bu soğutucuyu her yne bakacak şekilde sorunsuz montaj yapabilir miyim ? ya da en azından montaj yapabilir miyim diye sorayım
soğutucu montajladıktan sonra kasamın fan yerlerinden fan takılmaz hale gelecek olan var mıdır ?
ram slotlarından iptal olacak olan var mıdır ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Bu soğutucu amd 1090t ile uyumlu mu? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ozancn
Bu soğutucu amd 1090t ile uyumlu mu? teşekkürler.
Evet uyumludur
Merhaba. Acaba bu soğutucuyu dik kasada kullanınca performansında düşme oluyor mu? Şundan dolayı sordum kasa dik olunca soğutucu yan olacak ve içindeki sıvı aşağıda kalan borulara gidecek ve işlemciye değen borular boş kalacak.
dostlar merhabalar bir sorum olacak ben bu soğutucunun hız kontrolcüsünü kaybettim ve de bulamıyorum, sistemsel olarak inanılmaz sesli çalışan bu aleti yavaşlatmanın yani sessizleştirmenin bir yolu var mıdır acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
dostlar merhabalar bir sorum olacak ben bu soğutucunun hız kontrolcüsünü kaybettim ve de bulamıyorum, sistemsel olarak inanılmaz sesli çalışan bu aleti yavaşlatmanın yani sessizleştirmenin bir yolu var mıdır acaba?
Fan kaynaklı bir sorun oluştuğunu düşünüyorum, her zaman tam devir ile çalışmakta ve oldukça sessiz zaten sessizliğiyle ön plandadır.Milyatağında toz birikmesinden yalpalama ve ses çıkarması muhtemeldir, temizlenip, makine yağı damlatıp tekrar gözlemlemelisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: makedon
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
Fan kaynaklı bir sorun oluştuğunu düşünüyorum, her zaman tam devir ile çalışmakta ve oldukça sessiz zaten sessizliğiyle ön plandadır.Milyatağında toz birikmesinden yalpalama ve ses çıkarması muhtemeldir, temizlenip, makine yağı damlatıp tekrar gözlemlemelisiniz.
hocam öncelikli olarak bilgi için teşekkürler ama ben fan kontrollörünü kaybettim ve de sistemsel olarak fan hızını ayarlayan bir program var mı merak ediyorum zira şu anki ses sadece çalışması ile ilgili yoksa soru yok
PWM özelliği taşıyor muydu? Tam hatırlayamadım ancak pinlerine bakarak, 4 pinli ve PWM özelliği taşıyorsa anakart üzerinden ayarlama şansınız mevcuttur. BIOS üzerinden ya da SpeedFAN gibi.
CoMiSeR Programla uğraşmak istemiyorsan bunu öneririm :
Bu soğutucudan ben de aldım ancak montajında sorun yaşadım. i7 2600K işlemci, asus p8p67-m rev 3.0 anakartım var. HB'dan aldığım soğutucunun içinden bir tane lga775 bir tane de lga1156 için bağlantı kitleri var. lga1156 için olanı takmaya çalıştığımda havada kalıyor. Yardım edebilicek biri var ise sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme