Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
40
Favori
144.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie
  • İste buuu bomba kadro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie
  • Hemen gaza gelip Leto, Heath'in jokerinden iyi olacak demişler. bi yavaş olun hele bi durun.
  • Kadro seçimi çok iyi. Özellikle Jared'in iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum.
    Varro da kadrodaymış.

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie

R.I.P. Andy Whitfield

• Will Smith,Tom Hardy ve Leto mukemmel secimler bence ozellikle Jared Leto'dan iyi bi secim olamazdi,Tom Hardy'i de kisisel olarak cok severim,This Means War ve The Fighter'da cok begenmistim.DC cok iyi bi yola girdi gibi,her yerde oldugu gibi burda da rekabet ise yariyor
    Justice League'e de Stephen Amell'i alsaniz ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 3 Aralık 2014; 16:00:11 >
  • Stephen Amell adamın oyunculuğu benim için çok ortada. İnişli çıkışlı bir tarzı var mimikleri yok :D Ama Arrow da döktürüyor
  • Bu Arada Jesse Eisenberg Lex Luthor olacağı söylentileri var kesin bir bilgisi olan var mı ?
  • eğer ciddi bir film ve piskopat bir joker görürsek bu film tutar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sartikan

Bu Arada Jesse Eisenberg Lex Luthor olacağı söylentileri var kesin bir bilgisi olan var mı ?

Batman v Superman Dawn of Justice'de Jesse Eisenberg, Lex Luthor olacak zaten fakat bu film için net bir şey yok.
  • Onu biliyordum konuyu takip ediyorum zaten. Farklı bir Lex Luthor olacağını zannetmiyorum ama kesinleşmiş bir şey de yok ortada.
  • Yapımcılar arasında Zack Snyder da varmış. Adamın el attığı belli oluyor.
  • takip
  • Çok iyi bir seçim olmuş Joker için bence ama Heath Ledger'inki efsane bir filmde efsane bir karakterde efsane bir oyunculuktu.Üstüne çıkılmaz bence

• Oyuncu kadrosuyla batman v superman'i ezdi geçti. ondan daha merakla bekliyorum valla.
  • Aidan Gillen (Littlefinger) Deathstroke'u oynayabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Aidan Gillen (Littlefinger) Deathstroke'u oynayabilirmiş.

/>
  • Bu konuyu da bi 100'leyelim. BvS'den daha çok hak ediyor gibi.
  • DC çıldırmış olmalı
  • Heath Ledger'dan iyi mi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.