Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc müh diyorsan eger sen her asamada zorlanirsin ki.

Duzenleme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 17 Temmuz 2013; 12:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evomania kullanıcısına yanıt
    aen? anlamadım dostum
  • Arkadaşlar 3 kişilik apart daire arıyorum yeni olması tercihimdir bilen bulan varsa yardımcı olursa mutlu olurum

• meraba arklar yeni gelen makinecler varsa sorunuz burdayımm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

quote:

Orijinalden alıntı: Shirosaki

krdş işin ucunda 15k geri gitmekte var iyi düşün bence

aslında ıspartayı düşünmemin sebebi eve yakın olması. manavgattayım (antalya'nın ilçesi). 2,5 saat yol var öteki türlü 6 saat yol var. eğer eğitim olarak fark yoksa ıspartaya gitmeyi düşünüyorum.

sdü inşaat tuttu. artık bende sizden birisiyim
  • sdü dış ticaret tuttu nasıl biryer ısparta biraz bilgi lazım
  • Sdü inşaat geldi ev,yurt,okul,şehir,bölüm ne kadar bilgi verirseniz sevinirim :D
  • Sdü Bilgisayar geldi
  • Sdu insaat hakkinda sorularinizi cevaplayabilirm isparta hakkinda bilgi isteyen olursa yardimci olmaya calisirim

• Isparta myo, pazarlama..
    Yurt, merkezden ulaşım, iklim bilgileri alabilirmiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Isparta myo, pazarlama..
    Yurt, merkezden ulaşım, iklim bilgileri alabilirmiyim..

Hocam isparta myo buyuk ihtimalle bati kampusunun icinde. Ulasim carsidan otobuslerle.kyk da kalmassan bu otobusleri hergun kullanicaksn ispartada uni cevresinde yurt apart yokdur.barinma yerleri otogar ve carsidadir.baska sorun olursa cevaplarm

• quote:

Orijinalden alıntı: adige_fb

meraba arklar yeni gelen makinecler varsa sorunuz burdayımm:)

İyingünler kardeşim ben bu sene sdü makinayi kazandim bolum nasildir insanlar hocalar egitim beni bir geniş aydinlatabilir misin? Simdiden tesekkur ederim yurt meseleleri nasildir rahat cikar mi cikarsa yurtlar nasil.. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizm İşletmeciliği okuyacak var mı bu ? ?:)

Ortam hakkında biraz bilgi almak istiyorum arkdaşlar..
  • İdari Bilimler'deyim ekonometri i.ö nasıldır okuyan varsa her yönden anlatsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Arkadaşlar 3 kişilik apart daire arıyorum yeni olması tercihimdir bilen bulan varsa yardımcı olursa mutlu olurum

Bende 2 kişilik ve tek kişilik var. Bir kişi vaz geçerse aklında olsun.

• Sdu bilgisayar muhendisligi kazandik. Buradan da kazananlar var bir ara goruselim

• SDÜ KAMU YÖNETİMİ (iö) tuttu hadi hayırlısı.

Dipnot:Ispartalıyım Isparta da yaşamaktayım
  • Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar kalacak yer ve baska konularda sorulariniz olursa, ister buradan ister ozel mesajdan sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 3rN

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar kalacak yer ve baska konularda sorulariniz olursa, ister buradan ister ozel mesajdan sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

3 arkadaş gelcez süleyman demirele kalcak yer tavsiyesi varmı hocam ? yurtdamı kalalım evemi cıkalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

quote:

Orijinalden alıntı: 3rN

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar kalacak yer ve baska konularda sorulariniz olursa, ister buradan ister ozel mesajdan sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

3 arkadaş gelcez süleyman demirele kalcak yer tavsiyesi varmı hocam ? yurtdamı kalalım evemi cıkalım ?

hepiniz tanışıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız eve çıkabilirsiniz ama ağustos eylül aylarında bulacağınız evlerin fiyatları normalden en az 100-150 tl daha fazla olur. apart bakabilirsiniz ama 3 kişilik apart var mı o konuda bir fikrim yok genelde 2 kişilik diye biliyorum. bir erkek yurdunda 3 kişilik odada da kalabilirsiniz. sonuçta kafa dengi arkadaşlar olduktan sonra her şey hallediliyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.