Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3rN

quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

quote:

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar kalacak yer ve baska konularda sorulariniz olursa, ister buradan ister ozel mesajdan sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

3 arkadaş gelcez süleyman demirele kalcak yer tavsiyesi varmı hocam ? yurtdamı kalalım evemi cıkalım ?

hepiniz tanışıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız eve çıkabilirsiniz ama ağustos eylül aylarında bulacağınız evlerin fiyatları normalden en az 100-150 tl daha fazla olur. apart bakabilirsiniz ama 3 kişilik apart var mı o konuda bir fikrim yok genelde 2 kişilik diye biliyorum. bir erkek yurdunda 3 kişilik odada da kalabilirsiniz. sonuçta kafa dengi arkadaşlar olduktan sonra her şey hallediliyor

bu apartmanlar içi eşyalımı oluyor hocam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar kalacak yer ve baska konularda sorulariniz olursa, ister buradan ister ozel mesajdan sorabilirsiniz. Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

3 arkadaş gelcez süleyman demirele kalcak yer tavsiyesi varmı hocam ? yurtdamı kalalım evemi cıkalım ?

hepiniz tanışıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız eve çıkabilirsiniz ama ağustos eylül aylarında bulacağınız evlerin fiyatları normalden en az 100-150 tl daha fazla olur. apart bakabilirsiniz ama 3 kişilik apart var mı o konuda bir fikrim yok genelde 2 kişilik diye biliyorum. bir erkek yurdunda 3 kişilik odada da kalabilirsiniz. sonuçta kafa dengi arkadaşlar olduktan sonra her şey hallediliyor

Apartlar eşyalı olur. Yurttan farkı yemek verilmez, faturaları herkes kendi öder. Normal ev sayılır bir yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

quote:

quote:

quote:

Apartlar eşyalı olur. Yurttan farkı yemek verilmez, faturaları herkes kendi öder. Normal ev sayılır bir yerde.

aynen, kısaca eşyalı ev gibi düşünebilirsin

• Özel Yurtların ücretleri ortalama ne kadar?
    Yemek sorun olacağı için apart/ev biraz sıkıntı, merkezde aşcılık okuyan varsa apart tutabiliriz beraber
    Kentkart'ı nasıl çıkartcaz? Kyk yurtlarında hırsızlık vs oluyormu? Hafta sonları part işler bulabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 29 Temmuz 2013; 2:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Özel Yurtların ücretleri ortalama ne kadar?
    Yemek sorun olacağı için apart/ev biraz sıkıntı, merkezde aşcılık okuyan varsa apart tutabiliriz beraber
    Kentkart'ı nasıl çıkartcaz? Kyk yurtlarında hırsızlık vs oluyormu? Hafta sonları part işler bulabilirmiyim?

Özel yurt fiyatları 2 yıl önce 350-500 arasında değişiyordu. Şimdi ne kadardır bilmiyorum. Ama ortalama 475-500 0TL civarındadır sanırım.
    kentkartı okuldan alacağın öğrenci belgesi ile merkezde ki kentkart noktasına gidip çıkarttırıyorsun.
    kyk yurtlarında hirsizlik olduğunu duymustum ama gözümle görmedim tabi ki..
    iş konusuna gelince, cafelerde bir çok öğrenci çalışıyor. hafta sonları iş bulma ihtimalin var

• 3rN 3 kullanıcısına yanıt
    Eşyasız apartlar da var, yakıt ve interneti karşılıyorlar su ve elektrik faturasını sen ödüyorsun, ki bu eşyalı apartta da aynıdır. Ücretleri de eşyalı apartlara göre bariz şekilde düşüktür. İlk yıl eşya alırsın, ikinci el eşyayı rahatlıkla bulursun ucuza gelir.
  • SDÜ'yü kazandım, İzmir'den geleceğim Isparta hakkında hiçbir fikrim yok. Kalıcak yer konusunda netten biraz araştırma yaptım ama netten bir yere kadar tabi, bütçeye uygun kalıcak yer konusunda tavsiyesi olan varsa sevinirim. Nette gördüklerim arasında Emek Apart dikkatimi çekti ama bilen birilerinin fikrini almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirpençe

SDÜ'yü kazandım, İzmir'den geleceğim Isparta hakkında hiçbir fikrim yok. Kalıcak yer konusunda netten biraz araştırma yaptım ama netten bir yere kadar tabi, bütçeye uygun kalıcak yer konusunda tavsiyesi olan varsa sevinirim. Nette gördüklerim arasında Emek Apart dikkatimi çekti ama bilen birilerinin fikrini almak lazım.

Apart ve Özel yurtların son fiyatlarından haberim yok ama ıspartaya gittiğinde yer bulamama gibi bir ihtimalin olmaz çünkü çok fazla yurt ve apart var. Şuan için sana ancak, Anadolu Mah., Modernevler Mah., Çarşı merkez buralardan apart veya yurt bulmanı öneririm. Özellikle Anadolu ve Modernevler mah., otogara ve iyaş AVM ye oldukça yakın ve öğrenci sayısı oralarda çok fazla bu yüzden tavsiye ederim.

• bu hazırlık muafiyet sınavları ne zaman olacak bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

bu hazırlık muafiyet sınavları ne zaman olacak bilginiz var mı?

Öğrenci işlerinde açıklanıyor diye biliyorum.
  • uluborlu'yu kazananlara yardımcı olabilirim
  • geçen sene hazırlık muafiyet sınavı ayın kaçında yapıldı?
  • marea60 kullanıcısına yanıt
    Bu yıl için 11-13 Eylül arası yazıyor, 10unda felan netleşir sanırım

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göksenin_tgc -- 7 Ağustos 2013; 17:08:49 >
  • Canlansın buralar
  • Arkadaşlar sorum olacaktı, önceki yıllarda birinci sınıflar ders ekleme vs yapmıyormuş ama sanırım bu yıldan itibaren yapacaklarmış, bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontagreewithyou

Arkadaşlar sorum olacaktı, önceki yıllarda birinci sınıflar ders ekleme vs yapmıyormuş ama sanırım bu yıldan itibaren yapacaklarmış, bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

geçen sene 1.sınıfta böyle bir şey yoktu. sen bunu nereden duydun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rN -- 15 Ağustos 2013; 22:09:52 >
  • Facedeki sayfalarda biri yazmış, bende yapılmıyor diye biliyordum da değişmiştir belki diye sorayım dedim :) Birde yaz okulu kalktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idontagreewithyou

Facedeki sayfalarda biri yazmış, bende yapılmıyor diye biliyordum da değişmiştir belki diye sorayım dedim :) Birde yaz okulu kalktı mı?

valla belki doğrudur ama ben kimseden duymadım şuana kadar :) yaz okulu bu sene vardı ama seneye ne olur bilinmez. kalkacak diye söylentiler var..
  • Teşekkürler :)
  • Sizde ön kayıt formu açılıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.