Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANCEArkadaşlar şimdi size çok eğlenceli aynı zamanda bol müzikli ve tamamiyle bireysel performansa dayalı bir oyun tanıtacağım, bir çoğunuz oyun hakkında bilgi sahibidir, vede forumda daha önceden açılmış , topig lerde var ama ben bu oyunu, uzun zamandır oynadığım ve her oynadığımda, daha çok zevk aldığım vede oyundaki, türk oyuncu sayısı çok az(ben olmasam neredeyse yok) olduğundan , bilenler ve bilmeyenler için bir tanıtım yapmak istedim.
    Dance Acclaim:RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLA
    Download:DOWNLOAD İÇİN TIKLA
    Acclaim Dans Online, oyun open betaya geçti.Acclaim firması open betada oyunu clasic versiyonunu değiştirerek, yeni şarkılar, yeni dans pist,leri ve bir çok yenilik yaptı.

Super Dance Online:RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLA
    Register:REGİSTER İÇİN TIKLA
    Download:DOWNLOAD İÇİN TIKLAYalnız burda Mirror 4 (for international user), indireceksiniz ,diğerleri asya ülkeleri için sanırım.Bu oyunumuzun tai, versionu yalnız dance acclaim,den çok daha iyi ve kaliteli diyebilirim,toplam 198, şarkı ,super dans pistleri ve tanıdık bir çok şarkı(neredeyse güncel)v.s.v.s.
    Gelelim oyunun oynanışına, SDO(tailand versiyonu)oynamak istiyenler, acc alıp oyunu indirdikten sonra, login olup character,inizi seçip oyuna giriyorsunuz(register olurken kendi cinsiyetiniz, oyundaki cinsiyetinizi belirliyor, kız, erkek)ve karşınıza klavye ayarları olan bölüm geliyor,burda ASDW, standart ellemeyin kalsın ,ama yön tuşlarını JKLŞ, olarak değiştire bilirsiniz, eğer oyunda yeniyseniz ve hiç bir bilginiz yoksa login olduktan sonra, server seçerken altta DANCE CLASS, seçerek oyunun oynanış şeklini ve tuş kombinasyonlarını öğrenebilirsiniz.Oyunda single mode,lover mode,river notes,multiplayer mode,boys vs. girl, gibi birçok oynama şekilleri var,SDO hakkında yaptığım açıklamaların hepsi ,Acclaim dance,içinde geçerlidir, ama aclaim dance onlinede tuş kombinasyonları farklı 8, yerine 4, tuş var, acclaim dance,de tuşlar AS ve KL , olabilir size kalmış.Oyun hakkında daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar bana pm,den hangi konuda bilgi istediklerini yazsınlar,ben her iki versiyon,da birden oynuyorum, birde SDO,malaysia var ama onu oynamak için, cep telefonu ile bir mesaj göndermek ve gelen şifre ile hesabımızı aktive etmek gerekiyor,sadece 16 kontör galiba, tabi yurt dışına masaj çekebilmek te gerekBen oyunnun, hem acclaim hemde tailand, versiyonlarından videolar koyayım biraz izleyin, sandığınız kadar zor deyil.

ACCLAİM DANCE:Bu video bana ait bizzat KENDİM dans edip,kaydı ben yaptım TIKLA,BUNUNLA BİR İLGİM YOK TIKLA
    SDO videoları:TIKLA,TIKLA,TIKLA,TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 12 Ağustos 2007; 3:29:39 >

•  SUPER DANCE ONLİNE
     SUPER DANCE ONLİNE
  • peki dans ederken müzik türü de seçebiliyozmu mesela hiphop ? hiphop giysilerini alıp hiphop müzik yapabiliyozmu eğer öyleyse oynarım bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

peki dans ederken müzik türü de seçebiliyozmu mesela hiphop ? hiphop giysilerini alıp hiphop müzik yapabiliyozmu eğer öyleyse oynarım bu oyunu

Oyun , diğer online oyunlar gibi, tek fark exp. kasarken birşeyleri öldürmek yerine dans etmek, böylece hem exp. kazanıyoruz, hemde para.Oyunda her tarz ve zevke uygun şarkı bulmak münkün ve elbiselerinide dans ederek kazandığın para ile satın alıyorsun, ilk başlarda oyun, oldukça zor gelebilir ama insanın eli bir kere alışınca,oyundan gerçek anlamda zevk alıp, oyunun tadına varıyorsun ve bir kimseyi yenmek için item yada yüksek lvl gerekmiyor, tamamiyle bireysel performans'a bağlı bir oyun, yapılacak en ufak bir hata yada dikkat kaybı , oyunu kazanmanıza yada kaybetmenize yol açabilir, lvl ve para, sadece bizim daha güzel elbiseler satın alıp, giyebilmemize yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 2 Nisan 2007; 0:44:08 >

• özel mesajla msn ni atarsan birlikte takılırız hemde yardımcı olursun bana kardeş indiriyorum oyunu dur yada msn mi gönderiim özel mesajla sana ekle
  • bu arada ben tailand versiyonunu indiriyom nasolsa ingilizce 2side ama tailand open beta
  • abi ya tuşlara basmak zor değilmi yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Squal Bir Yolu Vardır Alısıyoruzdur Heralde Adamın Yaptıklarına Baksana Knighttaki Combo Gibi Bisi Ama Biz Türkler Oyuunun Ağzına S.ç.r.z Hile Vb Auto Macro Gibi

@cozmonot insallah kotaya yazık olmaz biz fakir adamız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

@Squal Bir Yolu Vardır Alısıyoruzdur Heralde Adamın Yaptıklarına Baksana Knighttaki Combo Gibi Bisi Ama Biz Türkler Oyuunun Ağzına S.ç.r.z Hile Vb Auto Macro Gibi

@cozmonot insallah kotaya yazık olmaz biz fakir adamız

Yazık olmıcana eminim , başlarda genelde kendiniz bir oda kurup, kolay şarkılarda kendinizi geliştirin yoksa hangi odaya girerseniz girin eğer acemiseniz hep sonuncu olursunuz, oyundaki bana göre standart speed, 4.0, dır tabi bazen 6.0 ve 3.0 da olabilir ama 4.0 en iyisi, başta hızlı gelebilir ama biraz alıştıktan sonra, size yavaş bile gelecektir, ve önemi bir "ipucu" vereyim size , aynı hizada gelen tuşlara iki elinezi kullanarak basmanız gerekmez mesela, benim tuş takımım sol taraf, ASDW ve sağ taraf , JKLŞ , aynı anda max 3 tuşa birden basabiliriz sadece , başta 2.5 speed yapsanız öğrenene kadar size yetercektir. Eğer tuş kombinasyonları ile bir sorununuz olursa, http://www.youtube.com/watch?v=GCh1iY2U8Z0 bu link,e tıklayarak koreli arkadaşımızın, el hareketleri ve aynı anda birden fazla tuşa, nasıl , ne şekilde bastığı be tuş kombinasyonları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, u arada videodaki çucuk pro, ve herkes öle dans edemez.

• Flashget ile İndirilmiyor Ana Sitesinden Buyrun Linki Zor Buldum Ama Buldum :Dhttp://dance.acclaimdownloads.com/dance/setup/setup_4-2-2007.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

Flashget ile İndirilmiyor Ana Sitesinden Buyrun Linki Zor Buldum Ama Buldum :Dhttp://dance.acclaimdownloads.com/dance/setup/setup_4-2-2007.exe

Arkadaşım, ben free download meneger kullanıyorum, bir sorun çıkarmadı bu güne kadar ve download linki bu http://203.81.59.116:8080/SDO%20Thai%20Installer%20OP.rar Mirror 4 (for international user).

Dance acclaim içinde http://dance.acclaimdownloads.com/dance/setup/setup_4-2-2007.exe

Bİr sorun çıkarsa bildirirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 2 Nisan 2007; 22:19:10 >

• üye olamıyorum cozmonot

Cannot open database requested in login 'bbs'. Login fails.

diyo formu doldurup ilerleyince aradım ama bi çözüm bulamadım benim için bi üyelik alabilirmisin
  • taihland da evet oyle oluo ben o yüzden %68 e geldi vazgectim
  • Biraz bekleyin arkadaşlar ss hazırlayım üyelik hakıkında.
     SUPER DANCE ONLİNE

Bende daha önce böyle olmamıştı bunun nedenide (sanırım) sadece ingilizce harfler kullanarak register olunabiliyo, denedim bir kaç kere bende başarılı oldum diyemem, başka bir şey de olabilir ama bir şey söyleyemiycem , günün farklı saatlerinde deneme yapmak bi çözüm olabilir belki , ama Acclaim dancede böle bir sorun söz konusu deyil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 2 Nisan 2007; 23:52:30 >
  • hadi çabuk pls bekliyorumm oyunu merak ediyorumm
  • ya arkadaslar ben oyunu acclaim den inidirdim acc aldim siteden play basiyom client acilmiyo.bunun neden oldunu bilen varmı acaba...?
  • Siteden login olman gerek play,a basabilmek için, yada oyunun yüklü olduğu yerden , mesela c/program files/dance/, burdan dance pach ,modul yazan şeye tıklayarak siteye login olmadan oyunu girebiliirsin.
  • cozmonot msn versene bende acclaim inkindeyim suan
  • quote:

Orjinalden alıntı: fault

ya arkadaslar ben oyunu acclaim den inidirdim acc aldim siteden play basiyom client acilmiyo.bunun neden oldunu bilen varmı acaba...?

Ha arkadaşım birde oyunun versiyonu değişti yani 1.2 ay önce oyuna normal girdiğin client,ile artık giremiyorsun ,yeni client ve özellikler geldi ve oyunun boyutu değişti onçün oyunu tekrar indrimelisin TABİ BU OYUNUN ESKİ OYUNCULARI İÇİN GEÇERLİ YENİLER NO PANİC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 4 Nisan 2007; 6:41:22 >
  • Birde galiba dance pad desteği var oyunda.Yani evde bir dance pad varsa onunla oyunu oynayabiliyoruz değil mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.