Bildirim
SUNUM İÇİN İLGİ ÇEKİCİ KONU ÖNERIR MISINIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taşınır rehninin sona ermesi adlı konuyu incele derim. Daha sonra da pdf olarak bana atarsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seksoloji
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up. -
Gandalf'la Polat Alemdar takım olup Darth Vader'a karşı savaşırken karşılarına Cem Yılmaz çıkarsa nolur diye sunum yap.
Afyona lahmacundan yapılmış uzay gemileriyle gelen uzaylılara karşı çiğ köfte fırlatan silahla karşılık vermek
pfff. up -
tarsus kazısı
-
1 sene boyunca mast yapmayan gencin nasıl değiştiğini yaz
olum nasıl insanlarsınız la ? 120 kişiye yapıcam sunumu.
upp. -
Sinestezi diye bir algı farklılığı var, ben onu yapmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReeTMiC -- 29 Mart 2019; 12:38:6 >
İngilizce mi okuyosun? Sunum dersin için mi? Ben İng öğretmenliği bitirdim. Sunum dersimiz vardı da oradan geldi aklıma.
kuantum klasik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kendi bölümün neyse, bölümle ilgili bir konu seçmeye çalış. Faydasını görürsün. Örnek olarak mesela, makine müh. için Henry Ford'un içten yanmalı motorlu araçları seri üretimle yaygınlaştırma süreci.
edit: birde şu an aklıma geldi, kaç sene önce ortaokulda yapmıştım, yazmadan edemeyeceğim çünkü bana çok keyif vermiş bir konuydu. "Hayvanlarda Hafıza", internette araştırınca çok ilginç olaylar karşıma çıkmıştı, kısa kısa olayları toplayıp bir poster hazırlamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Materia01 -- 29 Mart 2019; 13:8:50 > -
ben de ingilizce öğretmenliği okuyorum :))quote:
Orijinalden alıntı: Milfka
İngilizce mi okuyosun? Sunum dersin için mi? Ben İng öğretmenliği bitirdim. Sunum dersimiz vardı da oradan geldi aklıma. -
çok teşekkür ederim, bunu not aldım :)) -
Blockchain
Ya niye afyon niyeeeeeeeeeeee
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X