Şimdi Ara

Sülüste tahsil ortaokul yazıyor şimdi liseyi bitirdim.Acil yardım yarın gidiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar Yanlış anlamayın lise mezunu ortaokul mezunu aynı hepsi eziliyor askerde biliyorum ztn =) ama bnm sorucağım şu size muayene olduğumda ortaokul mezunuydum aöl de okuyordum bitmemişti daha neyse oldum ağustos gidiyorsun dediler ve yarın askere gidicem =) şimdi açık öğretim lisesini bi kaç gün önce bitirdim ve bittiğine dahi mezuniyet yazısı aldım hatta sülüsü almaya giderken şubedeki bayana anlattım bu durumu deedim lise mezunu olarak muayane olsaydım yerim farklı olurmuydu diye olurdu dedi. şimdi ben bittiğine dahi belge mezuniyet yazısı götürücem beni sevk etme başka yere gönderme gibi bi durum olurmu ?? şu anki yerin ankara/polatlı topçu füze okulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_34 -- 24 Ağustos 2012; 20:22:50 >

• Senin durumunda biriyle ilk defa karşılaştım. . Bunu değiştirme imkanın varsa bizimle paylaş. Herkes nasiplensin
  • lise mezunu olsan ne olcak general felan mi? normal burda nasıl usersen ordada er olacaksın büyük ihtimal:D bişey farketmez mühendsler bile yaprak topluyolar sen lise olsan ne olcak zaten herkes lise mezunu bişey farketmez sen askerliğini yapmaya bak :D sonuçta okuyan okumayan kendisine.. zaten herkes eşit askerde ve öyle olmalıda.şuan askerde olmalısın büyük ihtimal :D hayırlı teskereler:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantast1c -- 8 Aralık 2012; 17:00:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.