Şimdi Ara

Sulu Kasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında bu bölümdeki önerilerle bi su soğutma toplamıştım ama fotolarını koymaya zamanım olmadı hiç :))
    şimdi koyuorm. 3 4 aydır böyle kullanıyorum. ksaayı değiştrmeden önce resimleri sizlerle paylaşmak istedim :D
    bu kasaya sığdırmak kolay olmadı tüm parçaları:D

bunlarda parçalar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B00MER -- 14 Ocak 2009; 21:23:08 >

• Fena gözükmüyor yanlız su soğutman olduktan sonra o kapağı neden kesmedin anlamadım. Kesemiyorum dersen lazerden pleksi kapakda kestirebilirsin. Bu arada o kablolar ne öyle hocam gerçi o kasanın hiç kablo toplaması yok ama dremelle vs toplamayı dene. Bunların dışında sonuçta bir emek vermişsin eline sağlık....
  • Kasayla hiç uğraşmadım. Değiştirmeyi planlıorum zaten biraz daha para birikitirip bunu satablrsem cosmos s alcam sanırım.
    Görselliği çok ön planda tutmadım. kablolarda bu kasayla bu kadar :D
  • Hayırlı olsun
  • nereden aldın acaba?

birde shipping cost demiş

türkiyeye gönderim yapıyorlarmı?

hayırlı olsun, bu arada işlemci bloğun harika gerçekten
  • saolun:)

sidewinderstan sipariş ettim o şekilde. ve evet türkiyedeyim geldi kapıma kadar ürünler :) 1 hafta filan sürdü gelmesi.
  • usta sidewinderstan bende işlemci bloğu almayı düşünüyorum fakat sipariş ederken bir şey dikkatimi çekti. türkiyeye gönderim yapan 3 opsiyon var kargo için.
    express mail international 30.50$
    priority mail international 27.25$
    first class international 16.25$

express olanda 3 gün süre vermiş kargo takip numarası veriyor ayrıca taşıdığı parçanın 100 dolara kadar sigortası var,priority de 6 ila 10 gün süresi var yine kargo takip numarası veriyor sadece sigorta yok, first class olanda ise kargo takip numuarası vermiyor ve sigortada yok.

fiyat olarak uygunluğunu düşününce first class olanla almak istiyorum fakat kargo takip olayı olmaması beni korkutuyor.ayrıca gümrükten geçermi mallar ondanda emin değilim.

siz bu konuda ne yaptınız bana ne önerirsiniz?

cevabınız için teşekkürler
  • açıkçası ben express mail tercih ettim. 1 hafta da ürünler elime ulaştı...
    diğerlerinde zaman farkedecektir. ama kargi takip no olmama olayı sizi biraz sinir edebilir aylarca bekleyip haber alamamakta kötü tabi.
    bence express tercih edin evet biraz fiyat farkı var ama en azından ürünün nerde olduğunu ve en geç 2haftaya kadar geliceğini biliyorsunuz...
  • bu arada işlemci bloğu kesinlikle geçer gümrükten zaten fiyat olarakta 100eurodan düşükdür sanırım
  • first class international dediği büyük bir ihtimal air mail yoludur oda eline 2-3 haftada ulaşır paketin en yakın postahaneye gider ordan seni ararlar paketin geldi gel al dıye ama süre hakkında herhangi bir garanti vermezler.
  • aklıma takılan bişey vardı bu tür ürünlerde gümrükte herhangi bir sorun çıkmıyormu ?
  • benim bu siparişimde sorun çkmadı.
    sidewinders faturayı ikiye bölüp iki fatura koyuyor. aldığınızn yarısı fiyatı gözüküyor. gümrükte de bunların fiyat listesi olmadığından gümrükte bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • sipariş verdiğin yerin tam bir linkini verebilirmisin ?
  • www.sidewindercomputers.com
  • Kasanın dışına giden hortumlar nereye bağlanıyor?
    quote:

Orjinalden alıntı: B00MER

benim bu siparişimde sorun çkmadı.
    sidewinders faturayı ikiye bölüp iki fatura koyuyor. aldığınızn yarısı fiyatı gözüküyor. gümrükte de bunların fiyat listesi olmadığından gümrükte bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bu şekilde yapmalarını siz mi söylediniz? Bir de aldığınız ürünlerin toplamı 300 doları geçmiş. 100$ gibi bir limitin üstüne çıkınca gümrükten geçememe gibi bir sorun yok mu, yanlış mı biliyorum?
  • kargo ücretini saymassak 250 filandı onu da iki parça fatura gösterip 125 filan yapmışlardı. gümrük sınırı 100euro sorun çıkmamıştı.
    evt ben not olarak söylemiştim düşük gösterebilrmisnz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.