sen benim ne dediğimi anlamamışsın. diyelim skill isteyene verdin. meselta str + berserker isteyen armoru giyeceksin . bu sefer vit 20 küsürlerde kalıyor. varmı bilmiyorum vit + berserk versen str eksik kalıyor. hem vit hem str verirsende skill veremiyorsun. demek istediğim bu.
PK olayı ctrl ye basıp dalabiliyorsun, ama can götüremedim adamdan ne iş bilmiyorum bu konuyu bilen biri anlatsın.
bir de haritanın içinde bazı bölgeler direk pk arena quest yaparken bile kesilebilirsiniz, yani oyunda pvp olayı var ve ben çok beğendim özellikle pk arenalarını, arena içinde boss da çıkıyor bazen, elemanlar keserken gördüm gideyim yakından bakayım derken hop yerdeyim amcam yanaştırmadı lootlarım diye herhalde
ayrıca warhammerda da gördüğüm bir olay var J harfine basınca bir menü geliyor burada topladığınız ve sağ tıkladığınız itemler kestiğiniz captain ler bulduğunuz harita ile açabildiğiniz hazine haritası ve anahtarı yaptığınızdaki bir bölüm hangi dungeonlara kaç kere girdiğiniz 10/10 da bir dungeon tamamlanıyor, vs ve tamamladıkça yüzdesi artan bir bölüm %100 olunca pet falan veriyor dediler deniyorum bakalım.
level kasmak çok kolay questlerle ama ben bu harita açma olayına sardım onunla uğraşıyorum.
Bende başladım, hayırlı olsun. Oyun güzele benziyor.
Oyun güzel ama ilerki lvllarda dungeonlar gereğinden fazla uzun ve sıkıcı oluyor ne yazıkki..
Örneğin ben 51 dungeonunu 3 saatte tamamladım 48lvldayken resmen canım çıktı yapana kadar
Benim karakterden birkaç SS:
44 lvlda defe bakın
Bu da en son halim:
50 lvldan sonra gerçekten zorlanıyor insan defans konusunda çünkü 1-50lvl buffları 200 def veriyor
Örneğin benim o bufflarla 750 defansım oluyordu o bufflar olmadan 529 defansım oluyor ve bana eskiden 5-10 vuran yaratıklar şimdi 70-100 vuruyorEskiden 44lvlda 52 lvl yaratıkların arasına dalardım hiç bişey olmazdı şimdi 51 lvlda 5 tane 52 gelse yatıyorum
Kısacası 50lvldan sonra dragonların tanklık devri bitiyorTabi bi yere kadar yeni setleri alınca tekrar tank oluruz ama yeni setlere daha 20 lvl var
Ben şuan 59 lvlim.700 küsür defansım var dragon halindeyken.Ama 61 lvldeyken 1.5k def sahip dragon da gördüm.Bu arada oynayan arkadaşlar arkadaş listesine demosty diye eklerse sevinirim.Eğer ingilizceniz de varsa guilde alabiliriz.
Ben seni 2 gün önce eklemiştimBu arada hala 3. setle geziyorum ondan artık strye vermeye başladım anca 56-57lvl civarında 4. seti giyebileceğimEn iyisi bi yanınızda bi summoner olcak bascak buffu gezceksiniz 1k defle
Yav skilleri nasıl açacağız sadece passivelerin yanıda artı var?
quote:
Orijinalden alıntı: bigstone
sen benim ne dediğimi anlamamışsın. diyelim skill isteyene verdin. meselta str + berserker isteyen armoru giyeceksin . bu sefer vit 20 küsürlerde kalıyor. varmı bilmiyorum vit + berserk versen str eksik kalıyor. hem vit hem str verirsende skill veremiyorsun. demek istediğim bu.
dostum bı kere o armorda berserk ve str ıstıyor vıt ıstemıyor vıt ıcın defense+ vıt ne dedıgın bılmıyorsun kı benım dedıgım anla bana dıyecegıne
Arkadaşlar ben ilk 4 dungeonu 10 ar kez yapmama rağmen Captain 99/250 iken onun altındakiler hala Unidendified durumda yani halen açılmadı nasıl yapacağım? Bir forumda bunların ilk 4 dungeon bossu olduğu yazılmış.
Arkadaşlar olay bu resimdeki gibi 10 ar kere girmiş olduğum dungeonların bosslarının hunting bölümü açılmadı herkesde durum böyle gibi problem nedir ben mi yanlış biliyorum yoksa captain killed ın altındakiler 1-2-3 ve 4. bosslar değil mi? Cerberus falan???
Ac sistemi konusunda pek bir bilgim yok.Resmi foruma açarsan konuyu cevap alabilirsin bence.
En iyisi Elementarist yeni başlayacaklara tavsiye ederim. Valkyrie da fena değil fakat diğerleri yakın dövüş ve yavaş yavaş hamle yapıyolar. Birinci hamle+3sn+İkinci hamle+3sn gibi. Elementarist büyücü olduğundan hem uzaktan hemde daha çok skill açarak seri bir şekilde öldürebilirsiniz. 10 lvl oldum şuan.
Nihayet tam olarak da buldum fakat %100 yapmak imkansız diyenler var çünkü smile ve king smile zor kesiliyor hatta kesilemiyormuş.
Hunting: Captains Dark Knight Death Sorcerer Contaminated Mice Contaminated Spider Dark Nacrat
Bunlar ilk iki harita için istenilen bosslar. dungeon bossları değildir bunlar dışarıda dolaşıyorlar. Yerleri kolay olduğu için yazmadım herkes biliyordur zaten.
Slime yazacağıma slime yazmışım cezam yüzünden düzenleyemedim pardon.
Bu arada yeni ikinci server açılıyor oyunda char transferi açık 19 una kadar. 30 unda server online olacak.
King Slime lucky mobdur kesilmesi zor değil imkanzıdır isterse 100lvl gelsin crit 2 vurur ve hpsi hep %99dur
bende indiriyorum bakalım 5 saat sonra iner ilk kez oynıcam bakalım ne secicem neler yapabilicem
Çok güzel indir bakalım indir...
quote:
Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe
King Slime lucky mobdur kesilmesi zor değil imkanzıdır isterse 100lvl gelsin crit 2 vurur ve hpsi hep %99dur
ya bugün %98 yaptık ama uzun sürdü ben hariç 9 tane 60 level vardı
arakdaslar su dragon gorevinde yardım edebilicek olan varmı bana
Yeni indirdim şimdi ben de. Güzel gidiyor gibi oyun.