Şimdi Ara

Süper baba atvde yeniden gece 5:30'tan sonra..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdiğimiz dizi tekrar başladı..ama kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum Fiko'nun arabasına benzin almayı unuttuğu bir bölüm..

• keşke daha uygun bir saate koysalardı yaa..
    ailecek izlerdik..
    bu aşk dizilerinden bunaldık iyice, üstelik ahlaksızlaşmaya magazinleşmeye başladılar iyice...

süper baba, perihan abla, mahallenin muhtarları.. bizimkiler.. böyle bizi anlatan dizileri tekrar ekranlarda görmek isteiz
  • Bu dizide Deniz'in (Şevval Sam Tekin) olduğu bölümlere hastaydım... Ama şimdi izleryince eskiden aldığım zevki alacağımı sanmıyorum.
  • yaw o kızın oynadığı bölümlerde sanırım dizi kurtlar vadisi modunda geçiyordu.(Epey mafya ile çatışıyordu fikonun abisi)

Bu dizide alim'in büyümesini periyodik olarak gözlemleyebilirsiniz.Ama herşeyi tadında bırakmak lazım(öylede oldu zaten) gerçekten izleyip beğendiğim nadir dizilerden birisidir.

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
    Bu dizide Deniz'in (Şevval Sam Tekin) olduğu bölümlere hastaydım... Ama şimdi izleryince eskiden aldığım zevki alacağımı sanmıyorum.

• ben zaten hem Insomnia halim var ben her gece izlerim size anlatırım arkadaşlar aynı tadı veriyor bea niye dersen cuma günleri hep müzik dersi vardı..müzik dersinden sonra eve gitmem 1 saati alırdı sonra tam zamanında yetişir,okul kıyafetlerimle izlerdim..vay beaaa
  • küçükken ne izlerdim bee gece yarısına koymasalar izlerdim
  • Keşke DVD -VCD sini çıkarsalar ama çok uzak bir ihtimal..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o saatte izleyen varmıdır yaw ben bi kere izlemiştim
  • walla geçen gece sabahın 7'sine kadar bekledim yoktu..Ama çıksaydı izleyemezdim battlestar galacaticayı izledim çünkü kaçırdım saat 10'daki yayını..
  • bence hiç kimse o ilk zamanlarındaki tadi bulamayacaktır,neticesinde lost'lardan heroes'lardan prison break'lerden jericho'lardan onceydi artık değer yargılarımız,guzel bir diziden beklentilerimiz değişti
  • walla gecen bnm de dikkatimi cekti hatta 2 hafta oncesine kdr fln da gece 1 de yalancı yarimin tekrarları weriliodu simdi werilmio artk herhalde
  • ya şu dizinin dvd vcd falan bişeyi çıksa da alsak.
    her cuma akşamı iple çekilirdi.sonra da hafta içi her okul dönüşü akşam 5 gibi bi şeyler atıştırırken izlenirdi.
    kesinlikle çok güzel, içten, duygusal bir dizi.
    gerçek dostluğu, aşkı, aileyi burada gördük. bana kalırsa şimdiki cnbce dizilerinden çok daha güzel en azından bizden bir dizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.