Şimdi Ara

süper cid bilgi,..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende htc butterfly var süper cid li cid kodu 111111 olarak geçen vede s-off lu it araştırdım süper cid li cihazlar günceleme almaz denilen yazılarda var alır diyen yazılarda var şu an cihazım rootsuz ve stock rom yüklü ama ben günceleme konturolümde hala yok olarak çıkıyor .. öğrenmek istediğim acaba gerçekten süper cid li cihazlar günceleme almıyolarmı..?

• Benim cihazım da Super CID'e sahip ve stock rom yükleyince update geliyor. İnternette alıyor diyen var almıyor ya da almaz diyen var. Sizin cihazınıza güncelleme gelmemiştir bence. Eğer yazılım güncelleştirme menüsü aktifse alıyordur.
  • süper cidli cihazlarda güncelleme alıyor fakat ya geç alıyor ya da gelmiyor ama şöyle bir avantajınız var netten istediğiniz bölgeye ait ruu dosyasını indirip beklemeden kendiniz yükleyebilirsiniz
  • Süpercidli cihazlar en avantajlıdır.HTC cid numarasına göre dağıtıyor cihazları,siz hangi ülkenin versiyonunu isterseniz yükleyebilirsiniz ancak farklı cid numaraları olan cihazlar yükleyemez.Buna bazı custom romlar da dahil hocam.
    Mesela atıyorum En çok güncellemeyi İngiltere versiyonu alıyor güncellemeyi,indirin ingiltere orjinal ruu dosyasını (romunu) kurun cihaza ve güncellemeleri aynı anda siz de alın.Bu diğer tüm ülkeler ve bölgeler içinde geçerli hocam.Kısacası süpercid olmayanlara göre tek bir ülke yazılımına bağlı kalmak zorunda değilsiniz.En çok işinize geleni istediğiniz zaman yükleyebiliyorsunuz.Bu durumda güncelleme almıyor yada geç alıyor diye bir durum da olmuyor :)
    Geç alıyor yada hiç almıyor diyenler,supercid olan cihazındaki yazılımın hangi ülke yada bölgeye ait olduğuna baksın o ülke-bölgedeki aynı model diğer cihazlarda da vardır demekki o durum.
    Ben one x kullanıyordum 3.14 vardı birçok yerde 3.18 çıktı ancak bana gelmedi cihazımdaki firmwarei değiştirip avrupa için olanı yükledim ve güncellemeler çıktığı gibi geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

Süpercidli cihazlar en avantajlıdır.HTC cid numarasına göre dağıtıyor cihazları,siz hangi ülkenin versiyonunu isterseniz yükleyebilirsiniz ancak farklı cid numaraları olan cihazlar yükleyemez.Buna bazı custom romlar da dahil hocam.
    Mesela atıyorum En çok güncellemeyi İngiltere versiyonu alıyor güncellemeyi,indirin ingiltere orjinal ruu dosyasını (romunu) kurun cihaza ve güncellemeleri aynı anda siz de alın.Bu diğer tüm ülkeler ve bölgeler içinde geçerli hocam.Kısacası süpercid olmayanlara göre tek bir ülke yazılımına bağlı kalmak zorunda değilsiniz.En çok işinize geleni istediğiniz zaman yükleyebiliyorsunuz.Bu durumda güncelleme almıyor yada geç alıyor diye bir durum da olmuyor :)
    Geç alıyor yada hiç almıyor diyenler,supercid olan cihazındaki yazılımın hangi ülke yada bölgeye ait olduğuna baksın o ülke-bölgedeki aynı model diğer cihazlarda da vardır demekki o durum.
    Ben one x kullanıyordum 3.14 vardı birçok yerde 3.18 çıktı ancak bana gelmedi cihazımdaki firmwarei değiştirip avrupa için olanı yükledim ve güncellemeler çıktığı gibi geliyordu.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.. Dünya çapında çıkarılan tüm buttrfly Tlf lara güncelleme geldiği söyleniyor htc one x veya htc one cihazların 4:2:2 sürümüne ait RUU exe dosyaları çıktı ama bu cihaza zip olarak çıktı peki ben bu zip dosyasını nasıl telefona yukleye bilirim..?

• quote:

Orijinalden alıntı: saruman_me

quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

Süpercidli cihazlar en avantajlıdır.HTC cid numarasına göre dağıtıyor cihazları,siz hangi ülkenin versiyonunu isterseniz yükleyebilirsiniz ancak farklı cid numaraları olan cihazlar yükleyemez.Buna bazı custom romlar da dahil hocam.

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.. Dünya çapında çıkarılan tüm buttrfly Tlf lara güncelleme geldiği söyleniyor htc one x veya htc one cihazların 4:2:2 sürümüne ait RUU exe dosyaları çıktı ama bu cihaza zip olarak çıktı peki ben bu zip dosyasını nasıl telefona yukleye bilirim..?

hocam zipin içinden exe dosyası çıkıyor sanırım ancak emin değilim.Açıkçası bana otomatik geliyordu one x kullanırken,cwm ile olabilir deneyin derim ancak tekrar belirtiyorum daha önce denemedim.

• vietnamese/thai/indic keyboard güncelemesiyle birlikte 1.5 mb bir güncelme geldi ama vietnamese/thai/indic keyboard güncelemesinde hep hata veriyor bu yüzden günceleme tamamlanamıyor ...root yapamadığım için o dosyaları silemiyorum nasıl yapabilirim..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://m1309.hizliresim.com/1f/6/scj9z.png
    http://m1309.hizliresim.com/1f/6/scjbr.png
    bugüncelemeyi yapamadığım devamındaki güncelemede olmuyor saatlerdir araştırıyorum bişi bulamadım bir el atın arkadaşlar hepten sıkıntı oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruman_me -- 6 Eylül 2013; 14:33:53 >
  • quote:

http://m1309.hizliresim.com/1f/6/scj9z.png
    bugüncelemeyi yapamadığım devamındaki güncelemede olmuyor saatlerdir araştırıyorum bişi bulamadım bir el atın arkadaşlar hepten sıkıntı oldu..

Telefondaki bütün verilerinizi yedekleyin, çünkü sonraki aşamada kaybedeceksiniz.

Ses kısma butonuna basın, ardından elinizi çekmeden güç düğmesine basın. Telefonun ekranı kapanana kadar bekleyin. Telefonun ekranı kapandığı zaman elinizi güç düğmesinden çekin ancak ses kısma düğmesini bırakmayın. Telefonunuz HBOOT menüsüne girmiş olacak. Ekrandaki seçenekleri ses kısma ve açma butonlarıyla seçebilir, güç düğmesiyle onaylayabilirsiniz. Seçeneklerden factory reset'i seçin. Telefon bütün ayarları sıfırlanmış haliyle yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeyi tekrar deneyin. Telefon yeniden başlamaz ise FASTBOOT menüsü içindeki REBOOT seçeneğini seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lockheed -- 7 Eylül 2013; 18:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed

quote:

http://m1309.hizliresim.com/1f/6/scj9z.png

Telefondaki bütün verilerinizi yedekleyin, çünkü sonraki aşamada kaybedeceksiniz.

Ses kısma butonuna basın, ardından elinizi çekmeden güç düğmesine basın. Telefonun ekranı kapanana kadar bekleyin. Telefonun ekranı kapandığı zaman elinizi güç düğmesinden çekin ancak ses kısma düğmesini bırakmayın. Telefonunuz HBOOT menüsüne girmiş olacak. Ekrandaki seçenekleri ses kısma ve açma butonlarıyla seçebilir, güç düğmesiyle onaylayabilirsiniz. Seçeneklerden factory reset'i seçin. Telefon bütün ayarları sıfırlanmış haliyle yeniden başlayacak. Açıldığında güncellemeyi tekrar deneyin. Telefon yeniden başlamaz ise FASTBOOT menüsü içindeki REBOOT seçeneğini seçebilirsiniz.

onu denedim ustan defalarca normal fabrika ayarlarınıda dahil her seferinde o 2. güncelemede hata verip durdu farklı bir stock rom yüklücem ama hiç ruu exe dosyası yok hepsi zip olarak geçiyor nasıl yapıcaz anlamadım valla..

• Peki custom rom denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.