Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 tuş ile oynamıyorum, 6 tuş ile oynuyorum ve belli bir lvl olduktan sonra, şarkılar kolay yada zor olmuyor,ancak şarkının lvl,i yükselirse normal yada hard işte ozaman zorlaşır ve tamamiyle dikkat olayı doğru, yani bir knight oynarken oyuna dikkat ediyorsunuzda,bir ok işaretinimi takip edemiyorsunuz ve illaki lvl yüksek olunca,ezik bir adamı yenicez diye birşey yok, 50 lvl adamı 1 lvl oyuncu bile yener,yani item-lvl bu oyunda yetersiz kalıyor ve tek elle oynayan arkadaş,8 ve 6 tuşla oynaya bilmen için SDO,yu(super dance online thailand)indirmen gerek,acclaim dance,da sadece 4 tuş kullanabiliyoruz ve tek elle oynaman en azından 2,3 lvl üstü bir şarkıda oynaman çok zor,iki elinle oynamalısın ve bu tuş kombinasyonu AS-LŞ olabilir ve bu tuş takımında tek başına şifreli bir oda kurarak kendini geliştirebilirsin ve oyuna saçma,beğenmedim diyen arkadaş,sen oyunu anlayamamışsın yada bu topiği hiç okumamışsın,öyle ben oyunu indirdireyim 5 dakikada öğreneyim sonra gidip bu oyunu 7.8 yıldır oynayan bir oyuncuyu yeneyim diye bir olay söz konusu bile olamaz,önce elini alıştırırsın sonra oynaya oynaya oynaya kendini geliştirirsin,alışmışınız 1 hafta lvl kasayım sonra iki tane sağlam item alayım ve pvp,ye hazırım demeye,bu oyunlar size yaramaz zaten kapasiteniz yetmez, ancak online tetris oynarsınız,onuda oynayabileceğinizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 3 Mayıs 2007; 11:03:38 >

• bak simdi cozmonotu kızdırmayın bakam
    kardes simdi bazı muzikler var ezberle anca yapabilecegin yoksa baska bi yolu yok o tuslara basmanınbunu sende bende ii biliyoruz cunku insanın belli bir yere kadar gozu gorur sonra sını goremez bu oyunda o noktayı zorluyor daha dogrusu taaiwant zorluyor obur dance oyunu fazla zor degil neredeyse butun muziklerini olmeden yapabilirsin ama sunuda kabul et bu oyunun programı var ve o program sayesinde lvl kasan adamda cok heh aynı fikirdemiyiz
  • SDO,thailand server,ında hiç bot kullanan bir oyuncu görmedim,elbetteki vardır ama 1000-1 sadece, zaten onuda odadan anında atarlar,(her şarkıda 0 cool)ve acclaim dance,daki şarkılar zaten kolay bot kullanmanın bir anlamı olamaz zaten ve evet acclaim dance daha kolay beki hiç ölmezsin ama senin sadece 4 parmağını kullanmana izin veriyor ve zaten ne doğru düzgün satın alınabilecek item var nede iş yapacak şarkı toplam 35 tane şarkı var heralde ve şu ezbere oynama olayı ben çoğu şarkıda tamamiyle bilinçli olarak oynuyorum,tüm ok işaretlerine görerek basıyorum,zaten beni aşan bir şarkı oluncada, elimden geldiğince iyi oynamaya çaba gösterip, baba,lar gibi ölüyorum.Arada sırada,acclaim dance girip odaları geziyorum ve her seferinde fark ettiğim ilk şey,hep kazandığım oluyor,tabi arada yeniliyorum ama onlarda SDO,da oynayan oyuncular oluyor,yani belki acclaim dance başlangıç için ideal olabilir ama 4 tuş takımı olması ve şarkıların azlığı ve bir okadar,da şarkı,ların basit olması,bu oyunda kendimizi geliştirmemizi kısıtlıyor diye düşünüyorum,zaten yenilmeden yenmeyi öğrenemeyiz,onun içinde SDO,yu öneririm herkeze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 4 Mayıs 2007; 11:49:19 >

• kardes ama bosuna kendimizi kasmıyormuyuz heh yani dusunsene 19 lvlli bir buzigi anca 8 tusla oynarsın okadar hızlı bir tusa basamazsın ve bu muzikleri oynayan insan olamz oyle diyeyim bikere sende duello yapmıstık hatırlıyormusun hani cok sasırtmalı bi muzik var ya you make me wanna diye o buzikte hit cekmiştimde herkez durmustu ama o muzik zormuydu sadece sasırttırıyordu boyle olsa anlıyacam ama oklar hızlı oldugu icin insan gozu secemiyor onu demek istedim ben
  • evet lvl 6 tan sonra dahada hızlandı :D çok zorlarşı arkadasın dediği gibi babalar gibi ölüyorum bende:D
  • Boşuna kasmıyoruz,eğer gerçek para ile oyun parası satın almak istemiyorsan, ancak lvl kasıp para biriktirerek güzel bir elbise sahibi olabilrsin ve güzel elbise ve itemler yüksek lvl gerektiriyor,lvl 19 şarkı yok sanırım,sadece lvl 17 şarkı var benim gördüğüm en yüksek lvl olarak, ve uzun süredir oynuyorsan,deneyiminde bir hayli yüksekse,sana en yüksek lvl şarkı bile kolay gelir,nasıl ilk başladığımız zaman 1 lvl şarkıda 2.0 speed ile bir ton bad miss yapıp ölüyorduk, ve oyunu öğrenmeye başlayınca, o 1 lvl şarkıda 0 cool yapmıyormuyuz?,yani senin deneyimin arttıkça iyi oynarsın ve sürekli kendini geliştirirsin ve bir bakarsın önceden öldüğün şarkılarda,0 cool yapmak için oynadığını farkedersin,yani gelişimin sınırı yoktur,ne kadar çok oynarsak o kadar, iyi yönde gelişme kaydederiz, yani sen 1 lvl şarkıda nasıl tek tek basıyorsan tuşlara 17 lvl şarkıdada,zamanı geldiğinde tek tek basacan ve bizim lvl,imiz 6 yı geçince oyun zorlaşmaz,sadece şarkının lvl yükselirse zorlaşır,ha o şaşırtmalı şarkının adı,WE WİLL ROCK YOU-olması lazım ve lvl 3 bir şarkıydı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 4 Mayıs 2007; 16:37:35 >

• dogru soyluyorsun kolay bi şarkı ama degilmi ben boyle muzikleri seviyorum beni sasırtması lazım hızlı kayması onemli degil sasırtırsa hosuma gidiyor karısık olursa adamı sıkıyor ben oyle begeniyorum ve o muzigi il defa oynayan 99lvlli bi adam olsun sana sunu soyleyebilirimki kesin 2 3 badı olu aynı fikirdeyiz degilmi
  • benim favori şarkım Teeny Weeny String Bikini ama keşke daha fazla şarkı olsaydı ve daha güncel olsaydı ezberliyo insan sarkıları gercekten
  • Öncelikle öle yüksek lvl olan birisi, sana 3.0 olduğu halde hızlı gelen bir şarkıda,6.0 8,0 ile hit yapıyolar ve öyle yüksek hızda bir anda gelen şeyleri rahatlıkla ,belki cool yaparak hallederler bence ve teeny weeny sadece acclaim dance,da eğer super dance online thailand,oynamaya başlarsan 240 küsür şarkıyı ezberlemen biraz zaman alıcaktır.
  • thai versiyona başladım Chem1cal Arkadaşın tavsiyesiyle, ilk kez oynadığım için klavye zor geliyor, ayarlardan bildiğiniz PS2 deki josytick'in aynısı ile tuşları değiştiriyorum okları ayarlıyorum save diyorum, oyuna giriyorum basıyorum joystick'e ... yok abi işlemiyor kumanda, ya ben yapamadım yada joystick'te dance pad gibi paralı... Sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-r@lp -- 8 Mayıs 2007; 23:53:54 >
  • bütün şarkılar bi ritmi var oklar hep aynı gidiyor degişmiyor orası gıcık kolay olr ezberlersen vede 1lvl adam 60 lvl adamı yenebilirmiş dikkat abi dikkat olayı bi an gozunden kacırınca olmuyor kopuyorsun toplamasıda zor oluyor en fazla 18 k yapabılenı gordum battle larda love mode yi yapamadım denemem lazım kız arkadasımı mı cagırsam oyuna

birde 2 el oynama nasıl oluyor ben sadece 4 parmak oynuyabılıroyrm
  • Ne,joystick mi?o paralı, dance pad denilen olay yani ve sen sadece oyunun resmi sitesinden dance pad özelliğini satın alabiliyorsun ve özel joystick satın alman gerekli(sanırım).Ve "chem1cal" kardeş sen ne zamandan beri oynuyon,hala 4 tuş,mu kullanıyorsun?allahım ya,ben ilk 2 ay, AS-yukarı ve sağ ok tuşları ile oynadım, sonunda bu iş böyle olmaz dedim, bana 4 tuş yetmez dedim ve tuş takımını değiştirerek,çağ atladım7 tuş ile oynuyorum,yani zor değil, nasıl 4 tuş ile oynuyorsan buda aynı sadece daha pratik.
    ASDW---JKLŞ
    A=sol ok----------J=sol ok
    S=aşağı ok-------K=aşağı ok
    W=yukarı ok-----L=yukarı ok
    D=sağ ok---------Ş=sağ ok
    Klayvenin solu----Klavyenin sağı
    En basiti,sağda 4 solda 4 tuş var,biz aynı anda sol taraftaki tuşların yada sağ taraftakilerin 4,üne birden basamayız,tek elle max 3 tuş basabiliriz ve aynı anda, AD-AS-AW-ASD ŞL-ŞK-ŞLK (J tuşunu daha çözemedim)dah farklı tuş kombinasyon,ları vardır ama,benden bukadar

• Güzel olmuş ama,5.0 yapsaydın daha az cool yapardın bence 6.0 hızlı gibi biraz
  • Arkadaşlar bu videoyu izlemenizi öneririm,http://www.youtube.com/watch?v=SB4Z51l-ZTE&mode=related&search=videoyu hazırlayan arkadaş %90 ihtimalle bot kullanmış ama,genede izlemek insanı,heycanlandırıyor.
  • ya arkadaşlar bu oyunda charmı nasıl artırıyoruz ve radar fln ne işe yarıyor
  • Charm,senin aşk seviyen yada öle birşeyi ne işe yarıyor bilemiyorum ama arttırmak için cuple dance yapmak zorundasın.
  • cuple dance derken love oluyo dimi
  • abi o kadar çok online oyun varki artık millet sıkıldı hep canavar öldür lwl kas her oyunun temeli bu dur ama bu oyunda dans edilio bu yüzden bu oyun tutar kades baya hoşuma gitti müziklerde süper

• arkadaşlar kim hangi servere girio veya acclaim mi sdo mu kaç gibi girio belirtirse beraber takılıp geyik yapabiliriz ben saat 20:00 dan sonra oyundayın biraz acclaim biras sdo da takılıyorum yani her ikisine de gelebilirim
  • bende her ikiside var ama en cok sdo da oynuyorum.ya bide biri bana adam gibi bi tane video cekme programı solesin.camtasia cekerken gusel ama izlerken cok kasmıs olarak kayıt yapıyo.fraps ta ii deil bu oyun icin.bi tek game cam 1.4 var o cok muhtesem cekiyo ama bedava versionu icin sanırım ses acamıyosun.videolar sessiz oluyor.kullandınız ii bi tane varsa ismini yazarsanız ii olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 21 Mayıs 2007; 12:29:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.