Arkadaşlar bir kuş alıcam ama hangisini alıcam karar veremedim. Sultan için ayrı büyük kafes gerekiyor mu? ayrıca fiyatı çok uçuk olmasın bu sultanın?
Sultan papağanının kanat uzunluğu 25-30 cm bulduğu için büyük kafes gerekli
fiyatıda 100 lira civarı... ikiside güzel... sen bilirsin.
Bu sultanlardan zamanında bende vardı 65 milyona almıştım.Çok güzel kuşlar.Koynuma koyar kafasına kadar fermuarı kapatır dışarı çıkıp gezdirirdim.Kaçmazdı.Ayrıca çokta fena ısırırlar söyliyim
Ekliyelim
sultan papağanı muhabbet kuşuna nazaran daha çok ilgi ister
ilgi gösttermediğinizde strese girip kendi tüylerini yolmaya başlar.
sultan papagani alicaksan eger besin konusunda ve urkeklik konusunda biraz ugrasirsin bende suan sultan papagani var kafessiz yasiyor odada klimanin ustune tunuyor ilgilenmemize ragmen henuz daha alismis deyil bize yaklasik 2 ay oldu alali muhabbet kusu alsaydim keske en azindan daha yatkin insanlara
quote:
Orjinalden alıntı: nuri_85
sultan papagani alicaksan eger besin konusunda ve urkeklik konusunda biraz ugrasirsin bende suan sultan papagani var kafessiz yasiyor odada klimanin ustune tunuyor ilgilenmemize ragmen henuz daha alismis deyil bize yaklasik 2 ay oldu alali muhabbet kusu alsaydim keske en azindan daha yatkin insanlara
Biraz araştırsan görürdün. Sultan papağanları insanlara kolay alışabilen türlerden değildir. Sabır ister onları evcilleştirmek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme