arkadaşlar elimde kamosonic ' in 500 waat subwoofer ı var.daha anfi almadıgım için takmadım ama gezerken SUNNY BE 250 A6 SUBWOOFER ı gördüm acaba hangisi daha iyi performans verir.?? birde anfi alacagım ne tavsiye edersiniz uygun fiyatlı. sunny nın 4 tane 500 w kolon var.4 kolonu ve subwoofer ı kaldıracak bi anfi ??? biraz anlatımım kötü oldu kusura bakmayın
aslında işin gerçeği böyle bir seçenek yazmamıssın ama 2 sinide alma.. fark ver başka kaliteli ürün al...
walla bizim bi arkadaşta hyundai accent war 4tane pioneer ovel 2çıkışlı pioneer anfi pioneerde teyp var herşey dötr dörtlük ama subwooferi 500watlık kamasonic anfi 2çıkışlı olduğunda fazla yüklenmelerde ses kesiyo ama orta kararda iyi bass vuruyo herhalde anfi yeteri kadar beslenemiyo sana tavsiyem birazdaha ver pioneer bass al anfiyide jbl falan al kamasoniğide bağlarsın şuna bak istersen fiyatıda ucuz http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-307D2-1200-WAT-SIFIR-ORJINAL-KARGOSUZ_W0QQidZZ5623742
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
aslında işin gerçeği böyle bir seçenek yazmamıssın ama 2 sinide alma.. fark ver başka kaliteli ürün al...
Aynen katılıyorum>Sony,kicker,JBL duruken...
bencede biras daha ver sağlam bişiler al ama dediklerin arasından kamasonic derim
hıcbırı......
ya dostum boşuna para verme bu markalara alicaksan 3 ay daha bekle ama pioneer al yada jbl vs.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme