Şimdi Ara

SUBWOOFER SABİTLEMEK NASIL OLMALI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzam da da görülen ses sistemine sahibim '' Pioneer HTP-071 Ses Sistemi ''
    sorunum şu ki sorun da demek mümkün mü bilemiyorum. Film izlerken bazı sahnelerde özellikle ses efektlerin yoğun olduğu sahnelerde sistemin subwoofer i yerinde duramıyor sağa sola sallanıyor bu durum subwoofer a zarar verir mi ve etkisini azaltır mı?

bu konuda tavsiyede bulunacak var mıdır
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vkarani

Arkadaşlar imzam da da görülen ses sistemine sahibim '' Pioneer HTP-071 Ses Sistemi ''
    sorunum şu ki sorun da demek mümkün mü bilemiyorum. Film izlerken bazı sahnelerde özellikle ses efektlerin yoğun olduğu sahnelerde sistemin subwoofer i yerinde duramıyor sağa sola sallanıyor bu durum subwoofer a zarar verir mi ve etkisini azaltır mı?

?

Çok komik valla bu mu durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Arkadaşlar imzam da da görülen ses sistemine sahibim '' Pioneer HTP-071 Ses Sistemi ''

?

ister inan ister inanma ama öyle sürekli sallandığını söyleyemem ama bazı sahnelerde yapıyor üzerine ağırlı koymayı düşünüyorum.

• Abartmadıktan sonra ağırlık koymanın sakıncası olmaz tahminimce. Şimdiye kadar öyle bir uyarı görmedim en azında.
    Ama sub yerinden oynayacak kadar yüksek ses çıkıyorsa, sesin distorsiyona girme ihtimalide yüksektir(bu sub için ).
  • quote:

quote:

quote:

?

ister inan ister inanma ama öyle sürekli sallandığını söyleyemem ama bazı sahnelerde yapıyor üzerine ağırlı koymayı düşünüyorum.

Usta beni yanlis anlamayın lutfen ama gözümün onu ne getirince çok gülüyorum valla
    Bi tasma falan taksak kaçma sa evden :)))))

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

Usta beni yanlis anlamayın lutfen ama gözümün onu ne getirince çok gülüyorum valla
    Bi tasma falan taksak kaçma sa evden :)))))

dalga geçmenin ne manası var ben abartmadım bu durumu ama sizin için değeri yoksa yorum yapmanıza gerek yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühbir

Abartmadıktan sonra ağırlık koymanın sakıncası olmaz tahminimce. Şimdiye kadar öyle bir uyarı görmedim en azında.
    Ama sub yerinden oynayacak kadar yüksek ses çıkıyorsa, sesin distorsiyona girme ihtimalide yüksektir(bu sub için ).

hocam bu sistemin subwoofernı birebir gördüyseniz kaba görünüyor ama ağır değil, sesinde bir bozulma yok her sahnede sallandığını söyleyemem nadiren olan bir durum ama paylaşma ihtiyacı hissettim bazı arkadaşlar hakir görsede ben memnunum sistemimden.
  • Subwoofer ın altına Bauhaus 'da satılan bu malzemeyi uygun boyutta kesebilirseniz sub hareket etmeyecektir. Sub alttan atımlı olduğundan seste bile belirgin bir değişim olabilir...Seste değişim hoşunuza gitmezse sadece ayaklarının altına koyarsınız.Hareketi engelleyecektir...

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/15356

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 5 Eylül 2014; 9:19:47 >
  • Ayaklarına daha kalın lastik ayaklar yapıştırın.

Sallanıyorsa saçma cidden. Neyin kafasıyla üretmişler anlamsız.

Hocam bir de bu sistemin ses kalitesi nasıl? Detayları iyi bir şekilde verebiliyor mu?

Ben de böyle avr li sistem almak istiyorum aslında ama, bu ucuz avr ler sesi upscale edip öyle veiroyrmuş sanırım, yani gerçek dts hissi alamıyormuşuz öyle diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Abi o zaman bana da boyle sub alalım gelen tum kızlar otursun. Sub da vursun dursun

• BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ses kalitesi yanında gelen hoparlörler iyi değil kulağınız iyi ise tatmin etmez ama iyi bir set alındımı detayları güzel bir şekilde duyabilirsiniz avr ler gerçek dts ve dolby çözebiliyor sizin dediğiniz olay hazır ev sinema sistemlerinde çoğunlukla oluyor diye biliyorum ama bütçe elveriyorsa daha iyi sete bakmanızı önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam ses kalitesi yanında gelen hoparlörler iyi değil kulağınız iyi ise tatmin etmez ama iyi bir set alındımı detayları güzel bir şekilde duyabilirsiniz avr ler gerçek dts ve dolby çözebiliyor sizin dediğiniz olay hazır ev sinema sistemlerinde çoğunlukla oluyor diye biliyorum ama bütçe elveriyorsa daha iyi sete bakmanızı önerebilirim

İşte elvermiyor hocam en fazla böyle bir set alabilirim.

Ucuz avr li paket sistemlerde de böyle bir olay varmış sanırım. Bu seti araştırırken bu forumda okumuştum yine.

Şu an ki ses sistemim creative t6060 işte. Midler ve tizler iyi.

Hani çöp gibi middle falan varsa hiç tatmin etmez beni.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    hocam böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen dediğim gibi o olay daha çok hazır sony samsung lg philips vb. firmaların işi midleri çöp gibi değilde yani tweeter olmadığı için seslerin genel karekteristiği mid ağırlıklı bunu en iyi şekilde dinleyerek anlayabilirsiniz veya 2 .el düşünürseniz bu seti alıp hoparlörleri değiştirebilirsiniz veya 2.el bir avr alıp 5+1 set alabilirsiniz buda yaklaşık 1000 liraya denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Ayaklarına daha kalın lastik ayaklar yapıştırın.

Sallanıyorsa saçma cidden. Neyin kafasıyla üretmişler anlamsız.

Hocam bir de bu sistemin ses kalitesi nasıl? Detayları iyi bir şekilde verebiliyor mu?

Ben de böyle avr li sistem almak istiyorum aslında ama, bu ucuz avr ler sesi upscale edip öyle veiroyrmuş sanırım, yani gerçek dts hissi alamıyormuşuz öyle diyorlar.

ayaklarına kalın lastik takmak işe yarayabilir kendi ayakları sivri biraz kalın olsa belki böyle bir durum olmazdı .
    bu avr sistemi bütçeme uygun olduğu için satın aldım 599 tl ye media markt tan ,yaklaşık 20 metrekarelik bir salonda sesi doyurucu diğer ev sinema sistemlerine göre daha iyi diye tahmin ediyorum birde eğer istediğim sesi alamaz isem hoparlör ve suubwoofer kısımlarını değiştirebileyim diye ald
    ım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.