Şimdi Ara

Sucuk Fırsatları Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
4.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forumda sucuklu ilgili onlarca konu var ama tek tek bakmak yerine tek konuda paylaşalım benim bulduklarım
    Ayrıca egetürk tabiki. yemeyen anlayamaz. almanyaya geldiginizde alin yiyin maalesef türkiyede satilmiyor :( ama ben daha lezzetlisini görmedim duymadim tadı tire sucuklarina benziyor

Tire sucuk 40TL 1 KG Siteye yeni üye olunca 15 TL kupon veriyor Bir uyarı çıkıyor
    www.aygida.com
    Ege-Tire Ali Kasap Sucuk 1 Kg.
    https://www.aygida.com/ege-tire-ali-kasap-sucuk-1-kg-88-0.html

Torku sucuk
    www.sanalmarket.com.tr
    Torku Isıl İşlem Kangal Sucuk Kg - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54730031-30105-torku-isil-islem-kangal-sucuk-kg

quote:

MüdavimBey @ 29 Haziran 2017; 11:29:39

http://www.tetiksucuk.com/

Tetik sucuğu da unutmayalım mangallık sucuğu hem ucuz hem de süper kalitede üstelik kilosu 32 Lira. Bir aile işletmesi pek bilen yoktur ama iyi iş çıkartırlar.Hatta trt belgeselde belgeselleri bile yayınlandı. Tesislerini görmek için youtube tetik sucuk trt belgesel yazarsanız çıkıyor.Sitesini ziyaret etmenizi öneririm. Android uygulaması bile var.

quote:

mtasova @ 29 Haziran 2017; 12:58:52

1- Tire Sucukları

2-karamavuşlar

3-egetürk ( alman malıdır )

4- tokat aşıkbaba bez sucuk

Cumhuriyet eskiden daha iyiydi bana eski tadını vermiyor ahmet ipek aynı şekilde devam orta kailte coşkun fiyatlarda son zamanlarda düşüş yaptı f/p ürünü apikoğlu antrikot sarı etiket olmak kaydı ile ortalama üstüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hes123 -- 29 Haziran 2017; 16:46:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.tetiksucuk.com/

Tetik sucuğu da unutmayalım mangallık sucuğu hem ucuz hem de süper kalitede üstelik kilosu 32 Lira. Bir aile işletmesi pek bilen yoktur ama iyi iş çıkartırlar.Hatta trt belgeselde belgeselleri bile yayınlandı. Tesislerini görmek için youtube tetik sucuk trt belgesel yazarsanız çıkıyor.Sitesini ziyaret etmenizi öneririm. Android uygulaması bile var.
  • Hayırlı olsun konunuz Afyondayim en kaliteli sucuklar 35-40 lira arasi degisiyor. Migrosta 60-70 liraya sucuk görünce şok oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Hayırlı olsun konunuz Afyondayim en kaliteli sucuklar 35-40 lira arasi degisiyor. Migrosta 60-70 liraya sucuk görünce şok oluyorum.

Merhaba hocam hangi markalar acaba o fiyatlar da

• Afyondayım,çuvalla sucuk aldım dönüyorum:)

• Cumhuriyet Fermente Mangal sucuk A101 ve Bim'de 350gr'ı 14.90TL, kg fiyatı 42.7TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Cumhuriyet Fermente Mangal sucuk A101 ve Bim'de 350gr'ı 14.90TL, kg fiyatı 42.7TL.

Torku Fermente 350 gr 18,95 TL Ayrıca Şahin 250 GR 13 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apikoglu antrikot ucuzlasada alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Afyondayım,çuvalla sucuk aldım dönüyorum:)

Hangi Marka ne kadar aldınız ss alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

http://www.tetiksucuk.com/

Konuya Ekledim Hocam yarın alıcam denemek için AMA kilosu 47 tl sitede siz 32 tl demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hes123 -- 29 Haziran 2017; 12:55:53 >
  • beklediğim konu sucuk kampanyaları başlası artıkmetro marketten polenez ısıl işlemli sucuk aldım kilosu 45 lira. fırsat değil belki ama pahalıda değil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

beklediğim konu sucuk kampanyaları başlası artıkmetro marketten polenez ısıl işlemli sucuk aldım kilosu 45 lira. fırsat değil belki ama pahalıda değil gibi

Gürmarda 39 tl ye görmüştüm 2 gün önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hes123 -- 29 Haziran 2017; 12:58:7 >

• Konuda fırsat yok ege tire sucuğu diye paylaşılan fırsat bile (kaldıki bu işin doğasına aykırı ege de sucuk olmaz hayvancılık baharat kültür hiçbiri uygun deil) sucuk 55 lira vs keşke araştırsaydınız öyle açsaydınız her öğün sucuk tüketirim dünyanın bi çok yerinde sucuk ve türevleri tükettim hafif ekşimsi ama hafif olmak kaydı ile severim ve buna göre ülkemizde sıralamam

1- yanturalı

2-karamavuşlar

Cumhuriyet eskiden daha iyiydi bana eski tadını vermiyor ahmet ipek aynı şekilde devam orta kailte coşkun fiyatlarda son zamanlarda düşüş yaptı f/p ürünü apikoğlu antrikot sarı etiket olmak kaydı ile ortalama üstüdür.

Mangal sucuk 32 lirayı sıcak fırsat demek saçmalıktır mangal sucuk yaklaşık %40-50 yağdan oluşan bi üründür ağızda bi tabaka bırakır iyi pişmezse sıkıntılıdır zor sindirilir...

O yüzden bu saçma sucukları fırsat diye paylaşmayın lütfen happy marketde ikbal fermante 36 lira uzun zamandır o bile bu paylaştığınız fırsatlardan iyidir...

Tekrar ediyorum

Yanturalı

Karamavuşlar

Aşıkbaba bez

Eğetürk yemeden sucuk yiyorum demeyin az yiyin öz yiyin malum karaciğer yağlanması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 29 Haziran 2017; 13:0:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Apikoglu antrikot ucuzlasada alsak

Hocam apikoğlu antrikot'un tadını bana veren sucuk tire ege antrikot sucuğu deneyebilir siniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hes123

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

beklediğim konu sucuk kampanyaları başlası artıkmetro marketten polenez ısıl işlemli sucuk aldım kilosu 45 lira. fırsat değil belki ama pahalıda değil gibi

Gürmarda 39 tl ye görmüştüm 2 gün önce

burada pek fazla çeşitli marketler yok.yakınlarda 101 bim migros var.

markası ne olursa olsun vakumlu ambalajlı sucuk sevmiyorum.taze sucuk ise fiyat iyi .

migros carrefour gibi marketler bazen kampanya yapıyordu onlarda bıraktı galiba.gerçi 40 dan aşağı beklenti olmasın

• Sicak firsatlar ana konu diye okudum sucuk firsatlariymis

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Konuda fırsat yok ege tire sucuğu diye paylaşılan fırsat bile (kaldıki bu işin doğasına aykırı ege de sucuk olmaz hayvancılık baharat kültür hiçbiri uygun deil) sucuk 55 lira vs keşke araştırsaydınız öyle açsaydınız her öğün sucuk tüketirim dünyanın bi çok yerinde sucuk ve türevleri tükettim hafif ekşimsi ama hafif olmak kaydı ile severim ve buna göre ülkemizde sıralamam

1- yanturalı

2-karamavuşlar

Mangal sucuk 32 lirayı sıcak fırsat demek saçmalıktır mangal sucuk yaklaşık %40-50 yağdan oluşan bi üründür ağızda bi tabaka bırakır iyi pişmezse sıkıntılıdır zor sindirilir...

O yüzden bu saçma sucukları fırsat diye paylaşmayın lütfen happy marketde ikbal fermante 36 lira uzun zamandır o bile bu paylaştığınız fırsatlardan iyidir...

Tekrar ediyorum

Yanturalı

Karamavuşlar

Aşıkbaba bez

Eğetürk yemeden sucuk yiyorum demeyin az yiyin öz yiyin malum karaciğer yağlanması

http://www.yanturali.com.tr

Dailymotion
    Pastirmam.com - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/xyc8jv_pastirmam-com_news

www.asikbaba.com.tr
    Aşıkbaba : Bez Sucuk
    http://www.asikbaba.com.tr/bezsucuk.html

magaza.alucdagi.com
    Aluç Dağı Online Mağaza
    https://magaza.alucdagi.com

Toros sucuğuda tavsiye ederim

Karamavuşların sahibinin tel ini isteyene verebilirim
    Tek denemediğim marka aluçdağ onu da tavsiye eden arkadaşlarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 29 Haziran 2017; 13:10:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Konuda fırsat yok ege tire sucuğu diye paylaşılan fırsat bile (kaldıki bu işin doğasına aykırı ege de sucuk olmaz hayvancılık baharat kültür hiçbiri uygun deil) sucuk 55 lira vs keşke araştırsaydınız öyle açsaydınız her öğün sucuk tüketirim dünyanın bi çok yerinde sucuk ve türevleri tükettim hafif ekşimsi ama hafif olmak kaydı ile severim ve buna göre ülkemizde sıralamam

1- yanturalı

2-karamavuşlar

Tekrar ediyorum

Yanturalı

Karamavuşlar

Aşıkbaba bez

Merhaba konuyu açma sebebim zaten şuanda gördüğünüz fırsatları paylaşmanız için,ayrıca egetürk sucuğunu daha önce birçok kez tükettim çok iyi bir sucuk buldukça alıyorum.
    Egetürk muadili ege tire sucukları var kilosu 40 tl ye konudaki siteden alabilir siniz.
    İkbal için kötü şeyler oldu geçmişte tavsiye etmem.

• hes123 H kullanıcısına yanıt

Mangallık olan demiştim.Bunu biz sadece mangalda değil sucuklu yumurta şeklinde de yiyoruz gayet tatminkar tavsiye ederim.

Afyon Sandıklıda hem kasap dükkanları var hem de sucuk tesisleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 29 Haziran 2017; 13:14:21 >

• hes123 H kullanıcısına yanıt
    Dostum ikbal in ne olduğunu biliyorum sucuk konusunda dediğim gibi bilgim ve damak tadıma güvenirim sadece mangal sucuğun 32 liradan fıraat yazılmasındansa bu bile fırsat yazdım

Siz benm yazdıklarımı deneyin bence

Yanturalı tavsiye ederim

Aşık baba iyidir

Karamavuşlar iyidir ama sarmısıak fazladır

En önemlsii aşıkbaba hariç hiçbir katkı yoktur yazdığım sucuklarda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.