Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7k ileri giderse sıralamam sdü makine geliyor sizce makine bölümü nasıl
  • pamukkale ile ısparta arasında kaldım manavgatta oturuyorum sizce ne yapmalıyım. inşaat mühendisliği (ısparta 80k pamukkale 65k ben 65 k)
  • krdş işin ucunda 15k geri gitmekte var iyi düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shirosaki

krdş işin ucunda 15k geri gitmekte var iyi düşün bence

aslında ıspartayı düşünmemin sebebi eve yakın olması. manavgattayım (antalya'nın ilçesi). 2,5 saat yol var öteki türlü 6 saat yol var. eğer eğitim olarak fark yoksa ıspartaya gitmeyi düşünüyorum.
  • ısparta tercih listemde var krdş ama inşaat değil yani eğitimleri hakkında bir bilgim yok sen iyice araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

İnsaat muhendisligi abicim

peki endüstri mühendisliğinde hazırlık zorunlu mu? yardımcı olursan çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbulamadim

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

İnsaat muhendisligi abicim

peki endüstri mühendisliğinde hazırlık zorunlu mu? yardımcı olursan çok sevinirim

endüstri müh. okuyan bir arkadaşım geçen sene hazırlık okumuştu. zorunlu diye biliyorum ama yinede öğrenci işlerinden öğrenebilirsiniz.
  • Hazırlık olup olmadığına resimden bakabilirsiniz, zorunlu hazırlıktan kasıt sene başında yapılan sınavdan 70üstü puan alamazsanız hazırlığı okumak zorundasınız
     SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu -
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontagreewithyou

Hazırlık olup olmadığına resimden bakabilirsiniz, zorunlu hazırlıktan kasıt sene başında yapılan sınavdan 70üstü puan alamazsanız hazırlığı okumak zorundasınız
     SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu -

Bizim bolumde tekrar zorunlu mu olmus hazirlik :o

Aslinda kolay sayilabilecek bir sinav. Ben oylesine girip 81 alip gecip gitmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl bu tabloya göreydi bu yılda pek bir değişiklik olmaz sanırım. Ben geçen yıl muafiyete girmedim hazırlık okumak istedim, fakat 1 puanla geçemedim :) Sene başında giricem sınava inş kolay olur :)
  • Notu falan olsa vereyim falan derim de ne notu var ne baska biseyi. Bodozlama girdim ben de.

Kolay gelsin.

• Son 2-3 hafta bakınırım biraz hatırlatma yaparım. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

pamukkale ile ısparta arasında kaldım manavgatta oturuyorum sizce ne yapmalıyım. inşaat mühendisliği (ısparta 80k pamukkale 65k ben 65 k)

Denizliliyim ispartada okuyorum hiç dusunmeden pamukkaleyi yaz

• Sdü inşaat yazmayı düşünüyorum sıralamam 78 bin nasıldır sdü?Isparta nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Sdü inşaat yazmayı düşünüyorum sıralamam 78 bin nasıldır sdü?Isparta nasıldır?

aynen
  • Isparta'dan büyük beklentileriniz olmasın arkadaşlar ama üniversite yenilikçi ve gelişmeye açıktır. Tübitak araştırmarı ve yarışmalarına sık sık katılıyor bölümler. Kısaca puan verecek olursam

Üniversite: 10/8
    Yurt, Ev vs. : 10/6

KYK çıkmaz ve özel yurtlara gitmek zorunda kalırsanız ve birde erkekseniz. İşiniz zor arkadaşlar. erkek yurtları hizmet/fiyat durumu kötü. Yani ben 2 sene önce özel yurtta kaldım ve verdiğim parayı haketmiyordu. Elinizden bir şeyler geliyorsa aparta çıkın. En azından giriş çıkış saatiniz, sürekli aile ile irtibata geçecek bir yönetim vs olmaz. Yanlış anlaşılmasın ben böyle şeyler yaşamadım ama yaşayan cok kişiyi biliyorum. Ben kalırken sadece 1 yurt vardı ama o da o sene 2 kişilik odalara kişi başı 650 TL istiyordu. Şimdi 800 olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

quote:

pamukkale ile ısparta arasında kaldım manavgatta oturuyorum sizce ne yapmalıyım. inşaat mühendisliği (ısparta 80k pamukkale 65k ben 65 k)

Denizli daha gelişmiş bir şehir tabiki ama SDÜ daha iyi bir üniversite.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

quote:

Denizli daha gelişmiş bir şehir tabiki ama SDÜ daha iyi bir üniversite.

Sonuçta 65 70bin siralamayla alan üniversiteler ikiside 1.kalite egitim vermiycekler cok küçük farklar varsa vardr onlarında bi etkisi olacağını dusunmuyorm şehir secimi daha uygun olur boyle bölümlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: 3rN

Isparta'dan büyük beklentileriniz olmasın arkadaşlar ama üniversite yenilikçi ve gelişmeye açıktır. Tübitak araştırmarı ve yarışmalarına sık sık katılıyor bölümler. Kısaca puan verecek olursam

Üniversite: 10/8
    Yurt, Ev vs. : 10/6

KYK çıkmaz ve özel yurtlara gitmek zorunda kalırsanız ve birde erkekseniz. İşiniz zor arkadaşlar. erkek yurtları hizmet/fiyat durumu kötü. Yani ben 2 sene önce özel yurtta kaldım ve verdiğim parayı haketmiyordu. Elinizden bir şeyler geliyorsa aparta çıkın. En azından giriş çıkış saatiniz, sürekli aile ile irtibata geçecek bir yönetim vs olmaz. Yanlış anlaşılmasın ben böyle şeyler yaşamadım ama yaşayan cok kişiyi biliyorum. Ben kalırken sadece 1 yurt vardı ama o da o sene 2 kişilik odalara kişi başı 650 TL istiyordu. Şimdi 800 olmuştur

Isparta'da artık bir çok apart ve stüdyo daire var yazdığınız gibi. Ben de bir tanesinin sahibiyim. Fiyatlar yurtlara göre gayet makul. Hem de yurttan daha fazla hizmet sunuyoruz.

• pc müh düşünüyorum ama orda napıcam yurtta falan biraz korkularım var o yönden bi sürü kötü şey duydum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.