Şimdi Ara

Sunexpress 3dsiz alışveriş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel internet üzerinde kredi kartı ile sunexpress resmi sitesinde uçak biletini satın aldım.Normalde internet üzeri alışverişlerin tamamı 3dli diye biliyordum. Hiçbir işlem yapmadan telefona bir şifre gelmeden satış gerçekleşti.

Önce bankayı aradım. 3dnin şirketlerle ilgili bir seçenek türü olduğunu söyleyerek sanalkart önerdi.Daha sonra sunexpressin müşteri hizmetini aradım.Bankanın bunu opsiyonel yaptığını ncak bir güvenlik riski taşımadığını söyledi.

Buraya kadar tamam. Peki ya bu kartımı başkası kullansaydı istediği miktarda alışveriş yapardı.Bu bir güvenlik açığı değil mi?

Bu konuda olumsuz bir durum yaşayan oldu mu?

• hocem hala tonlarca site var 3dsiz alışveriş kabul eden. yapacak birşey yok. sanal kart kullanın
  • Bu konu bankayı ilgilendiriyor.

Eğer 3d yöntemi ile alışveriş yaparsanız ve sizden gizli alışveriş yapılırsa şifre koruma yükümlülüğü sizde olduğu için bankadan ödeme alamazdınız.

Ama 3d olmayan siparişlerde şifrelerin koruma yükümlülüğü bankada olduğu için paranız geri ödenirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 30 Mart 2018; 17:48:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.