Şimdi Ara

SÜLÜSÜMÜ ALMAYA GİTTİM TECİL OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan da okuduğunuz üzere sülüsümü almaya gittim ama tecil olduğumu öğrendim. Önce olayı anlatacağım sonra bir sorum olacak. 2014 mayıs celbinde askere gitmek için tecilimi bozdurup başvuru yaptım. 25 Nisan 2014 de birlikler belli oldu. Bana Eğirdir dağ komando okulu komando yedek subay çıktı. Dokuz eylül üniversitesinde yüksek lisans kaydım var ancak okula gitmiyorum. Yani sadece okulda kayıtlı gözüküyorum. okulla hiç bir ilgim yok. Tecilimi bozdurup başvurumu yaptıktan sonra resmen asker psikolojisine büründüm. Sülüsleri yani sevk belgelerini almak için son gün olan 9 mayıs 2014 ' de ankara' da yabancı şubeye sülüsümü almaya gittim. Yani son gün ve son saatlerde gittim belgemi almaya. Memur bayana sülüsümü almaya geldim dedim fakat bana "ne sülüsü senin ertelemen yapılmış 2017 şubata kadar tecillisin " dedi. Dalga geçiyor sandım ama meğer Dokuz Eylül üniversitesi benden habersiz olarak askere alındığımı görünce açmış askerlik şubesini bu bizim öğrencimiz askere alamazsınız tecil ettiriyoruz demiş ve bu olay sonucunda benden habersiz olarak 2017 ye kadar tecilim yapılmış. Son gün ve son saatler olduğu içinde geri alamadık tecili. Ben askere gideceğim diye beklerken böyle bir olay geldi başıma. Şimdi soruma geçiyorum. Ben 1 sene yada 2 sene sonra tekrar tecilimi bozdursam (o zaman okulla alakam kalmayacak kaydım da silinir) ve askerlik için başvursam. Beni yeniden eğirdir dağ komandoya mı alırlar yedek subay olarak yoksa herşey sıfırdan mı gerçekleşir farklı sınıf ve birlik mi olur. Bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim

• Tekrar siniflama yapilmayacagi acik acik yaziyor. Sizde de degisen bir sey olmayacaktir. Hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 17 Haziran 2014; 18:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Tekrar siniflama yapilmayacagi acik acik yaziyor. Sizde de degisen bir sey olmayacaktir. Hayirli olsun.

peki yüksek lisansı bitirsem meslek kurasına kalamazmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgra05 -- 17 Haziran 2014; 18:39:17 >
  • Yuksek lisans mezuniyetini siniflamada onemsemiyorlar. Ben de etkisi olur diye dusunuyordum ama yokmus.Doktoradan sonrasi dikkat ediliyormus. Ayrica o karar yazisi degismedikce ve baglayici baska bir madde yoksa prof bile olunsa sizi komando yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.