arkadaşlar oyuna girmiyor successte takılıyor herkeste durum aynı mı?
Modemi aç kapa düzelir herhalde?
Bırak abi boşver girmesin daha iyi zaten. Çıldırmak üzereyim 3-4 saattir ölüm gibi lag var. 20klara gidiyo latency. O değil ttnetten sandım ilk bgde herkes lagdan şikayetçi. Yani ttnetle alakası yok sanırım. Sonra wowdan kaynaklanıyor dedim ama direkt internette yavaşlık. Yani korkunç bir lag var. Bir şeye tıkladığpımda 20 saniye sonra tıklıyo falan berbat bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: Arukard
Bırak abi boşver girmesin daha iyi zaten. Çıldırmak üzereyim 3-4 saattir ölüm gibi lag var. 20klara gidiyo latency. O değil ttnetten sandım ilk bgde herkes lagdan şikayetçi. Yani ttnetle alakası yok sanırım. Sonra wowdan kaynaklanıyor dedim ama direkt internette yavaşlık. Yani korkunç bir lag var. Bir şeye tıkladığpımda 20 saniye sonra tıklıyo falan berbat bir durum.
Yabancılar 250mse bile lag diyor. Herkes lag lag diye bağrınırdı. Kaç ms diye soruyordum 250... Ben tabi OMG!
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Arukard
Yabancılar 250mse bile lag diyor. Herkes lag lag diye bağrınırdı. Kaç ms diye soruyordum 250... Ben tabi OMG!
Ama bunlar 2k falan diyolardı.Bilmiyorum sonuçta ilk defa oyunda hereksin lag diye bağırdığını duydum. Bir AV yaptık hiçkimsenin bir şeyden haberi yoktu oyunda olan. Herkes garip garip etrafta dolanıyodu. Ve herkes lag lag lag bağırıyodu. Arada blizzarda laf atanlar falan vardı. Gelçi şu an pek ses çıkmıyo kimsedende 1 saat kadar önce herkes lagdan şikayetçiydi. Ben de şu an 2 dkda bir falan dc yiyorum latency 4k altına inmiyo çıldırıcam.
Bugün yurtdışı çıkışlarında sorun var sanırsam.Girdiğim tüm oyunlarda böyleydi çevrimiçi oyun oynamanı önermem hatlar düzelene kadar gün içinde sürekli gidip geldi.
Evet ya bende de MS olarak 220MS gözüküyodu ama oyun fena takılıyodu.Sinirlendim çıktım
Aynen bende de şimdi windows 7 indirip yükledim sonra opera yı çektim internetten indirme hızı 4,9 mb/s
ProTCP/İP diye bir program vardı onu yükle indir düzelir
bende hiç birşey yok
sabah 80 ms ile oyuna girdim 250 yi gecmedi ms cok iyidi bugün
Hort olmuş bilin bakalım kim tarafından...
Hayır güncel kalacak konuda değilki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme