Şimdi Ara

Sunage Oynayanlar varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun Sunage adlı bir oyun aldım. oyunu çözmeye çalışıyorum. oyunun amacını bilenler varsa anlatabilirmi ?
    24 map var. mecburen ilk birinciyi seçtiriyor.

oyunun amacı nedir yani . oynayanlar varsa anlatırlarsa sevinirim

iyi eğlenceler.

• Abicim oyunun amacını araştırıp sen bulacan yaw. Hayatında hiç strateji oyunu görmedin mi?? nasıl oynanır bilmiosan hiç kastırma bence
  • bu cevap için teşekkürler.. oyunu oynadım. ilk haritada komandomuz var. üstündeki yeşil çizgi savaştıkça vuruldukça kırmızıya dönüyor. tamamen yeşil bitip kırmızı olursa ölüyor ve oyun sona eriyor. düşman askerlerini buldum hepsini 2 saatte yok ettim. 1tane bile kalmadı . Ama oyun birinci harita sona ermedi. daha ne yapcam onu çözemedim. haritada düşman askeri kalmadı boş boş geziniyor ..
  • bildiğim kadarıyla oyun real time strategy
    muhtemelen haritadaki tüm düşmanı temizledir ilk görev olduğuna göre yada belli bir düşman binasını patlatmak fln olabilir.
    objective kısmında görevini yazıyodur buraya yazarsan oradakileri yardımcı olmaya calısırız
  • bende oynadım bos bos gezınıyorum cıldırıcam oyun guzel cozmesı zor kımsede oynamamıs ne yapacazz
  • ilk bolumde ucan seye bındıkten sonra ınıyorsun yukarı cıkarken veya hılesını yule :
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.