Arkadaslar anlıyorum makara yapmaya calsıyosunuz haklsınız makara yapmak ıcın gırıyosunuz sıteye ama banada hak verın para lazım en degerlı seylerı satmaya calısyorum cıddıen ılgılenıyosanız pm atın.hoporlor ole kucuk deıl buyuk dedıgım gıbı resmın atabılırım almayı dusunuyosanız.
ben titreşimli şeyialıyım
quote:
Orjinalden alıntı: cnryldz
ben titreşimli şeyialıyım
upupup
hoporloyun watı kaç?
1.hangi şehirdesin...
2.ikinci el bölümü diye bi bölüm var..
3.akvaryum kaça...?Bide bouyutları nedir...
Reis puzzleın ederi nedir? Bİrde foto var ise
quote:
Orjinalden alıntı: pasa fener
Arkadaslar anlıyorum makara yapmaya calsıyosunuz haklsınız makara yapmak ıcın gırıyosunuz sıteye ama banada hak verın para lazım en degerlı seylerı satmaya calısyorum cıddıen ılgılenıyosanız pm atın.hoporlor ole kucuk deıl buyuk dedıgım gıbı resmın atabılırım almayı dusunuyosanız.
bak bizim dalga geçmemizle kimse senin ürününü alcaksada almamızlık gibi bi durumu olmaz üstelik konunu yukarda tutuyoz daha ne istiyon feykcan?
hocam hükümet gibisin maşallah sata sata bitiremedinabi ney için satıyorsun ne alıcaksın yav bide söylesen
Şu forumda ne zaman birilerine adam gibi muamele edilecek merak ediyorum. Ya alırsınız ya almazsınız. Ayrıca mesaj atmama hakkınada sahipsiniz.
Kardeş hayırlı işler.
Hele bi koy resimleri.
ama hem kızıyon hemde ürünlerin hiç bir bilgisi fotosu yok.bide 2.nci el bölümü var diye yazmış yukarda bir arkadaş.burada zor satarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme