Bildirim
SUNNY Sj-2022 Oto Teyp
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Anti shock özelliğinin yanında birde saniye belirtilir.
Bu parçanın hafızada tutulacağı süre ve o süre içinde cd ye dokunmadan çalışmasını belirtir.
sunny premier gibi markalr bu konuda epey başarısızdır.
Tahminimce 10 saniyeyi geçmiyordur.
Bu durumda yapacağın pek birşey yok. Cihazı değiştirmen yada cd changer tarzı farklı bir okuyucu alman en mantıklısı -
peki monte edildiği yerle çok alakası var mıdır arkası komple boşta sadece ılk kafasının takıldıgı yer tutuo torpido da kalan kısmı boşta ona bı kasa yaptırsam gene aynı sorunu devam eder mı acaba o boş olan arka kısıma -
quote:
Orjinalden alıntı: androit_kardesler
peki monte edildiği yerle çok alakası var mıdır arkası komple boşta sadece ılk kafasının takıldıgı yer tutuo torpido da kalan kısmı boşta ona bı kasa yaptırsam gene aynı sorunu devam eder mı acaba o boş olan arka kısıma
tümden sabitlemeye vede sabitlendiği yeri yumuşak tutmaya çalış(belirli yerlere küçük sünger parçaları filan koyarak) sorunun biraz olsun çözülecektir -
selam arkadaşlar bende de bu model var geçen hafta aldım..benim sorunum ise daha farklı...radyo istasyonlarını kaydediyorum ancak kontağı kapadığım zaman tekrar açınca kayıtlar siliniyor..tekrar aramak zorunda kalıyorum istasyon yerlerini...çok saçma geldi bana acaba montaj mı yanlış yapıldı..çünkü mantıklı gelmiyor bana bu durum...bilgisi yada fikri olan varsa sevinirim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: veradrake
selam arkadaşlar bende de bu model var geçen hafta aldım..benim sorunum ise daha farklı...radyo istasyonlarını kaydediyorum ancak kontağı kapadığım zaman tekrar açınca kayıtlar siliniyor..tekrar aramak zorunda kalıyorum istasyon yerlerini...çok saçma geldi bana acaba montaj mı yanlış yapıldı..çünkü mantıklı gelmiyor bana bu durum...bilgisi yada fikri olan varsa sevinirim..
şimdi teybe aküden devamlı güç gelir birde kontakdan gelir kontakdan gelen arabayı çalıştırınca teybi açmanı sağlar aküden gelen ise bu hafıza olaylarının filan devamlılığını sağlar.büyük ihtimal aküden gelen kablolarda bir sorunun var
-
antişok işe yaramıyorsa arkadaşın dediği ya teybi değiştir ya cd changer al
radyoların kaytolmaması aküden gelen kabloyla alakalı olcağını sanmıyorum bence sen o radyo frekanslarını seciyorsun ama kaydolmuyor kumandaylamı kaytediyorsun teypten tuşa uzunca basarakmı?
eğer sorun varsa teypciye git kontaksız teybin çalışmasını sağla -
aküden gelen güçle alakalı daha öncedende bu forumda birçok arkadaşın bu sorunu oldu hepsinde aynı şekilde çözdü bir kablo var onu takmıyorlar yada takıyorlar ama doğru düzgün takamıyorlar -
Peki bununda belırlı marka modellerı var mıdır hangısını tavsıye edersınız hangısı uygundur...quote:
Orjinalden alıntı: cankart
cd changer al -
Benim bilfiğim teyplerde hafıza işini içinde bulunan saat pilleri hafızada kalmasını sağlar. Aynı anakartardaki gibi. Aküden gelen kablolar ise teybin çalışması için diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin. -
Aküden direk akım alması gerek tek sorun bu -
quote:
Orjinalden alıntı: vakay_26
Aküden direk akım alması gerek tek sorun bu
hala inanmıyolar -
Arkadaşlar teşekkür ederim..Cumartesi taktırdığım yere gidip durumu izah edeceğim..Büyük ihtimal akü gibi duruyor..
Ancak daha ilginç bir durum var.. ( Belki de ilginç değildir :) ) teypte ams diye bir tuş var ona 2 sn gibi basılı tutunca bip sesi geliyor ve daha önce ayarlanmış olan frekanslar o tuşa tekrar kaydoluyor taa ki kontağı kapatıp tekrar açana kadar...sonra dediğim işlemi her kontk kapayıp açtığımda tekrar etmem gerekiyor...haliyle can sıkıcı bir durum..
Cumartesi gidip baktıracağım ve gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim..hepinze teşekürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X