Neyse, önemli olan doğruyu bulmandı..
    quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Daha önce SUB ı masa altına yerleştirmiştim.Masa altındayken Baslar iyi dağılmıyordu Bende resimdeki gibi yerleştirdim.Şimdi gayet güzel oldu.İmkanınız varsa SUB ı mutlaka köşeye yerleştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 3 Haziran 2006; 23:52:17 >
  • tamam direk daldığım içinde kusura bkmyın ama şunu a sölemek isterim bose un da pc ses sistemlerine uyacak güzel modelleri var bunları ben daha önce denediğim için sölüyorum.
  • yalnız bose ninde kendisine ait pc ye ait ses sistemleri var ben bunları kullandığım için söleme gereği duydum.
    quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

quote:

Orjinalden alıntı: zart

adını adamı olan kim öğrenmemde bir sakınca varmı?
    sen konu pc ses sistemlerinde sen boseden bahsediosun kısaca olaya "zart" diye dalmışsın

• Bende nereyi önerirsiniz Sub için??

• Slm, bende minton 5.1 var, ses kalitesi iyi,,subwoofer'ı pc masasının önüne koydum, ara sıra sandalyenin altına koyuyorum güzel etki yapıyor
    Bir de önemli olan winamp'ın bazı eklentileri var ses için 4front EQ10 diye bir eklenti var, sesi çok iyi senkronize ediyor, 5.1'den aldığım ses kalitesi arttı, ayrıca subwoofer'ı halının üstüne koyarsanız iyi verim alırsınız.
  • SElamlar herkese bana bi konuda yardım ederseniz sevinirim bende logitech x210 2+1 var ve bunu hangi khz de kullanırsam daha iyi bir verim alabilirim sesi arttırdığımda uğuldamaya başlıyor bana yardım ederseniz sevinirim.
  • en iyi konulcak yer oturdugunuz yerin en oda icinde en uzagına koymak masa altı da guzel ama en uzakta bi deneyim yada sub wooferdan biraz uzaklasın masa altında duruyosa sesın daha guzel geldigini gorceksinğiz
  • Sub'ın odadaki en etkili ses vereceği yerler ön uyduları koyduğunuz duvar tarafındaki sağ ya da sol köşelerdir. Bir de oturduğunuz kanepe veya koltuğun arkasına da konabilir ancak bu sefer kablo sorunu yaşanacaktır. Diğer yerlerin hiçbiri köşeler kadar etkili bass sesi veremez, buna masa altı da dahildir..
  • merhaba sub yeri dogrumu
    porttan duvar mesafe 22cm
    bez dolaptan mesafe ise 10 cm
    arkadan boşluk ise30 cm

mesafeler yeterlimi

• subların köşedeki etkileri gerçekten daha güzel oluyor...
    arkadaşlar mümkün olduğunca sağı solu hafiften açık bırakın...(rahat hava alıp vermesi için)
    ben birde altına mermer koydum sabitledim adeta yapıştı sarsılmıyor gayet sağlam duruyor

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Sub'ın odadaki en etkili ses vereceği yerler ön uyduları koyduğunuz duvar tarafındaki sağ ya da sol köşelerdir. Bir de oturduğunuz kanepe veya koltuğun arkasına da konabilir ancak bu sefer kablo sorunu yaşanacaktır. Diğer yerlerin hiçbiri köşeler kadar etkili bass sesi veremez, buna masa altı da dahildir..

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: thealdebaran

merhaba sub yeri dogrumu
    porttan duvar mesafe 22cm
    bez dolaptan mesafe ise 10 cm
    arkadan boşluk ise30 cm

mesafeler yeterlimi

seninki şu an çok iyi bi konumda bence ama bi yanlışlık var sub un altındaki minder gibi şey.

ama sanırsam onun içinde mermer tarzı bir şey war gibi eğer öyleyse tamam ama değilse sub ı sert bi cisim üzerine koymalısın

teşekkürler

• minderin içinde mdf var dostum. evet mider gibi gözüküyor...
  • böyle nasıl yalnızzz

• subun büyütülmüş görünüşü.
    biraz çevrildi.port duvardan uzaklaştırıldı.
    ben bu şekilde uygulama yaptımmm...

• gene söylüyorum minderin içindeki mdf dir.
    bas sesleri daha iyi geliyor..
  • Hem hava deliğinin hem de sürücünün önünde bir engel olmamalı. Bu şekilde yerleştireceğiniz bir sub daha uzun ömürlü olacağı gibi ses de daha istenen ve olması gerektiği şekilde gelecektir.
    Bu şekildeki yerleşim eskisine göre (sizin resimdeki) daha doğrudur.
    quote:

Orjinalden alıntı: thealdebaran

subun büyütülmüş görünüşü.
    biraz çevrildi.port duvardan uzaklaştırıldı.
    ben bu şekilde uygulama yaptımmm...

• arkadaşlar bu da benimkinin yeri nasıl uygun mu? aslında odam geniş arka tarafada koyabilirim ama bunun kablosu yetmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuat85 -- 11 Haziran 2006; 0:38:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.