Şimdi Ara

ŞUNA Bİ AÇIKLIK GETİRELİM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN 512MBDDR2 X1300 DEDİM SİZ OLMAZ KÖTÜ FALAN DEDİNİZ
    DİYELİMKİ 128LİK6600GT DAHA İYİ DEDİNİZ
    ŞİMDİ BEN GİTTİM BİR OYUN ALDIM SİSTEM GEREKSİNİMLERİNE BAKTIM 512LİK EKRAN KARTI İSTİYOR ŞİMDİ BEN BU OYUNU YUKARIDA VERDİĞİM EKRAN KARTLARINDAN HANGİSİ İLE DAHA İYİ OYNARIM..........................CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.....SAYGILARLA PC_DELİSİ

• X1300 de 1GB ram bile olsa mimarisi yüzünden hiç bir işe yaramaz :)
    o yüzden herkez X1300 yerine 6600TGT öneriyor
    VGA'da ram yüksek çözünürlük ve yüksek kalite görüntü almak için kullanılır ama zaten X1300 VGA 1600*1200 de oynatamaz hiç bir oyunu.
    Bu arada daha 512MB VGA isteyen bir oyun yok
  • DİĞELİMKİ BEN PC TOPLUYORUM VE OYUNLARDA YÜKSEK PERFORMANS İSTİYORUM AYRACAĞIM BÜTCEDE HANGİ PARÇAYA DAHA ÇOK HARCAMA YAPMALIYIM BAN SIRALARMISINIZ
    ÖRNEK:EKRAN KARTI-İŞLEMCİ-ANAKART-RAM GİBİ
  • 1 4 2 3
  • SAPPHIRE 512MB ATI Radeon X1800-XT (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı
    --------------------------------------------------------------------------------
    bu kart ekran kartı için iyi bir seçim olabilirmi
  • en iyi seçim
  • peki bu ekran kartı hakkında yorumlarınız nelerdir
    ASUS 256MB Exreme N6600LE Silencer TD (GeForce 6600 LE) Ekran Kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LE - Limited Edition ayrıca bu kartta fan bulunmuyor farklı bir sogutma sistemi var pipe lar vs.
    cok detaylı bilgi yok ama bence alma
    quote:

Orjinalden alıntı: pcdelisi_45

peki bu ekran kartı hakkında yorumlarınız nelerdir
    ASUS 256MB Exreme N6600LE Silencer TD (GeForce 6600 LE) Ekran Kartı

• LE ve SE modellerini almada ne alırsan al
  • 6600 LE 4 pipeline. ondan performansı az olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

6600 LE 4 pipeline. ondan performansı az olur.

+100000LE OUT!!!
  • quote:

SAPPHIRE 512MB ATI Radeon X1800-XT (PCI-E) AVIVO Ekran Kartı
    --------------------------------------------------------------------------------
    bu kart ekran kartı için iyi bir seçim olabilirmi

Ne güsel paran olcak alacan kullancan! Ohh!

• quote:

DİĞELİMKİ BEN PC TOPLUYORUM VE OYUNLARDA YÜKSEK PERFORMANS İSTİYORUM AYRACAĞIM BÜTCEDE HANGİ PARÇAYA DAHA ÇOK HARCAMA YAPMALIYIM BAN SIRALARMISINIZ
    ÖRNEK:EKRAN KARTI-İŞLEMCİ-ANAKART-RAM GİBİ

Bi oyun bilgisayarında yukarıda bahsettiğin parçalardan hiçbirini ikinci plana atamazsın.Açıkçası hepsine çok harcama yapman gerekebilir bi oyun bilgisayarı için. Şöyle bi tavsiyem olabilir; eğer overclock meraklısı değil isen anakarttan kısabilirsin, fakat çok fazla da kısma ki parana kıyıp aldığın diğer parçaları kötü bi anakarta takmak zorunda kalmayasın.

Diğer bi konuda; ekran kartlarını sahip oldukları bellek miktarlarına göre ayırma. Yukarıda bi arkadaşın da belirttiği gibi kartın mimarisi, buna ek olarak çekirdek ve bellek hızı da kartın performansını belirler.
    Ekran kartı almadan önce bikaç donanım sitesine girip bu bahsettiklerimle ilgili bilgi edinmen yararına olur.En azından merak ettiğin bi ekran kartı modelinin üreticisinin sitesine girip kartın özelliklerine baktığında sana uygun olup olmadığına kendin karar verebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.