Şimdi Ara

Hastalık durumum var.Askerlik için tecilimi bozduracağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Yıllık Yüksekokul mezunuyum.AÖF İşletmeye devam ediyorum fakat AÖF 1 yıl uzadı bende bir an önce askere gidip gelmek istiyorum.Şimdi ne yapmam gerekiyor.Tecili bozdurmam için Ne gibi belgeler isteniyor. Benim kütüğümün bulunduğu şehir kasım 2014 'te gönderiyor.Bu dönemdemi giderim bu benim için çok uzak bir tarih.Daha önce gitmek için ne yapmam gerekiyor.
    Birde Hipertansiyon rahatsızlığım bulunuyor. 5 Yıldır takipliyim ilaç raporlarım felan var.Sağlık problemlerinden dolayı erteleme vs. Gibi bir işlem uygulanırmı acaba ?
    Bilgi veren arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divane2 -- 21 Ağustos 2013; 18:51:41 >

• 4 yıllık üniversite bitirmeden gelme sakın tecilini bozdurursan 2014 yılı şubat celbinden gelebilirsin yalnız tecil bozdururken bunu ordaki memurlara söylemen lazım en yakın zamanda gitmek istediğini beyan et onlar yardımcı olur $ 175 :(
  • Acaba sağlık sorunum yüzümden durumum ne olur askere hemen gidermiyim hastaneye sevk edilirmiyim sonuç ne olabilir.Tecrübeli arkadaşlar yazarsa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.