Bildirim
SUNUCULAR TASINDI GALIBA 16MS PING
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
aynı şuan 50 de sabit.
dip not : Superonline Fiber kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanSunHwa -- 23 Haziran 2017; 2:33:0 > -
Beyler TRDE 20 Ping xd
Westden TR ye geri mi dönsem -
ankaradayım ben ve tüm arkadaşlarımda ping sorunları şuan var serverlar size mi taşındı ne
edit:başka illere gelmiş anlaşılan
edit2: 27 ping oldu aman allahım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F40EE863A -- 23 Haziran 2017; 2:15:50 > -
Yeni oyuna girdim suan 61 oldu geri
Edit: Yeni oyun 27 tekrardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 23 Haziran 2017; 2:21:58 > -
63 olan ping 29 ping şuanda ben şok, bu arada şuan kota bitmesine rağmen 29 ping 19 pinge düşer bu çok iyi olmuş. -
Hocam şuan saat 2 ya kota yok yarında bir kontrol edelimde aynı ise ben Westden TR ye geçmenin yolunu bulucam :D -
senin dediğin saat gece 2 ile sabah 8 arası kota yemiyor yani bir şey indirceksin veya video izliyeceksin o gb ler kotana eklenmiyor demek istediğim kotayı aşarsan saat 2 de hızın yine 5 mbps olur 5 mbps üstü olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 23 Haziran 2017; 2:16:49 > -
Gece 2 - 8 arasi hizim 8mb oluyo hocam diger zqmanlar kotayi gectigim icin 3mb suan 8mb -
Neden 8 değil? Koreliler 8 alıyor???
Abi süper bir şey ya beni bi olumsuzluk bulmam lazım ama bulamıyorum da ne harika bir şey. Takdir ettim ritoyu. -
Beyler EU West oyuncularının TR'ye geçmesi için geçişleri açarlar mı sunucuların taşınması sebebiyle ? Geri dönmek istiyoruz arkadaşlarla -
Offf sabaha editlerim , umarım 20 nin altındadır . -
Riot süpriz mi yapti bu arada ? Çunku bir anda oldu ve 2-3 günserver delaylıydı millette. -
-
TR'ye geçiyorum. Görüşürüz West. 5 senedir beraberdik -
Aynen hocam bizde arkadaşlarla geçicez 4 yıldır westdeydik dunpy' e yayında sorduk weste ücretsiz geçiş olcak mı diye başka biri sormuş biri daha kapalı cevap verdiler dedi ben bilmiyorum dedi oladabilir olmayadabilirmiş ama yüksek ihtimal olur inş 2-3 gün içinde olurda geçeriz TR'ye -
Etkiliyor mu bilmem de akk var 15 sabit efsane koreli oldum -
EUW 79MS
TR 38MS
40MS için TR'ye geçilir mi bilemedim şimdi. -
Wowowow
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- troll nickler
- fivem tt ne demek
- pre isimleri
- lol herkesi susturmak
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X