Bildirim
Sunny 14850 mi ? Yoksa 14700 mü ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
At-14700 aldım. Çok memnunum. Mini modellerin ısınma problemi varmış .Ayrıca çoğu modele uygun WİFİ adaptör yokmuş. Bilginize -
daha önce adam gb cihaz kullanmadıkları için memnunlardır tabiiki neye göre memnunlar
ayrıca bu cihazlarda wifi ne işe yarar ? nete giriyormu ? eheahahahasdaaas -
Hocam ilk defa hd uydu aldım. Bütcem 100 liraydı. En makul bunu bulabildim. Wifi li modellerde İPTV CCcam Server ve Youtube için kullanılıyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: enesarda
Hocam ilk defa hd uydu aldım. Bütcem 100 liraydı. En makul bunu bulabildim. Wifi li modellerde İPTV CCcam Server ve Youtube için kullanılıyor diye biliyorum.
her wıfılı cıhaz cccam çalışıyor anlamına gelmiyor youtube için de olabilir cccam nerede yazıyor cccam ben göremedim ?
evet 2 cıhazada baktım ne youtube ne ccam izlenebiliyor !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorwho? -- 21 Ağustos 2013; 16:41:19 > -
ben genel anlamda konuştum zaten mini modeller dedım. pıyasada 2013 yılı mını cıhazların cogu youtube destekli. yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: enesarda
ben genel anlamda konuştum zaten mini modeller dedım. pıyasada 2013 yılı mını cıhazların cogu youtube destekli. yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın
yok önemli degil bilgin olsun diye söyledim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X