Şimdi Ara

Subwoofer için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabaya subwoofer takmak istiyorum ama birkaç sorum olacak.ben iyi bir sistem istemiyorum.sadece biras daha bass olsun istiyorum.bunun için ucuz bir subwoofer ve ucuz bir amp almayı düşünüyorum.
    ilk sorum nereye baktıysam ana ünite deniyor.bu ana ünite nedir?
    ikinci sorum arabam focus cmax.ben orijinal sisteme dokunmadan sadece subwoofer atmak iistiyorum arabaya.bu mümkün müdür??dediğim gibi çok iyi birşey bakmıyorum.sadece biras daha bass olsun yeter...
    tavsiye edeceğiniz ucuz ve kullanışlı subwoofer ve amp ler var mı(illaki vardır)??

• Arkadaşım ana ünite dedikleri Teyp dir senin arabanın orjinal teybi üzerinde ise anfi çıkışı olmayabilir böylece subwoofer bağlayamazsın en ucuz maliyetle istiosan elektrnikcilere git 2.el kabiniyle birlikte 500 lük falan pioneer satıyorlar bende satmıştım bunlardan çok kuvvettli değil tabi ama aynaları titretebiliyor iyi bir anfiylede beslersen hoş bir sistem olur ama en az 250 gözden çıkarman lazım
  • hocam ne kadarlık bişey araştıyorsun ??..
    bende 2 ay once ford connect aldım,orijinal teype dokunmadan bi sistem topladım benimki 2000ytlye maglolacak ama
    sen bi fiyat yazarrsan ona göre yardımcı oluruz..

Ana Uniteni değiştirmeden 30-140ytl arası Deck Dönüştürücü alacaksın
    SubWoofer'ın çapına ve markasına göre fiyatlandırılıyor. Cadence markası güzeldir, araştırırsan görürsün..
    buna bir kutuda 70-120ytl arası değişiyo..

bende 1 ay araştırdım bu konuları, forumda bu konuda ihtisas yapmış arkadaşlar var.

Markaya değil Ses'e para yatır
  • Hocam o zaman yapacağın iş basit. Jameson bir anfi (100ytl) jbl gt4 bass (160ytl) deck dönüştürücü (40ytl) ahşap kabin (50ytl) ve rca kablo seti + işçilik (40ytl) bence en mantıklı ve en ucuzu
  • JBL yerine CADENCE in bass larini öneririm !! Forumlara kulak ver ve JBL alma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

JBL yerine CADENCE in bass larini öneririm !! Forumlara kulak ver ve JBL alma..

Tesadüfün bölesi bende Cadence kullanıcısyım. Ama Cadence bu kadar ucuz bassı bulabilirmiyiz onu bilmiyorum
  • jbl in baslarından sikayetci olanlar sadece gto serisi baslardan memnun deyil yalnız ben jbl bas alcak olsam gt4 lerden alırdım herelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dogrudur

cadence kullanıp jbl önerecek değil ucuz ve sınıfına göre saglam bir üründür gt4 jameson yerinde harward anfileri öneririm 608 4 kanallı anfisinin sıfırı 100 ytl
    quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

JBL yerine CADENCE in bass larini öneririm !! Forumlara kulak ver ve JBL alma..

Tesadüfün bölesi bende Cadence kullanıcısyım. Ama Cadence bu kadar ucuz bassı bulabilirmiyiz onu bilmiyorum
  • ben bizim jettaya subwoferla amfi taktırdım.çok güzel bass veriyo ve bizim jettada 6hoparlör,4 tweeter olduğu için component taktırmaya gerek duymadım.benim taktırdığım bass markası jbl çok memnunum,amfimde jbl ondanda çok memnunum taktırdığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.imzamda en altta resmi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

ben bizim jettaya subwoferla amfi taktırdım.çok güzel bass veriyo ve bizim jettada 6hoparlör,4 tweeter olduğu için component taktırmaya gerek duymadım.benim taktırdığım bass markası jbl çok memnunum,amfimde jbl ondanda çok memnunum taktırdığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.imzamda en altta resmi var.

Hocam tam modelini ve fiyatlarını yazarsan arkadaş için daha yardımcı olur sanırım
  • evet bana fiyat verirseniz daha iyi olur.ben sadece biraz daha bass istediğim için sizlerden yardım istedim.öğrenci oldugum için bütçem biras kısıtlı.benim istediğim ucuza biras daha bass elde etmek.bu arada yorum yazan herkese teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

hocam ne kadarlık bişey araştıyorsun ??..
    bende 2 ay once ford connect aldım,orijinal teype dokunmadan bi sistem topladım benimki 2000ytlye maglolacak ama
    sen bi fiyat yazarrsan ona göre yardımcı oluruz..

Ana Uniteni değiştirmeden 30-140ytl arası Deck Dönüştürücü alacaksın
    SubWoofer'ın çapına ve markasına göre fiyatlandırılıyor. Cadence markası güzeldir, araştırırsan görürsün..
    buna bir kutuda 70-120ytl arası değişiyo..

bende 1 ay araştırdım bu konuları, forumda bu konuda ihtisas yapmış arkadaşlar var.

Markaya değil Ses'e para yatır

hocam benim bütçem en fazla 200 ytl olabilir bende buna göre bir bass alarlayabilir miyim diye sizlere sormak istedim.bu fiyata neyi tavsiye edersiniz onu öğrenmek istiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: ktlcn

evet bana fiyat verirseniz daha iyi olur.ben sadece biraz daha bass istediğim için sizlerden yardım istedim.öğrenci oldugum için bütçem biras kısıtlı.benim istediğim ucuza biras daha bass elde etmek.bu arada yorum yazan herkese teşekkür ederim...

valla gerçeği söylemek gerekirse bende tam bilmiyorum detaylarını ama amfim 4kanallı,subwoofer 1200lük. ben ikisini 700ytlye taktırdım,seni biraz aşıyo galibağ ama hiç pişman değilim gayet güzel oldu ve 2yıl garantili.
  • al bi gt-4 12(120ytl)bide 75.4(350ytl) okeee işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzhooo

al bi gt-4 12(120ytl)bide 75.4(350ytl) okeee işte

birtek bu bas için 75.4 e gerek yok bence biraz daha uygun fiyatlı olan 300.1 alırsa daha ucuz maliyete cıkar.
  • quote:

quote:

evet bana fiyat verirseniz daha iyi olur.ben sadece biraz daha bass istediğim için sizlerden yardım istedim.öğrenci oldugum için bütçem biras kısıtlı.benim istediğim ucuza biras daha bass elde etmek.bu arada yorum yazan herkese teşekkür ederim...

valla gerçeği söylemek gerekirse bende tam bilmiyorum detaylarını ama amfim 4kanallı,subwoofer 1200lük. ben ikisini 700ytlye taktırdım,seni biraz aşıyo galibağ ama hiç pişman değilim gayet güzel oldu ve 2yıl garantili.

o kadar para yatırmama imkan yok.anca okul kaydımı dondurup yıllık parasını oraya ayırırsam olabilir oda imkansız.Şöyle ucuz ve taksitli satış yapan bir yer var mı istanbulda???

• ben 75,4 amfiyi hepsiburada dan aldım wordcard a 12+3 taksit le aldım ayda 25 ytl taksitle bu sekilde düsüne bilirsin. tabi sen bilirsin karar senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaman86

ben 75,4 amfiyi hepsiburada dan aldım wordcard a 12+3 taksit le aldım ayda 25 ytl taksitle bu sekilde düsüne bilirsin. tabi sen bilirsin karar senin

sadece amfi mi o kadar tutuyor? yoksa herşey içinde mi o kadar tutuyor?eğer herşey içinde o kadar tutuyorsa aldıklarının marka ve modellerini yazar mısın??
  • evkur
    quote:

quote:

quote:

o kadar para yatırmama imkan yok.anca okul kaydımı dondurup yıllık parasını oraya ayırırsam olabilir oda imkansız.Şöyle ucuz ve taksitli satış yapan bir yer var mı istanbulda???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kocaman86

ben 75,4 amfiyi hepsiburada dan aldım wordcard a 12+3 taksit le aldım ayda 25 ytl taksitle bu sekilde düsüne bilirsin. tabi sen bilirsin karar senin

sadece amfi mi o kadar tutuyor? yoksa herşey içinde mi o kadar tutuyor?eğer herşey içinde o kadar tutuyorsa aldıklarının marka ve modellerini yazar mısın??

yok sadece amfi aldım ordan istedigim bas yok du orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.