Allah Allah Bende indirdim fakat giremiyorum access from region not supported diyor yanlış client mi indirdim acaba xD
Hocam ne yaptın sen ya.
arkadaşlar hala bu oyunu oynayan varsa bende oynayabilirim birde forumu gezmek nasip olmadı oyunda kac tane class var ve neler ?
Oyun bayağı sardı 4 günde 65 lvl olduk arkadaşımla oyunda lvl kasma derdi yok gibi görevleri yap lvl al ama 70 ten sonra zorlaşıyormuş biraz daha herkez öyle söylüyor. Shaiya online den sonra iyi oldu bu oyun...
Bunu uplamandaki amacı anlamadım şuan zaten aktif bir konu var oyunla ilgili =)
Bende zaman geçirmek için tekrar indirdim,oynayan varmı hala (int) serverında?
Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladımda DK açtım başta fighting style vardi başka mape geçince kayboldu normal mi bu ? o skillere point vereyim mi işe yara mi ?
arkadaşlar ben oyunun 1.94 gb lik setupını indirdim kurdum oyuna girdikten sonra videolar felan geçiyor sonra sonra warning game starter hatası veriyor nasıl düzeltebilirm o yüzden oyuna giremiyorum yardım pls msn: nestor_ms91@hotmail.com ...
Arkadaşlar Daha Önce Bu Oyunu Oynuyordum.Şimdi Yeniden Denemek İstiyorum.Oyunu İndirdim Tekrar ve Kurulumu Yaptim.Oyuna Girdim Fakat Her 5-10 dk Arasinda Mutlaka Dc(Oyundan Atıyor) Oluyorum.Sorunu Bilen Veya Bu Tur Sorunla Karşılasan Varmı.Varsa Yardımlarınızı Bekliyorum.
Aldığım Hata;
A problem has occurred due to emergency maintenance or a temporary failure. please try reconnecting for smoother game play. we apologize for the inconvenience.
İlk Başladıgımda Lv 72 Olmustum ve SAdece Missionda Kasilabiliyordu.Bende sinir Olup Client'i Silmistim.72 Den Sonra Kasilabilecek Yeni Map'lar Geldimi Bunuda Merak Ediyorum.
Sa arkadaşlar ben oyunu yenı ındırdım ama bır trlu gıremıyorum siteden game start indirdim ama yine aynı hata alıyorm oyuna tklayınca warning please use the web-based game starter the official sun website diyor ok tıklıyorum oyundan atyor.
Arkadaşlar, oyunun fan sitesi kapandı mı? (ilk mesajdaki siteden bahsediyorum) Zira sitede SUN Online ile alakalı hiçbirşey yok. Bilinen flash oyun sitesi olmuş
arkadaslar oyunu yukledım ama " please use the web-based game starter via the official sun web site" bu yazı cıkıyor tıkladımda ıse kapanıyor acaba oyunmu kapalı 2 gundur boyle sorunu cozemedım yardımcı olursanız sevınırım ...
quote:
Orijinalden alıntı: Shezofren41
arkadaslar oyunu yukledım ama " please use the web-based game starter via the official sun web site" bu yazı cıkıyor tıkladımda ıse kapanıyor acaba oyunmu kapalı 2 gundur boyle sorunu cozemedım yardımcı olursanız sevınırım ...
Hayır herhangi bir sorun yok. Oyunun client ini çalıştıran minik bir programcık var. Onu yükleyip web sitesinden çalıştıracaksın oyunu. http://sunonline.webzen.com sitesine üye girişi yaptıktan sonra START GAME kısmına tıklarsan bahsettiğim programcığı yüklemeni isteyecek bir kere yükledikten sonra aynı yolla oyuna başlayabilirsin. İyi Eğlenceler...
selam beyler.ben oyuna yeni başladım fena değil gibi geldi hafiften kasıyorum falan da bazı şeyleri çözemedim oyundaki turkler iletisime gecebilirler mi?klippedeyim nickim:fakultelipro. yada burdan iletisime gecelim ama deneyimli birinin yardım etmesi şart. elemental seçtim ether:60 hiç skillere ellemedim yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için. elementaller yardım ederse sevinirim özellikle. teşekkürler.
bende tam bilmiyorum ama sana tavsiyem etherdeki tüm skilleri aç kullan ama uplama, 40 a kadar sıfırlama hakkın var işine yarayan skilleri uplarsın..
eğer kimse yardım etmezse mecbur öyle yapacağım. 170e kadar ether sonra da int veririm.
Oyunda pwp sistemi yokmu ?
Lütfen şu an çalışan bir download linki verirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: adertyuop
Lütfen şu an çalışan bir download linki verirmisiniz