arkadaşlar arabaya subwoofer takmak istiyorum ama birkaç sorum olacak.ben iyi bir sistem istemiyorum.sadece biras daha bass olsun istiyorum.bunun için ucuz bir subwoofer ve ucuz bir amp almayı düşünüyorum. ilk sorum nereye baktıysam ana ünite deniyor.bu ana ünite nedir? ikinci sorum arabam focus cmax.ben orijinal sisteme dokunmadan sadece subwoofer atmak iistiyorum arabaya.bu mümkün müdür??dediğim gibi çok iyi birşey bakmıyorum.sadece biras daha bass olsun yeter... tavsiye edeceğiniz ucuz ve kullanışlı subwoofer ve amp ler var mı(illaki vardır)??
Arkadaşım ana ünite dedikleri Teyp dir senin arabanın orjinal teybi üzerinde ise anfi çıkışı olmayabilir böylece subwoofer bağlayamazsın en ucuz maliyetle istiosan elektrnikcilere git 2.el kabiniyle birlikte 500 lük falan pioneer satıyorlar bende satmıştım bunlardan çok kuvvettli değil tabi ama aynaları titretebiliyor iyi bir anfiylede beslersen hoş bir sistem olur ama en az 250 gözden çıkarman lazım
hocam ne kadarlık bişey araştıyorsun ??.. bende 2 ay once ford connect aldım,orijinal teype dokunmadan bi sistem topladım benimki 2000ytlye maglolacak ama sen bi fiyat yazarrsan ona göre yardımcı oluruz..
Ana Uniteni değiştirmeden 30-140ytl arası Deck Dönüştürücü alacaksın SubWoofer'ın çapına ve markasına göre fiyatlandırılıyor. Cadence markası güzeldir, araştırırsan görürsün.. buna bir kutuda 70-120ytl arası değişiyo..
bende 1 ay araştırdım bu konuları, forumda bu konuda ihtisas yapmış arkadaşlar var.
Markaya değil Ses'e para yatır
Hocam o zaman yapacağın iş basit. Jameson bir anfi (100ytl) jbl gt4 bass (160ytl) deck dönüştürücü (40ytl) ahşap kabin (50ytl) ve rca kablo seti + işçilik (40ytl) bence en mantıklı ve en ucuzu
JBL yerine CADENCE in bass larini öneririm !! Forumlara kulak ver ve JBL alma..
quote:
Orjinalden alıntı: bguzelsoyy
Tesadüfün bölesi bende Cadence kullanıcısyım. Ama Cadence bu kadar ucuz bassı bulabilirmiyiz onu bilmiyorum
jbl in baslarından sikayetci olanlar sadece gto serisi baslardan memnun deyil yalnız ben jbl bas alcak olsam gt4 lerden alırdım herelde
cadence kullanıp jbl önerecek değil ucuz ve sınıfına göre saglam bir üründür gt4 jameson yerinde harward anfileri öneririm 608 4 kanallı anfisinin sıfırı 100 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
quote:
Orjinalden alıntı: bguzelsoyy
Tesadüfün bölesi bende Cadence kullanıcısyım. Ama Cadence bu kadar ucuz bassı bulabilirmiyiz onu bilmiyorum
ben bizim jettaya subwoferla amfi taktırdım.çok güzel bass veriyo ve bizim jettada 6hoparlör,4 tweeter olduğu için component taktırmaya gerek duymadım.benim taktırdığım bass markası jbl çok memnunum,amfimde jbl ondanda çok memnunum taktırdığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.imzamda en altta resmi var.
quote:
Orjinalden alıntı: accord
ben bizim jettaya subwoferla amfi taktırdım.çok güzel bass veriyo ve bizim jettada 6hoparlör,4 tweeter olduğu için component taktırmaya gerek duymadım.benim taktırdığım bass markası jbl çok memnunum,amfimde jbl ondanda çok memnunum taktırdığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.imzamda en altta resmi var.
Hocam tam modelini ve fiyatlarını yazarsan arkadaş için daha yardımcı olur sanırım
evet bana fiyat verirseniz daha iyi olur.ben sadece biraz daha bass istediğim için sizlerden yardım istedim.öğrenci oldugum için bütçem biras kısıtlı.benim istediğim ucuza biras daha bass elde etmek.bu arada yorum yazan herkese teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
hocam ne kadarlık bişey araştıyorsun ??.. bende 2 ay once ford connect aldım,orijinal teype dokunmadan bi sistem topladım benimki 2000ytlye maglolacak ama sen bi fiyat yazarrsan ona göre yardımcı oluruz..
Ana Uniteni değiştirmeden 30-140ytl arası Deck Dönüştürücü alacaksın SubWoofer'ın çapına ve markasına göre fiyatlandırılıyor. Cadence markası güzeldir, araştırırsan görürsün.. buna bir kutuda 70-120ytl arası değişiyo..
bende 1 ay araştırdım bu konuları, forumda bu konuda ihtisas yapmış arkadaşlar var.
Markaya değil Ses'e para yatır
hocam benim bütçem en fazla 200 ytl olabilir bende buna göre bir bass alarlayabilir miyim diye sizlere sormak istedim.bu fiyata neyi tavsiye edersiniz onu öğrenmek istiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: ktlcn
evet bana fiyat verirseniz daha iyi olur.ben sadece biraz daha bass istediğim için sizlerden yardım istedim.öğrenci oldugum için bütçem biras kısıtlı.benim istediğim ucuza biras daha bass elde etmek.bu arada yorum yazan herkese teşekkür ederim...
valla gerçeği söylemek gerekirse bende tam bilmiyorum detaylarını ama amfim 4kanallı,subwoofer 1200lük. ben ikisini 700ytlye taktırdım,seni biraz aşıyo galibağ ama hiç pişman değilim gayet güzel oldu ve 2yıl garantili.
al bi gt-4 12(120ytl)bide 75.4(350ytl) okeee işte
quote:
Orjinalden alıntı: muzhooo
al bi gt-4 12(120ytl)bide 75.4(350ytl) okeee işte
birtek bu bas için 75.4 e gerek yok bence biraz daha uygun fiyatlı olan 300.1 alırsa daha ucuz maliyete cıkar.
quote:
quote:
valla gerçeği söylemek gerekirse bende tam bilmiyorum detaylarını ama amfim 4kanallı,subwoofer 1200lük. ben ikisini 700ytlye taktırdım,seni biraz aşıyo galibağ ama hiç pişman değilim gayet güzel oldu ve 2yıl garantili.
o kadar para yatırmama imkan yok.anca okul kaydımı dondurup yıllık parasını oraya ayırırsam olabilir oda imkansız.Şöyle ucuz ve taksitli satış yapan bir yer var mı istanbulda???
ben 75,4 amfiyi hepsiburada dan aldım wordcard a 12+3 taksit le aldım ayda 25 ytl taksitle bu sekilde düsüne bilirsin. tabi sen bilirsin karar senin
quote:
Orjinalden alıntı: kocaman86
ben 75,4 amfiyi hepsiburada dan aldım wordcard a 12+3 taksit le aldım ayda 25 ytl taksitle bu sekilde düsüne bilirsin. tabi sen bilirsin karar senin
sadece amfi mi o kadar tutuyor? yoksa herşey içinde mi o kadar tutuyor?eğer herşey içinde o kadar tutuyorsa aldıklarının marka ve modellerini yazar mısın??
evkur
quote:
quote:
quote:
o kadar para yatırmama imkan yok.anca okul kaydımı dondurup yıllık parasını oraya ayırırsam olabilir oda imkansız.Şöyle ucuz ve taksitli satış yapan bir yer var mı istanbulda???
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kocaman86
sadece amfi mi o kadar tutuyor? yoksa herşey içinde mi o kadar tutuyor?eğer herşey içinde o kadar tutuyorsa aldıklarının marka ve modellerini yazar mısın??
yok sadece amfi aldım ordan istedigim bas yok du orda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme