Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: (SPY)MEGA

Guzel oyun gibi bende denerim

Güzel olduğu doğru,ama oyuna yeni başlayacaklar , kesinlikle acclaim dance ile bir süre kendilerini geliştirmeli,sonra chinse server'ına geçilmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

@Squal Bir Yolu Vardır Alısıyoruzdur Heralde Adamın Yaptıklarına Baksana Knighttaki Combo Gibi Bisi Ama Biz Türkler Oyuunun Ağzına S.ç.r.z Hile Vb Auto Macro Gibi

@cozmonot insallah kotaya yazık olmaz biz fakir adamız

Yazık olmıcana eminim , başlarda genelde kendiniz bir oda kurup, kolay şarkılarda kendinizi geliştirin yoksa hangi odaya girerseniz girin eğer acemiseniz hep sonuncu olursunuz, oyundaki bana göre standart speed, 4.0, dır tabi bazen 6.0 ve 3.0 da olabilir ama 4.0 en iyisi, başta hızlı gelebilir ama biraz alıştıktan sonra, size yavaş bile gelecektir, ve önemi bir "ipucu" vereyim size , aynı hizada gelen tuşlara iki elinezi kullanarak basmanız gerekmez mesela, benim tuş takımım sol taraf, ASDW ve sağ taraf , JKLŞ , aynı anda max 3 tuşa birden basabiliriz sadece , başta 2.5 speed yapsanız öğrenene kadar size yetercektir. Eğer tuş kombinasyonları ile bir sorununuz olursa, http://www.youtube.com/watch?v=GCh1iY2U8Z0 bu link,e tıklayarak koreli arkadaşımızın, el hareketleri ve aynı anda birden fazla tuşa, nasıl , ne şekilde bastığı be tuş kombinasyonları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, u arada videodaki çucuk pro, ve herkes öle dans edemez.

şerfsizim herşeyi tüm hızlı şeleri koreliler icat ediyo ne bu yha :D k-stle onların adamdaki hız da video da belli herifle neler cıkartıyo bea

• girersem ismim AjdarTR olr heralde :D nane nane yi solerim :D oynarım kırarım hitleri :D
  • Bu 2. verdiğiniz oyunun (Super Dance Online) clientında miror fln yok 2 tane 600küsür mblık dosya war.

Linkde buhttp://sdointer.sdo.in.th/download.asp

Dowload a tıklıyorum hzım 2048 olmasına rağmen 2yle indirio......

http://203.81.59.116:8080/SDO%20Thai%20Installer%20OP.rar Bu likde çalışmıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Ağustos 2007; 3:21:59 >

• bbr indirememen gayet normal sanırım thai ile turkiye net hattında bi sorun war uzun süredir de böyle sana tavsiyem çin yada vietnan versionlarından birini indirmen
  • chinese indiriyorum şuan fakat arkadaşın gösterdiği çince yörüngeleri izliyorum registerda en sonda eklediği resimde tıklyaın dedii yere tıklayınca. tekrar bi önceki resimde gösterdiği seçeneğe atıyor.

Acaba tamamlanmışmıdır??? Ne yapmam lzm???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 15 Ağustos 2007; 21:57:28 >
  • en sonda 3 aşamalı bir yer war orda mı takıldın yoksa üste ki bölümdemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

SUPER DANCE ONLİNE
     SUPER DANCE ONLİNE
     SUPER DANCE ONLİNE
     SUPER DANCE ONLİNE
     SUPER DANCE ONLİNE

burda bir düzeltme yapmak istiyorum 3 nolu resimde
     SUPER DANCE ONLİNE

üsteki seçenek yerine en altakini seçip sdo sitesine dönebilirsin ve işlem bitmiş olur

• Heyt garantiye almak için,tekrarlıodum.
  • saolun arkadaşlar 2 serverada girdim chinese olanada. keşke chinese in ingilzice patchi olsaydı süper olurdu.

son 2 soru srcam sorucam internet sitedinden indirdiim chinese wersionun patchini kuramadım. 2.side ok tuşlarının geçti yerde bazen yıldız çıkıo karpuz çıkıo sinir oluyorum onlara. kendi kendine mi oluo. yoksa çince bilemdiim için ben mi açıyorum yanlışlıkla

topici açan ve bana yardım eden tüm arkadaşlar tekrar saolun.

siz olmasaydınız hala stepmania oynuodum single olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Ağustos 2007; 16:28:44 >
  • http://youtube.com/watch?v=QWOf2uXe1Rs

bu şarkı varsa gelmeyen O olsun tOp :D bu arada karıya hasta oldum :)

• Arkadaşım, O karpuz,kanat,yıldız v.s. gibi olay hız ayarının hemen altında,random olarak gözükür,sen orayı sağ ve sol click ile kendine göre secebilirsin, ve benim oyundaki nick,im FalCatA friende ekle yada,bana pm den msn ver oyunda hep beraber takılırız,TÜRKİSH ROOM'S
    Ve serdar59 kardeşim,belki brr gibi stepmania takılmalısın,neden dersen onda arka pilanda bu kilibe benzer video klipli müzikler var, sdo'da ise dance eden kız sen olabilirsin ama eminimki senin sevebilecein şarkılar vardır,300 tane şarkı arasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 16 Ağustos 2007; 23:16:17 >
  • Ve arkadaşlar buda benim son videom.(zaten 3 tane var)

http://www.youtube.com/watch?v=vMnu5AEzsyk
  • ya yobotsun sen ya ben dun aksam balandım oyuna la bi bakyom tırırıııt bitti üstteki kırmızı çıbık bitiya sora failet gibi bisi diyo ne exp ne para gelyo ben anlamadı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar59

ya yobotsun sen ya ben dun aksam balandım oyuna la bi bakyom tırırıııt bitti üstteki kırmızı çıbık bitiya sora failet gibi bisi diyo ne exp ne para gelyo ben anlamadı :D

Ne bu mutfak robotumu bea...Ne sihirdir ne keramet,el çabukluu marifet...Yavaş yavaş olur öle hemen olmas,biraz zorlayın kendinizi bea...Bir önceki sayfada ben tuş takımların'ss ile göstermiştim,ordaki gibi tuş takımınızı ayarlayın ve kendinizi o şekilde geliştirin.Ve arkadaşım sen o yazdığın yazıyı okuyabiliyormusun?... Gercekten merak ettim.(Aman yalnış anlama...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 17 Ağustos 2007; 17:28:50 >

• aga acimasiz_-_@hot ekle bu oyun için yardımın lazım
  • galiba thai akklaimin iki katı çünkü iki dosya var
  • Acclaimi kendi linkinden flashgetle indirirken bi anda 0 kb ye indi durdu :S
  • up up up up up up
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.