Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: actionsee

arkadasım evet pach geldi 120 mb ama o ownload dın yavas olmasının nedeni herkezin indirmesi sebebinden bu arada 9 lvl ActionTR benim nik her zaman kapısabiliriz hodri meydan ona gore

Arkadaşım bende yeni online oldum, ve pach gelmiş ama pach auto dolmuyor,mirror 1,den indiriyom,ve 256net,ile oynanmaz diyen arkadaş,bende 256 ile oynuyorum ve net,te pek bir sorun yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 12 Nisan 2007; 18:58:55 >
  • Beyler oyunu çok ama çok istedim fakat indiremiyorum 4 kb ile iniyor...
  • arkadaslar biraz aklınızı calıstırn bursuru download programları var onları kullansanız 256 lık internet en az 25kb ile indirir oda en kotusu haberiniz ola yani bosu bosuna işkece cekmeyin
  • Arkadaşlar, oyunu oynamak isteyenler, önümüzdeki 1.2 gün download etmesin,çünkü gerçekten çok yavaş iniyor ama siteye aşırı yüklenme var ve binlerce insanın oynadığı bir oyun herkes yeni pach,i indiriyor ve çok yakında büyük kapışma var dünya server,leri ile aynı anda oynayabilicez, oyunu oynayan arkadaşlar farketmiştir en alttaki, changel, adlı servere giriş yapılamıyordu ama artık yapılabiliyor ve ordada bir çok server var paris,rio de jenerio,new york v.s. ya oyunun dünya server,ları ile sürekli bir bağlantısı olacak yada belli bir dönem, o server,lara girip başkaları ile kapışcaz(pk olayı) ve lvl sıralarına göre giriş yapılcak. lvl 1.10
    lvl 10.20
    lvl 20.30
    lvl 30.40
    lvl 40.50
    lvl 50.60
    lvl 60.70
    lvl 70.80
    lvl 80.90
    Vede, oyundaki lvl sınırı sanırım 90 ve bugün oyunda 63 lvl bir oyuncu ile karşılaştım, ve kelimenin tam anlamı ile mükemmel bir oyuncu bana kalırsa, çünkü 516 kere yenilmiş ve 3700,küsür galibiyeti vardı.Ve sanırım SDO açılalı yaklaşık 10 yıl olmuş, tabi malasiya(kore sanırım)serveri, ne kadar iyi oyuncular olduğunu siz düşünün , hele 10 yıldır bu oyunu oynayan biri,bizim neredeyse öldüğümüz şarkıda,o 0 cool,ile hit çeker diye düşünüyorum ve bu oyunu oynamaya geç başladığım için kendime kızıyorum.

• arkadasım bu oyun dikkat işi birazda alıskanlık bi duzeye gelince daha gelişim olmuyor anlatabildimmi yani bir duzeye kadar zorlastırıyorlar sonra ezbere giriyor onun icin bence 20 lvl biri ile 60 lvl biri arasında cok cok az bir fark olabilir bence
  • Bence çok fark olur çünkü level 60 biri artık şarkıyı %100 ezberlemiştir ve sizin öldüğünüz şarkıları rahatça geçer hatta en az hız gibi gelir sanıyorum. Bilmiyorum tamamen fakat indiricem inşallah ilk önce FlashGet i indirebilirim falan...
  • ben bunun bi benzerinini ps2de oynamıştım ama grafikler iç açıcı gelmedi benim hipoteizmimi çürütücek varsa ss koyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

ben bunun bi benzerinini ps2de oynamıştım ama grafikler iç açıcı gelmedi benim hipoteizmimi çürütücek varsa ss koyar

Kardeş, öncelikle ss yerine video koysam,senin için ss,nin yerini tutarmı bilmem, bir ama genede bir,iki video koydum.
    http://www.youtube.com/watch?v=1FGPzOqnzqY

http://www.youtube.com/watch?v=EAwVckp8TdA

http://www.youtube.com/watch?v=OgKCx-CZvYE
    Ve şu yüksek lvl olayı, gerçektende oyunu yıllardır, oynayan insanlar var ve bizim öleceğimiz şarkıda ,adamlar hit çeker,vl 60 küsür bir oyuncu,hic bir şey bilmese o lvl,i kasarken öğrenceğini öğrenir zaten,ben 17 level,im daha yaklaşık,1 , 1.5 hafta sürdü, ve lvl yükseldikçe lvl kasmasının zorlaştığını bilmeyen yok heralde, artık siz düşünün.Oyunda neden normal ve hard şarkılarda dans edilmiyo demeyin kendi kendinize, yapmanız gereken tek şey,Advanteg server,lerine girmek ve ordan önceden bloqlu olan ,normal ve hard seçeneklerini tıklayarak,şarkınızın zorluk seviyesini ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 13 Nisan 2007; 17:09:20 >

• TurkeyBoY ActionTR nasıl ii oynuyormu beni istersen ekle action_see@hotmail.com
  • oyunla ilgili videoları izledim.bu yavaş olan şarkılardadamı böle?

bu izlediklerimde bu adamların orda o yukarı/aşşağı yı görüp algılayıp basması o sürede imkansız.bana sürekli sdasdasdas diye basıyolar gibime geldi.yani sallıyolar gibi.yoksa öle yapmak imkansız neredeyse.
    veya ben algılaamadım tam.o yukarı doğru çıkan tuşlara basmaya çalışılıyo değilmi?
  • http://www.youtube.com/watch?v=OgKCx-CZvYE
    Kardeş, yukardaki video,yu ben kendim oynadım ve hazırladım,fraps açıkken oyunda kasma vardı hemde.Aşağı,dan yukarıya fırlayan ok işaretlerine,basmaya çalışıyoruz,buda imkansız olmasa gerek, yada bana öyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 17 Nisan 2007; 13:23:37 >
  • "chem1cal"
    Kardeş, seni aramızda görmekten mutluyum,bu arada sen bayağ iyi oynuyormuşsun yawacclaim,ile oyunu öğrenmiş olsanda sende aşmışsın^_^
  • up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronicpeacer

up!

Helal!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

quote:

Orjinalden alıntı: cronicpeacer

up!

Helal!

çok mu komik?

edit: hiçbişey yazmadan up yapmam komik olmuş galiba sevdim ben bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 1 Mayıs 2007; 22:48:11 >
  • Konu hazır senin sayende up! olmuşken,http://www.youtube.com/watch?v=S5bNjb8xYIg bende yeni hazırladığım video,yu sizlerle paylaşayım.
  • video guzel olmus kardes 8 tusla oynamaya basladınmı bu arada he bide actionsee diye yeni bi char actım dacede oynuyorum super dance bana gore degil kendimi okadar kasamam herneyse devamını bekleriz
  • kardes laf aramızda bu videoda programmı kullandın veya 4 kişi oynamıssınızdır anca oyle olur cunku
  • lvl 6 olduktan sonra bi acayip oldu, en rahat yaptığım sarkıda artık nerdeyse ölüyorum 8 tuşla oynamanın nasıl bir avantajı olabilirki? ben zaten tek elle asdf ile oynuyorum
  • tamamıyla dikkat gerektiren bir oyun indirdigime acıyorum ya keske ındırmeseydim cok şaçma oyun bana gore tabi....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.