Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Cannot open database requested in login 'bbs'. Login fails.

C:\INETPUB\SDOINTER\ACCOUNT\../db_connects.asp, line 31
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Birde galiba dance pad desteği var oyunda.Yani evde bir dance pad varsa onunla oyunu oynayabiliyoruz değil mi ?

Evet hiç dance pad oynamadım ama, sanırım (%90)joystik ile oynanıyor.Ve paralı olması lasım.

quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Cannot open database requested in login 'bbs'. Login fails.

C:\INETPUB\SDOINTER\ACCOUNT\../db_connects.asp, line 31

Evet sitede bir sorun var, o yüzden acc alınmıyor, ama heralde çok yakında bu sorun ortadan kalkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 4 Nisan 2007; 13:44:11 >
  • Bence Onun Gibi Bisi Var Cunku Zorluk Seviyesi 6 Dan Sonra O Kadar Hızlı Geciyor Ki Yakalamak İmkansız
  • Bugün baktım oyunda dance pad desteği varmış.(Acclaim'in Dance Online'ında)

Ayrıca guitar hero oynayan biri olarak söylemeliyim oyun pekte kolay değil. :)

Ama alışınca tabiki kolay geliyor.Bol bol egzersiz şart ama.
  • cozmonot senin msn neydi yaa ben seni kaydetmiştim ama benim msn de 250 300 kişi oldugu icin kaybettim bi yazarsan sevinirim
  • bende oyunu 3 gundur oynuyom (Acclaim dance de) aslında oyun bence zor.Ama cok oynamak gerekiyo.Cunku bazi sarkılar gercekten cok hızlı. ben lvl 3 sarkılari full bitiriyom ama 4 lerin cogunda cok zorlaniyom.Acaba tus olarak AS ve KL tuslarini kullaniyom sizce iyimidir?bide cok hızlı sarkılarda arka arkaya cok seri sekilde gelenlere yetisemiyom bunu bi taktigi yada stratejisi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 5 Nisan 2007; 19:47:50 >
  • Beyler Turkler Bir Dans Yapalımda Foruma Koyalım
  • Msn adresim:besakom@hotmail.com
    Oyun zor deyil, bana başlangıçta zor geliyodu ama zamanla alışıp,önceden öldüğünüz şarkılarda ve size hızlı gelen speed,lerde 0 cool ile hit çektiğiniz zaman,hiçte zor deyil be yaw diceksiniz.Ben şahsen Acclaim dance,yi makinemden sildim artık sadece SDO,thailand oynuyorum eğer sdo,dan acc almayı başarırsanız beraber takılırz, hertürlü soru ve görüşe açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 5 Nisan 2007; 22:39:19 >
  • Hangisi Daha İyi Acclaim Mi Thailand mı Farkı ne ?
  • Thai daha iyi.

Ama ileride acclaim dance online'ıda ona yetişir.İnşallah şarkılar falan kullanıcı talepleri doğrultusunda gelir.Ben şarkıları pek beğenmedim.Ama hip hop hooray gibi gaz parçalar olursa ve oyundaki giysi sayısı arttırılırsa süper olur.

(Yuh ya Konami yazmışım Acclaim olacak o.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 6 Nisan 2007; 22:23:50 >
  • Arkadaşlar en iyisi,ne thailand,nede acclaim dance, tek cümle "SUPER DANCE ONLİNE.MY"yani malaysıa serveri, ama kayıt işlemlerini bitirdikten sonra, acount activasyunu problemli, bizim için tabi tabi yurt dışına cep telefonu ile mesaj çekebilen arkadaşlar hariç , 16 kontör karşılığı ve kontör ile item mailden alışveriş için M point satın alınabiliyo sanırım.
    Ha bide kardeş,şu Konanim, dance nasıl birşey biraz açarmısın,şu acclaim dance,ise hiç açma,zaten oyunun open betasının ilk zamanları hariç ,şu anki durumu bence berbat,şarkıları v.s. pek işe yaramaz sadece içlerinden 2.3 tanesi idare eder bence , diğerleri çöplük diye düşünüyorum.Eğer oynamayı düşünüyorsanız,uğraşıp sdo.thai oynayın derim, sedece acc,alımı uraştırıyor , onu,da ing, değilde thai, sitesinden register olursanız deneme yanılma ile acc alırsınız,yada sdo,malaysıa oynayın tabi,16 kontör,ü sadece bir kereye mahsus ödemeye rağzı olursanız.
    Ha bu arada, koonanim,mi acclaim,mi bilmem ama sadece 4 tuş kullanmaya izin verilmiş, önceden 8 tuş,tu ve 6 tanesini seri kullana biliyorduk ama şimdi 4-key sistemine giçildiği için oyun berbat bir hal aldı diye
    düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 6 Nisan 2007; 20:54:15 >

• Thailand da fazla karakterin varsa versene 1 tane bana
  • Ya beyler iyi oynuyoruzda şarkılar çok kötü ya bu acclaiminkinde.Yani hiç zevkli değil.Thaidekiler şarkılar nasıl peki ?
  • Elimde fazla acc. ne yazıkki yok,ama arada sırada deniyorum ağer almayı başarırsam,forumda isteyenlere pm den verecem.Acclaim dance,daki song,lar dediğin gibi işe yaramaz ama thailand serverindeki song,lar bence harika,mesela ricky martin,britney spears,mariah carey,destiny's child,black ayed peas,blue gurubu,shakira,crazy frog,I say yeah v.s tabi bunlar aklımda kalanlar,toplam 189 tane sarkı var.Hem acclaim dance,de hemde sdo thai,de şarkıları hard ve normal ,yapmanın bir yolu var,bug türü birşey mesela, random 1.5 seçin sonra ok deyin ve tekrar setting,den aynı işlemi tekrarlayın ve sonunda ilkde mavi easy olarak görünen renk kırmızı hard ve yeşil normal olacak, bu sdo için,acclaim dance içinde bu işlemi free songs ile yapabilirsiniz.
  • tam olarak anlıyamadım bunları yapınca elimize ne geciyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

tam olarak anlıyamadım bunları yapınca elimize ne geciyor

Sanırım şu hard,easy olayı,oyunda normalde sadece, easy şakılarda dans edebiliyoruz ve normal and hard seçenekleri kapalı oluyor, e durmadan 1 lvl şarkıdamı dans edcen?hayır, e bende şarkıların zorluk derecesi nasıl değişiyor diye , karmaşıkta olsa 1,2 kere okununca anlayabilinecek şikilde açıkladım.Aha bir daha açıklıyorum, Acclaim dance için: odanın HOST,u sizsiniz ve yapmanız gereken tek şey setting,den random,seçeneğini tıklayın ve ardından free songs,u seçip OK, yapın ve aha işte hard yada normal olucak, olmassa bu işlemi bir kaç kere tekrarlayın,SDO,thai içinde free songs, değilde 1.5 random,u seçerek olayı halledebiliriz.
  • arkadaslar tai serverından acc almak istiyenler artık alabiliyor.Sanırım uyelik problemi cözülmüs
  • quote:

Orjinalden alıntı: fault

arkadaslar tai serverından acc almak istiyenler artık alabiliyor.Sanırım uyelik problemi cözülmüs

ben hala alamıyorum arkadaşlar çok heveslendim acc alıyım dedim submit e basıyom olmuyo

ok hallettim avant browser saolsun firefox da olmuyoıdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 8 Nisan 2007; 11:05:39 >
  • Evet arkadaşlarwww.sdointer.http://sdointer.sdo.in.th/account/agreement.asp. Burdan acc alabilirsiniz,sitedeki sorun çözüldü sanırım anında 2.3 tane acc aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 8 Nisan 2007; 12:52:04 >
  • cozmonot ya bisi sorcam ben accaim dans da oynuyodum.Orda 4 tusla oynamaya alısmıstım.Simdi tai versiyonuna gectim burda 8 tane tus var ve 4-4 diye ayrıyorum.Fakat bu tuslaların hepsinden 2 tane olmus oluyo nası kullancam hakkında bilgi verrsen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.