Şimdi Ara

sun online global webzen (türkiye fan sitesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 günde 35 lvl oldum sadece hafta sonları oynayabildiğim için çok aktif olamiyorum ama hafta sonu pm atarsanız görüşürüzBu arada dragon transform görevi için yardım edebilecek varsa cuma akşamı pm atsın çok lazım

Nick: FoRealm

Class: Dragon Knight
  • Ben de girdim oyuna fakat Elementalist ve berserk arasında kaldım. Berserk kasmayı istiyorum fakat sıkıcı kalıyor elementaliste göre. (STR/VIT olanı doğal olarak skillsiz sıkıcı) bir sorum olacak berserk kasanlara str/vit bir berserker pvp de nasıldır bos keserken işe yarar mı? Eğer iyi değilse kendimi kasamayayım boşuna.
  • Bence grafikleri o kadar aman aman değil,onu da yapım senesine veriyorum...klasik mmorpg ....
  • Şu Valkyrie yerine adam gibi bir okcu classı olsa ne güzel olurdu...
  • Az önce Cerberus (Boss) görevini yaptık 2 miz de 14 leveldik benim vit/str berserk diğer elemanın mage karakteri vardı, eğlenceli oldu oyun ilerledikçe gözüme güzel görünmeye başladı.
  • Bu oyunun en sevdiğim özelliklerinden biri questlerin çok güzel exp veriyor olması.Quest yaparken hiç sıkılmıyorum.
  • bende indirmeye başladım beyler ekleyin beraber takılalım real_friends_ua@hotmail.com
  • Bizde az önce başka birisiyle yaptık Cerberus görevini oldukca zevkliydi.

Oyunda ilginç özellikler var.Mesela kıyafet ve silahlar dört gruba ayrılmış.Örnek olarak aynı seviyedeki itemların birisi Yüksek strength düşük Agility istiyor.Diğeri yüksek Agility düşük Strenght istiyor.Diğerleri STR ve Skill seviyesi istiyor.Fakat nedendir anlamadım STR ve Skill seviyesi isteyen itemların özellikleri STR ve AGI isteyenlere göre biraz daha düşük.

Ben Dragon Knight kasıyorum.Full STR ve Dragonic skilline veriyorum puanları.Bir önerisi olan varsa henüz şansım varken sıfırlıyayım.Yüksek AGI ve Düşük STR şeklinde gidip Fighting Style'ımı da Critical şeklinde yapsam nasıl olur?

Ayrıca aranızda guild kuran veya kurmayı düşünen varsa katılmak isterim.3-4 arkadaşım daha oyuna başlıyabilir.Oyunda ''HEROESxOFxTURKEY'' isminde bir Türk guildi gördüm PM attım fakat cevap alamadım.ggg

Kanal 2'de takılıyorum nickim:Juvixted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 4 Kasım 2009; 21:05:00 >

• Böyle nick yazmakla değilde bir guild oluşturarak dh memberları oyunda buluşsa daha iyi olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 4 Kasım 2009; 21:36:46 >
  • açıkçası 5 kişiyle guild kurmak pek mantıklı değil.Zaten oyunda bir Türk guildi var.
  • Evet bir türk guildi mevcut...Bir kaç kez /w attım ama geri dönüş olmadı, farklı bir öneriniz varsa paylaşın lütfen.
  • Yeni 56 lvl oldum.Daha oyunun bir kısmını kavrayamadım.Biraz zaman geçmesi lazım guild için.HeroesOfTurkey guildinin yöneticisi apocalyptaTR veya apocalypticaTR olması lazım ona pm atın.
  • Bence zamanı olan birisi oyun hakkında ayrıntılı bir konu açarsa oyuna ilgi büyüyecektir.O zaman guild kuracak kadar kişi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Fakat nedendir anlamadım STR ve Skill seviyesi isteyen itemların özellikleri STR ve AGI isteyenlere göre biraz daha düşük.

O itemleri kullanabilmek için ful stat gidiyorsun örn. str/vit bu yüzden de skillin olmuyor sıfır skill normal atack yapıyorsun denedim fiyasko. sadece tanklar için olabilir ama kasılmıyor skillsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Fakat nedendir anlamadım STR ve Skill seviyesi isteyen itemların özellikleri STR ve AGI isteyenlere göre biraz daha düşük.

O itemleri kullanabilmek için ful stat gidiyorsun örn. str/vit bu yüzden de skillin olmuyor sıfır skill normal atack yapıyorsun denedim fiyasko. sadece tanklar için olabilir ama kasılmıyor skillsiz.

Teşekkürler.

• arkadaşlar açıkçası bir hafta kadar oynadım 5-6 kere 35 lv civarına kadar getirdim. şimdi azda olsa gözlemlediklerimi size aktarayım.

karakterler:
    dört çeşit karakter var.

elementalist:

kendisi mage, cleric karışık bir karakterdir. defansı çok çok azdır. bunu seçerseniz ya full dd olmalısınız yada full cleric. dolayısıyla başlangıç silahlarından ve armorlarından başka bir şey giyemiyorsunuz. diyelim armor giyecem derseniz bu sefer skilleriniz olmuyor. ne damage verebiliyorsunuz nede tam manasıyla cleric olabiliyorsunuz.

dragon knight:

buda iki kılıcı yada spearı olan. hızlı atack yapabilen bir karakter. atağı idare eder. bunun gidebileceği üç yol var.
    1:armor ve silahın istediği kadar str gerisi full agility bütün skill pointler passivedeki skillere kullandığınız silaha göre. (sadece iki skiliniz oluyor ama spear kullanıyorsanız 10 dragonic vermeniz daha iyi olur en azından üç skiliniz olur. kılıç kullanıyorsanız 10 combat veya dragonic verebilirsiniz.) . bu sayede lvl 35 e kadar rahat rahat kasabilirsiniz. ordan sonra sıkıldım bıraktım.

2:full str + combat : agilitiniz az olduğu için defansınız critical sansınız atack speediniz düşük oluyor. buna nazaran daha çok vuruyorsunuz. skill pointleri combat taki skillere verdiğiniz için passive skilleriniz zayıf kalıyor. atağım iyi olsun defansım önemli değil diyorsanız bunu seçin . bu şekilde 20 lvl kadar kastım pek hoşuma gitmedi.

dragon knight kasarken kesinlikle forest relicleri biriktirin ilerde transformation görevinde 20 tane isteyecek.

3:yukardakilerden birinde en az 35 lvl kadar gelin. 39 daha iyi olur. sonra skillerinizi resetleyip dragonic olabilirsiniz. ilk levellerde kesinlikle full dragonic olmayın.

Valkirie:
    bu da ya iki elli yada tek elli garip bir ok kullanan kız. iki çeşidi var elbette hepsi gibi. biri summon yani yaratık çıkarma ve buff diğeri offansive yani attack skilleri.
    bu charı tam olarak bilemiyorum. ya summon agility gidiyorsunuz yada ofansive agility. armorlarıda giymeye çalışın özellikle summon olacaksanız defansif olmanız gerekiyor. offansiveler genelde vur kaç yaparak oynarlar solo yada partyde.

berserker:

buda tank karakteridir. bu karakteri oynamadım henüz.

Grafikler: 6/10

Oyun grafikleri son ayarda iken orta kalitede bir grafik sunuyor. daha düşük ayarlarda cidden pek iç açıcı değil. Bana sanki sürekli kasvetli bir hava varmış gibi geliyor. çok fazla koyu renkler var. oda bir eksi. ayrıca son ayarlarda oyun gereğinden fazla zorluyor sistemi.

Sesler: 6/10
    genelde sesi kısık oynarım. ama açtığım zamanlarda sehirde iken ki sesler güzel . onun haricinde skillerin vuruş sesleri kötü geldi bana. hele valkirie nin bazka türü silahının sesi berbat.

Oynanış karakteri kontrol etme: 5/10

oyunda mause ile tıklayarak istediğimiz yere gidebiliyoruz. yine mausenin iki tuşuna basarak yönümüzü belirleyebiliyoruz. fakat mause ile tıkladığımız yer biraz uzaksa yada tepe , duvar gibi gidemeyeceğiniz bir yer ise karakter olduğu yerde duruyor. yada mause ile tıkladıktan sonra W ile ileri gitmeye çalışınca karakter geriden tekrar geliyor. neyse oynarken görürsünüz. pek güzel değil o açıdan ben karakteri hareket ettirme sistemini beğenmedim. özellikle peşinize bir iki yaratık takmışşsanız işiniz iyice zorlaşıyor.

PVP sistemi: 1/10

daha hiç pvp yapmadım. o yüzden nasıl bir pvpsi olduğunu bilmiyorum. ama kesinlikle berbat olduğunu hissediyorum. özellikle bir oyunda pvp yapılacaksa pvp ye önem veriliyorsa en az iki ırk olmalıdır. örneğin wow, eski knight ...

duel sistemi yok.

pvp yapabilmek için ilk önce her şehirde bulunan battle zonelere gidip bakıyorsunuz. eğer bir party yada mission varsa girebiliyorsunuz (ki yok). yoksa kendiniz kuruyorsunuz.ve bekliyorsunuz (ki kimse gelmiyor.) böyle saçma bir sistem.

PVE sistemi: 3/10

oyunda questler ve eventler olmasa lvl atlamak imkansız gibi. ayrıca farm yapmanında bir manası yok çünkü ne değerli bir item düşüyor nede adam gibi para. çeşitli bölgelerdeki npclere gidip görev yapıp lvl atlıyorsunuz. bir süre sonra buda sıkıyor. yaratıkların hepsi aynı tip . örneğin güzel bir oyunda iyi para düşüren az exp veren, exp çok veren para az düşüren. çok damage vurup canı az olan , az damage vurup canı çok olan gibi yaratık çeşitleri beklersiniz. ama bu oyunda öyle bir şey yok hepsi aynı tip sadece lvller değişik. 30 lvllere kadar toplasanız 10 tip yaratık var (görünüşü değişik) sadece lvlleri yükseltmişler. yaratıklar 3erli 5erli gruplar halinde duruyor genellikle .dolayısıyla defansı az olan karakterler solo yapıyorsa atağı çok olsada genelde ölüyorlar. illaki bir defansif arkadaş onları karşılamak zorunda. ayrıca cleric yada healer valkirie de partylere gerekiyor.

ilginç bir noktada oyunda mana potu yok yani mananız biterse oturmak zorundasınız. yoksa dolmuyor.

ayrıca partyler sadece bossları kesme görevlerinde var onun dışında yaratık kesmek için party yapanlar yok. çünkü yaratık kesmek hiç bir işe yaramıyor diyebiliriz.
    boss kestik diyelim hiç bir özel yada güzel item düşmüyor.

Arayüz ve harita özellikleri:4/10

arayüz gerçekten berbat. harita özellikleri ise idare eder.

skill stat vs.:5/10

Eğer statlar otomatik olarak artsaydi , her levelde gelen 5 puanıda biz istediğimize verseydik güzel olabilirdi. ama bu şekilde gelen statlar eksik . skiller çok yüksek levellerde dolayısıyla ya armorsuz kalıyorsunuz yada skillsiz. her ikisinide yapayım derseniz ne defansınız oluyor ne atağınız.

bunlar lvl 35 e kadar ki gözlemlerim daha sonrası için değişen şeyler varsa bilemeyeceğim. onlarıda daha yüksekler söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigstone -- 6 Kasım 2009; 7:39:25 >

• quote:

ayrıca partyler sadece bossları kesme görevlerinde var onun dışında yaratık kesmek için party yapanlar yok. çünkü yaratık kesmek hiç bir işe yaramıyor diyebiliriz.
    boss kestik diyelim hiç bir özel yada güzel item düşmüyor.

Sadece boss keserken party yapıyorsunuz demişsin.Yüksek lvllere gelmediğin için pek fikrin yok sanırsam.Partylerin sadece boss kesmek için değil exp kasmak için de var olduğunu görebilirsin.İtem konusunda haklı olabilirsin daha o kadar ayrıntı bilmiyorum.
  • Daha ilk leveller ve görev dungeonlarındaki bosslardan bahsediyor arkadaş, ilerde asıl bosslar çıkacak.
  • 2-3 gündür oyuna girmiyorum ama PVP sistemi hakkında duyduklarımdan sonra oyunu oynama hevesim kalmadı.
  • quote:bigstone
    dostum bı kere ya armor ya skill diye bır sey yok berserker ıcın armor var defans ıcın armor var yada normal armor var sende str ve vıt ıstıyor onunda defansı dıger armolara gore yuksek berserk ıcın armorda berserk skılı ısıtıyor sen gıdıp berserkere ver ondan sonra gıdıp normal armoru almaya calıs olmaz ya da statları str ve vıt fazladan ıstenılen normal armor ıcın ver berserker armorunu gıyemeye calıs olmaz her class 3 ayrılıyor ya 2 tane skıllı yada skıllsız

her oyunda belırlı lvllere gelınce skıller cıkar elbıselerın yenılenır bazıları lvl ıster he bunda skıllerı full verırsın ızın verırmıs ama elbıse sılahı gıymen zorlasır o zaman bı esıtlık olmaz hepsı bı ayarda gıdıyor ıste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunes -- 7 Kasım 2009; 23:36:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.