Şimdi Ara

sunbeam Core-Contact Freeze kullananlar (anlayanlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
11.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünenlerdenim. Kasam Xigmatek Asgard II. Ana kartım ise Gigabyte 8I915p Duo-Pro modeli. Ramim Kingston HyperX. Sizce sığma takılma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Tabiki 12cmlik modeli düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden..

Kasa resim
    Ana kart resmi

Asgar II ölçüleri 185(W) x 475(D) x 408(H) mm görünüyor. Elbette buna anakart+işlemci yüksekliğini de eklemek gerekecek.
    Sanki sığmaz gibi görünüyor. Ben Midguard'a taktımyan kapakla 1cm civarı bir aralık kaldı ki ölçüler 206(W) x 510(D)x 408(H) mm
    Ancak yine de karar vermeden önce işlemci üzerinden yan kapağa mesafe ölçülmeli.

Eğer ki Midgard'a takıp 1 cm kaldığını söylüyorsanız şuan için tamamiyle vazgeçiyorum teşekkürler

• Merhaba,

Anakartım ve işlemcim aşağıdaki gibi;

AEROCOOL PGS SERIES VX-E PRO 600W MidT ATX
    amd x4 955 be

sunbeam core contact freezer 120mm siparişi verdim.

sizce kasama sığar mı, yandaki 200mm lik fanı çıkarmak istemiyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireoffears

Merhaba,

amd x4 955 be

Aynı şekilde kasam AEROCOOL VX-e PRO PGS 600 W psu altta
    Phenom X4 925 var

Bu soğutucuyu düşünüyorum biraz yardımcı olsanız
  • Arkadaşlar sunbeam core contact freezer aldım yarına elime ulaşır size tam deteylı herşeyi aktarıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanil

quote:

Merhaba,

amd x4 955 be

Phenom X4 925 var

Bende aynı AEROCOOL VX-e PRO 600 Watt kasaya sahibim bende CCF 120 cm siparişini verdim ancak bende aynı şekilde kasanın yan tarafındaki 200 mm fanı sökmek istemiyorum umarım "cuk" diye oturur tabiri ile sığmasını istiyoruz gönülden.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

Orijinalden alıntı: ozcanil

quote:

Merhaba,

amd x4 955 be

Phenom X4 925 var

Bende aynı AEROCOOL VX-e PRO 600 Watt kasaya sahibim bende CCF 120 cm siparişini verdim ancak bende aynı şekilde kasanın yan tarafındaki 200 mm fanı sökmek istemiyorum umarım "cuk" diye oturur tabiri ile sığmasını istiyoruz gönülden.

Arkadaşlar yapmış olduğum geniş ölçü araştımalarım sonucu sığıyor gibi arkadaşlar AEROCOOL VX-e PRO kasanın genişlik ölçüsü 196 cm bizim Sunbeam CCF nin boyutları "fansız" 125 x 104 x 155 sanırım kurtarır.

• Arkadaşlar ben aldım monte ettim herhangi bir sorun bulunmuyor kasaya tam oldu yan kapağı bi ince kasiıo hiç bir sorun yok ve AM3 e uyumlu olmadığını gösterio özelliklerinde ancak onuda küçük bi modla halettim hiç bi sorun yok benim kasa AEROCOOL VX-e 600 watt
  • beyler size bir sey sorucam ben de bu sogutucuyu aldım takarken zaten bildiginiz parmaklarım koptu bide dalgınlıgıma ters takmısım fanı egzos fanla ayni yerde. şimdide cıkarmaya calısıyorum banamısın demiyor cıkaramiyorum ellerim koptu artık ama ıhh bile demiyor.

ana kart m4a88tdm evo usb 3,0

işlem amd phenom x2 555 b.e

bunu cıkarmanın bir cinligi falan varsa biri soylesin bana ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidynelly

beyler size bir sey sorucam ben de bu sogutucuyu aldım takarken zaten bildiginiz parmaklarım koptu bide dalgınlıgıma ters takmısım fanı egzos fanla ayni yerde. şimdide cıkarmaya calısıyorum banamısın demiyor cıkaramiyorum ellerim koptu artık ama ıhh bile demiyor.

ana kart m4a88tdm evo usb 3,0

işlem amd phenom x2 555 b.e

bunu cıkarmanın bir cinligi falan varsa biri soylesin bana ya.

Resimdeki gibi; önce kırmızı okların bulunduğu köşelere baskı uygulayıp klipsi yeşil okla gösterilen istikamette ittirin

sunbeam Core-Contact Freeze kullananlar (anlayanlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 7 Mart 2011; 8:11:36 >

• cok teşekkürler. Sonun cıkardım ama parmaklarım koptu resmen.
  • Kapakta 14CM fanlı HAF912'ye uyar mı?
  • Yan kapaktaki fan alt tarafta kalıyor sorun olmaz.
    Sunbeam Core-Contact Freezer yüksekliği 155mm kasa derinliği ise içten 175mm
    ancak yinede işlemci üzerinden yan kapağa mesafesi ölçülmeli
    http://www.coolermaster-usa.com/landing/haf912/home.php?page=specs
  • kasamın genişliği 17,5 Cm, acaba bu CCF içine sığar mı? AM3 kullanıcısıyım.
  • M4N68T-MV2@ Maalesef sığmayacaktır. Daha doğrusu yanal kapağı kapatamayabilirsiniz. 1-2 cm taşma gibi bir durum söz konusu.
  • amd x4 955 işlemcim için bu soğutucuyu almayı düşünüyorum.Kasam Thermaltake Aguila VD1000BWS.Soğutucu kasaya sığar mı? Ayrıca kasanın egzoz fanı 12 cm.O fan sığdıysa soğutucu da sığar heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_dogus -- 12 Haziran 2011; 17:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_dogus

amd x4 955 işlemcim için bu soğutucuyu almayı düşünüyorum.Kasam Thermaltake Aguila VD1000BWS.Soğutucu kasaya sığar mı? Ayrıca kasanın egzoz fanı 12 cm.O fan sığdıysa soğutucu da sığar heralde?

Thermaltake sitesinde kasalarla ilgili epey kullanışlı dateylara yer verir. Kasa içine sığabilecek ekran kartı boyutu ve CPU soğutucusu boyutu gib;

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1185&ID=1438#Tab5
    Buna göre kasanızda 165mm üzeri yükseklikte soğutucu kullanılamıyormuş.Kısacası Sunbeam sığacaktır

• sağlık olsun önce soğutucuyu alayım 4.2 ghz fln göreyim sonra kasayı ayarlarız bi şekilde :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52727345/tm.htm Sunbeam Core-Contact Freezer Amd3 montajı yapan varsa hayrına bir el atsın olaya,deliricez,linki okursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

http://forum.donanimhaber.com/m_52727345/tm.htm Sunbeam Core-Contact Freezer Amd3 montajı yapan varsa hayrına bir el atsın olaya,deliricez,linki okursanız sevinirim.

Cevap yazdım ancak biraz kuvvet uygulamanız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

http://forum.donanimhaber.com/m_52727345/tm.htm Sunbeam Core-Contact Freezer Amd3 montajı yapan varsa hayrına bir el atsın olaya,deliricez,linki okursanız sevinirim.

Cevap yazdım ancak biraz kuvvet uygulamanız gerekecek

teşekkürler hocam ama olmadı.konunun altına yazdım açıklamayı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.