Şimdi Ara

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - Ana Konu - (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
11
Favori
39.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön Kayıt formu için IBAN no mu gerekiyor? Tam anlamadım yapan varsa yardımcı olabilir mi?
  • Ne iban'ı ya millet saçmalıyor sizde inanıyorsunuz. O ap ayrı bir olay için isteniyor ayrıca gerekde kalmadı yani harçları kalktı 1. öğretimin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Ne iban'ı ya millet saçmalıyor sizde inanıyorsunuz. O ap ayrı bir olay için isteniyor ayrıca gerekde kalmadı yani harçları kalktı 1. öğretimin.

Ön kayıt formuna tıklayınca ana sayfa çıkıyor ondan sordum. Formu göremiyorum ben.
  • sdü nün anasayfası dahi açılmıyor bende nasıl bir sistem yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: marea60

sdü nün anasayfası dahi açılmıyor bende nasıl bir sistem yapmışlar

yüklenme var sanırım siteye. https://obs.sdu.edu.tr/index.aspx burası açılıyor bende bi tek.
  • ön kayıt 16.30 da başlayacakmış. bilginize
  • quote:

ön kayıt 16.30 da başlayacakmış. bilginize

Hala açılmadı.
  • galiba 5-6 gibi açıklanacak. çok mu zor sanki bunları yapmak. işim gücüm var burada oturmuş sistemin açılmassını bekliyorum.
  • marea60 kullanıcısına yanıt
    16:30 türkiye saatine göre mi acaba? geriden geliyo olmasın internet saati sitenin bikaç saat kadar? öyleyse eğer 5i bulur açılması. Nasıl iş yapıyolar arkadaş bunlar

Edit: 17:00'da açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 19 Ağustos 2013; 17:09:02 >
  • Facebook adresinde zarf gönderecez diye yazmışlar. bu sabah da ben uyurken aradılar. adresimi söylediler dediler ki posta görevlileri böyle bir adresin varolmadığını söylüyor. Adres doğrumu diye sordu evet dedim. Ayrıca ekledim antalya diye adam haaaa () dedi. Biz bunu Tokata göndermişiz dedi. (tokat memleketim.) halbuki ben adresde apaçık belirttim. Acaba başka bişey mi var bu işte. numara 505 li.
  • quote:

Facebook adresinde zarf gönderecez diye yazmışlar. bu sabah da ben uyurken aradılar. adresimi söylediler dediler ki posta görevlileri böyle bir adresin varolmadığını söylüyor. Adres doğrumu diye sordu evet dedim. Ayrıca ekledim antalya diye adam haaaa () dedi. Biz bunu Tokata göndermişiz dedi. (tokat memleketim.) halbuki ben adresde apaçık belirttim. Acaba başka bişey mi var bu işte. numara 505 li.

Ben de antalyadayım hiç arayıp sormadılar beni. Garipsedim nedense

• Anlamadim bende. Ama facebookda okulun ve yurtlarin tanitim brosuru yolladik diyordu.

Hocam bu arada hangi bolum sizin @Mugetsuga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anlamadim bende. Ama facebookda okulun ve yurtlarin tanitim brosuru yolladik diyordu.

Hocam bu arada hangi bolum sizin @Mugetsuga

makina müh. bakalım nolucak merakla bekliyoruz
  • üniversitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.ısparta iyidir fena değildir üniversitede öyle alışırsınız seversiniz inşallah.bi sıkıntı olursa yardım etmeye çalışırım.herkese hayırlı olsun
  • çamdagı yurdunda kalan varsa pm acilll
  • çamdagı yurdunda kalan varsa pmm
  • Bugün ptt ile geldi bro?ür ve kitapçyk. önce tokata sonra manavagata geldi. Nasyl i? yapyyorlar anlamyyorum. Güzergah kayseri-sivas-tokat-sivas-kayseri-ysparta-antalya
  • Yokmu sdü DIŞ TICARET :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler okulun açılış tarihi ve hazırlık sınavları hakkında bilgi verebilecek birisi varmı? siteden bulamadım
  • quote:

Beyler okulun açılış tarihi ve hazırlık sınavları hakkında bilgi verebilecek birisi varmı? siteden bulamadım

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından akademik takvime bakacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.