Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an takılan varmı accailminkinde? update ekranında takılıyo bende ileri gitmiyo nedense
  • Horon Varmi Horon?
  • yok heralde topic sahipleri
  • Denicem umarım güzeldir
  • topic sahibi arkadasımız askere gitti.bu yuzden konuyla ilgilemiyo malesef.
  • oyun 2. betasına geçmiş. indirdim ama malesef luncherda takılıyo :(
  • beyler dün oyunu indirdim bugün denemek için açtım, patch de takılıyor. internete baktım biraz, sanırım haklarla ilgili bir bela almışlar başlarına. müzik telif hakları vb... forumda neden patchi vermiyorsunuz artık!?! gibi bir yazı vardı, bizim de sorunumuz bu. muhtemelen herkez böyle. oynayanlar varsa cevap yazsın aklımız karışsın lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malystryx

beyler dün oyunu indirdim bugün denemek için açtım, patch de takılıyor. internete baktım biraz, sanırım haklarla ilgili bir bela almışlar başlarına. müzik telif hakları vb... forumda neden patchi vermiyorsunuz artık!?! gibi bir yazı vardı, bizim de sorunumuz bu. muhtemelen herkez böyle. oynayanlar varsa cevap yazsın aklımız karışsın lütfen..

bundan 2 ay kadar önce pach yapmıyo diye şikayet ediyodum. connecting server ekranında kalıyodu. sonra bi gün açtın unttum arkada öyle kalmış bi baktım 20 dakika sonra pachı indirmeye basladı. sonra bi çeşit bug oluştu ne mini dance kısmına log in olunabiliyo nede pachı bastan indirmeye calısınca tamamlanıyo. bi yerde takılıp kalıyo. bu sorunun düzeltmelerini beklemekten baska bişey yok. ama su an ben önceden pachlediğim için girebiliyorum oyuna. kolay gelsin.

• tuşlaras basmak zor olmazmı grafikler de o kadar güzel değil
  • uzun zamandır aradığım bir oyun türü

paylaşı için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzTok-Jad -- 30 Ocak 2008; 17:16:43 >
  • kimse varmı aktif olarak çin serverında oynayan bana yardım lazım çin versiyonunu indirmek istiyorum ama site değişmiş :( ayrıca register sayfasındaki o yazdığınız olayda olmuyo artık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 1 Şubat 2008; 0:03:56 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaworld92 -- 23 Ocak 2020; 1:15:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaworld92

thai versiyonu indirilmiyo download diyorum bölgenizin güvenlik ayarlarından dolayı indirilemiyo diyo.Chinese versiyon için download ve açıklamalı anlatım verirmisin kardeş acclaim çok sıktı artık.

uzun zamandır oyunu takip etmiyorum sizin için akşama bir download rehperi hazırlarım thai vietnam ve china için

foruma pek bakacak fırsat bulamıyorum yardım gerekirse aksamları msn den ulaşabilirsiniz msn necod@hotmail.com

güvenlik ayarı ile ilgili bir sorun çıkmadan direkt iniyor

SUPER DANCE ONLİNE

china download burdan
     SUPER DANCE ONLİNE

üyelik konusunu incelemem lazım china kimlik id si gerekiyor verilen id çok kullanıldığından blole olmuştur büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chem1cal -- 24 Nisan 2008; 10:21:40 >

• Üye olamıyorum
  • thai ve china üyelik download vs gibi sorunlardan dolayı bi ara cosmonot arkadaşımızın buldugu bi server var askerde oldugundan sanırım paylaşamadı bizimle biraz araştırdım ve bulmayı başardım

sitesi :http://www.xdo.com.my/ malezya serveri çok kaliteli bir server

download:http://www.xdo.com.my/download_client.htm (mmosit) ten indirirseniz sorunsuz iner diger linklerden ben indiremedim

SUPER DANCE ONLİNE

national ID i sallayın bi şiler tutar
     SUPER DANCE ONLİNE

yedek şifre
     SUPER DANCE ONLİNE

contact no mutlaka girilmesi lazım
    optional yazan yerleri doldurmanıza gerek yok
     SUPER DANCE ONLİNE

SUPER DANCE ONLİNE

mailinize gelen aktivasyon kodunu girin
     SUPER DANCE ONLİNE

oyun aktivasyonu :http://mall.cib.com.my/public_html/index.php (xdo.com.my ye üye olduunuz acc işle giriş yapıyoruz karşımıza çıkan sayfada Game Account Management i tıklıyor ve xdo sdox te creat accont u seçiyoruz ve giriş şifresini ve oyundaki isminizi seçiyorsunuz ve oyuna giriş şifresi yapıyoruz ve oyuna başlamaya hazırız :D

• hacı ben kadın seçsem stirptiz yaptırabilirmiyim
  • :S yok oyle şeyler sadece dans
  • ilk önce alışmak için acclaim'i indirdim. Oyunu başlatmak için DANCE!'a tıklatığımda oyun kapanıyor? Neden oluyor olabilir?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 3 Ocak 2010; 8:57:04 >
  • ya ben bu oyunu nasıl indirebilirim bi türlü indiremedim yardmcı olurmusunuzzz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.