Bildirim
subwoofer amfi yardımm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende pek anlamıyorum ama RMS degerleri amfinin düşük o wofer dan tam sesi alamazsın.
Bence tabi daha iyi bilenlerden yorum almalısın yinede kolaygelsin. -
tşklerr -
amfinin özelliklerinden aldıklarım :
ÇIKIŞ GÜCÜ 4x60WATT RMS (4 OHM)
ÇIKIŞ GÜCÜ 4X100WATT RMS (2 OHM)
ÇIKIŞ GÜCÜ 2x150WATT KÖPRÜLÜ RMS
bass ta 300rms olsa köprü bağlantıda %50 performans ile çalıştırır (amfi üzerinde bridge yazan çıkışlar köprü bağlantıya müsaittir) -
subwoofer 400 rms sadece subwoofer bağlanacak o şekilde olurmu amfi de ısınma veya başka sorun oluşur mu ? -
Hocam amfi bass icin uyumlu degil bu amfi ile oval veya mid takimi beslersiniz stereo amfilerde kopruleme empedansi 4ohm dur dediginiz bass in bobinleri 4+4ohm oldugu icin 2ohmda surmeniz gerekiyor bu yuzden mono amfi almaniz gerekiyor yada bas in tek bobinini kullanacaksiniz 200rms olarak oda tam randimanli olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 1400 w 400 rms pioner bass var soundmagus dk600 mono anfiyle ucuruyorum ortaligi en ufak bir isinma ses kesme yok. Tavsiyem mono anfi al kendine.
bütçem yok okadar bide kicker 1000watt subwooferi kaldırır mı bu amfi -
Kicker in comp12 var 300w 150rms elinizdeki amfiye uyumlu bu model var hocam
kicker in 1000watt comp yada es serisini beslermi -
Kicker comp12 300w 150rms ve es serisinin tek bobini besler es az gelir comp12 ideal
Re audıo srx 12 cift bobin dostum 175 watt rms hem tonlaması basarılı hemde anfın 2ohm calısıyorsa 10 mumara sonuc alırsın
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X