Şimdi Ara

Subwoofer Anfi Devresi...!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Sony STR-DE598 anfi war.anfi 6x150 gücünde.Subwoofer için çıkışı war.bu çıkışda pasif bir alcak frekans filtresi war.Subwooferımız Pioneer TS-W306C.subwooferin özellikleri:
    hassaslıgı:89dB
    RMS:400W
    MAX:1000W
    frekans yanıtı:18-500 Hz
    4 ohm

Arkadaşlar Bu Subwoofer a göre bize bi power anfisi lazım subwooferin özellikleri belirttiğim gibi.
    Yardımlarınız için şimdiden tşkler.

dipnot:arkadaşlar bu zamanda gerçek güçü anlamak gercekten cok zor.O yüzden gerçekten bu donanıma uyabilecek bir anfi verirseniz sewinirim.

• aslında oraya bi oto anfisi bağlarsanız daha sağlıklı olur gibi geliyo ve elinizdeki subwoofer oto müzik sistemlerinde kullanılan tarzdan, ama ben yapıcam derseniz size mono 350W rms@2ohm çıkışlı bir amfi yeterli olucaktır... bu arada woofer 4+4ohm yani paralel olarak bağlarsanız 2ohm luk bir empedans oluşacaktır... yapacağınız anfi 2ohm da çalışması gerekicek... ama ev sistemlerinde 2ohm pek ratlanır bişi diiil sanırım...
    oto anfisi

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

aslında oraya bi oto anfisi bağlarsanız daha sağlıklı olur gibi geliyo ve elinizdeki subwoofer oto müzik sistemlerinde kullanılan tarzdan, ama ben yapıcam derseniz size mono 350W rms@2ohm çıkışlı bir amfi yeterli olucaktır... bu arada woofer 4+4ohm yani paralel olarak bağlarsanız 2ohm luk bir empedans oluşacaktır... yapacağınız anfi 2ohm da çalışması gerekicek... ama ev sistemlerinde 2ohm pek ratlanır bişi diiil sanırım...
    oto anfisi

kolay gelsin

Ustam bir düzeltme yapayım sen wooferin çıkışlarını paralel bağlayarak 2 ohm elde edersin demişsiN ama 2 bobini seri bağlarsanız 2 ohm elde edersiniz...
    Saygılar...

• arkadaslar bende sole bi duzeltme yapim.su anda bu hoparlor tek bobinlidir.bunun çift bobinli modeli ts-w306dvc dir.ama nicaleus a katılmıorum cift bobinli sw larda paralel bagladıgımıs surette eger her bir bobin 4 ohm sa 2 ohm elde edilir eger seri baglarsak 8 ohm elde edilir die biliorum
  • Woofer çift bobin değil arkadaşlar, herhalde yanlış bir anlaşılma var.
    Tek 4ohm.
  • öncelikle ibo72 arkadasıma katılıorum bu sw çift bobin değil.tek bobin ve 4 ohm dur.hector stk arkadasım tesekkur ederim yardımcı olmussun ama ben bu donanıma uyabilcek bir sw anfi devresi çizimi istiyorum ve hoparlorunde araba sw oldugundan bilgim var şimdi konu tam anlaşıldıgına gore bana bu donanıma uygun anfi devre çizimi verebilcek arkadasların yardımlarını bekliyorum.şimdiden tesekkürler
  • ya ben 306 dvc yi çift bobin sanıyordum ya hayallerim suya düştü harbi tek bobin ha kötü oldu cidden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Ohm Uyuşması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım TS-306DVC çift bobindir,TS-306C tek bobindir o yüsden böyle bir hatırlatma yapayım lütfen daha dikkatli olalım.
  • arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu ya.
    acil lazım bana bu...
  • yardımmmmm
  • bilemiyorum malesef

güzel woofer fiyatı nedir nerden aldın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi form -- 5 Temmuz 2006; 19:54:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.