Şimdi Ara

SUPER DANCE ONLİNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fault

cozmonot ya bisi sorcam ben accaim dans da oynuyodum.Orda 4 tusla oynamaya alısmıstım.Simdi tai versiyonuna gectim burda 8 tane tus var ve 4-4 diye ayrıyorum.Fakat bu tuslaların hepsinden 2 tane olmus oluyo nası kullancam hakkında bilgi verrsen sevinirim.

Bunu nasıldesem ,sen aynı anda hem sağdan hem soldan gelen, iki tuşa iki elini kullanarak basıyodun acclaimde,ama bunda tek elini kullanarak basacan,mesela benim tuş takımımASDW_JKLŞ,aynı anda ikili yada üç lü gelen oklara tek elini kullanarak basabilirsin,sana tavsiyem bir oda kur şifreli ezik şarkılarda bu tuş kombinasyonlarına alış,bu arada oyunu nasıl buldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 8 Nisan 2007; 13:04:56 >
  • oyun accaim dansa gore cok fazla gelismis.sarkı sayısı cok fazla ve iyi sarkılar var tabiki.Pist sayısıda cok ii.Accaim dansta cok az sarkı ve pist vardı ve hic zevki cıkmıyodu oyunun.Burası cok daha iiyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fault

oyun accaim dansa gore cok fazla gelismis.sarkı sayısı cok fazla ve iyi sarkılar var tabiki.Pist sayısıda cok ii.Accaim dansta cok az sarkı ve pist vardı ve hic zevki cıkmıyodu oyunun.Burası cok daha iiyi

Kardeş oyundaki nick,in nedir?ben birazdan gircemde,samba ile jazz server,lerine ordan sana pm atarım,beraber takılrız.Benim nick HardMan ama şimdi yeni açtığım bi dişi charla giricem oyuna.
  • benim nick CrazyBoys ben server 1 de girdim vala sen pm atarsın bana bulurusuz
  • abi ben mirror 3 den indirdim .jc! diy dosya türü indirdi napıcam ya 2 kere indirdim kotaya yazık
  • http://203.81.59.116:8080/SDO%20Thai%20Installer%20OP.rar
    Yukardaki linkden yada sitesindeki mirror4 for international users yazan linkden tek tık ile idirebilirsin,zaten sitedeki diğer linkler, sadece thailand ve uzak doğu ülkeleri için yani mirror4 ten indireceksinfor international user ,oyunu indirip makineye kurduktan sonra setup,unu silmeyin derim çünkü ne olur ne olmaz,repair gerekebilir bende gerekmişti ve repair için oyunu baştan indirmek zorunda kalmıştım,ve oyun içindeyken , eğer pc özellikleriniz ve net. bağlantınız yeterince iyi değilse gamecam yada fraps gibi video çekme prog,lar ile kayıt yapmayı denemeyin derim, çünki oyunda kayıt yaparken bir kasma söz konusu oluyor azda olsa ve bu kasma olayı video çekmeyi bitirip prog,kapadıktan sonrada oyndaki arrow,lar kasmaya devam ediyor oyunu silip baştan yüklemek bile bunu düzeltmeye yetmiyor,format gerektiren bişey ve options,dan görüntü ayarları ile oynamayın bir problem olabilir , sonra demedi demeyin.

quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

http://203.81.59.116:8080/SDO%20Thai%20Installer%20OP.rar
    Yukardaki linkden yada sitesindeki mirror4 for international users yazan linkden tek tık ile idirebilirsin.

e o 1 gb felan kota 2 gb oldu zaten ayın 8 inde indirsemmiki

Valla kardeş benim kota sorunu yok, sadece yavaş iniyo okadar, 256 var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 8 Nisan 2007; 16:01:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

http://203.81.59.116:8080/SDO%20Thai%20Installer%20OP.rar
    Yukardaki linkden yada sitesindeki mirror4 for international users yazan linkden tek tık ile idirebilirsin.

e o 1 gb felan kota 2 gb oldu zaten ayın 8 inde indirsemmiki
  • Evet arkadaşlar, oyunu tanıtmak amaçlı konu açtık,burda okadar oyun hakkında bahsettik,oyunun download link,inden tutun ,resmi sitesi ve register adresine kadar linkleri verdik,oyun hakkında bilgi edinmeniz için video,lar koyduk ve thailand serveri,nin register problemi, artık kalmadı diye burda belirttik,ama ben hiçbir faliyet göremiyorum,en azından 2 türk kardeşimiz oyuna katıldı, bende varım 3 etti, ama bence oyunun hakk ettiği türk sayısı ,çok daha fazla olmalı.
    Benim oyundaki nick,im, TurkeyBoY herkesi bekleriz.
  • @cozmonot

Ben arada sırada eğlence olsun diye giriyorum.Bir 1-pangya 2-Dance Online.

Bu tarz oyunlar bence çok daha fazla olmalı mmorpglerin stresinden sıkılıp böyle oyunlar oynanmalı arada sırada.Gelebilirsem taiwan serverinada gelirim.Acclaim dance onlinedaki nickim forumdakiyle aynı.İsteyen olursa tarih kararlaştırıp dans edebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

@cozmonot

Ben arada sırada eğlence olsun diye giriyorum.Bir 1-pangya 2-Dance Online.

Bu tarz oyunlar bence çok daha fazla olmalı mmorpglerin stresinden sıkılıp böyle oyunlar oynanmalı arada sırada.Gelebilirsem taiwan serverinada gelirim.Acclaim dance onlinedaki nickim forumdakiyle aynı.İsteyen olursa tarih kararlaştırıp dans edebiliriz.

Kardeş, girebilsem derken neyi kastettin ben anlamdım,register,mi olamıyosun?,eğer olamıyosan o problem kalktı bende 4.5 tane acc var yeni aldım,yani register problemi yok ,tabi kota problemi olabilir ama 3gb. oldu 4gb. yani 1gb. oyunun client,i 1024 adsl,ile 3.4 saat sürmez sanırım.Hem sanırım bu oyunu oynayan en iyi oyunculardan biriyim, tabi türklerin içinde,benden daha iyi olan tek bir türkle karşılaştım oda ben yeni başlamışken, adam o2jam,da daha önceden oynuyomuş,ama artık çaktım köfteyi,acclaim dance,deki nicki Knyo,idi eğer beni duyuyorsa, thai serverine gelsin kapışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 11 Nisan 2007; 11:35:34 >

• ilj once dancede takıldım orada kendimi geliştirdim oradan taiwana gectim su an daha dogrusu gecmiş kardes ben unide okdurugum icin hafta sonları gelebiliyorum ama alattına gore 6 zorlugunda ki muziklerde neredeyse %100 cıkarıyormus heralde zaten hep masalara girdiginde 1. cıkıyor gecen hafta beni yenemiyordu bakalım şimdi ne olmus gorecez hafta sonu ne nik yazmıssa burada belirtirm kapısırız ama sandıgın kadar az turk yok bunuda belirteyim elini sallasan neredeyse turk cıkıyor her neyse senin lvl kac taiwanda ki oyunda
  • su an tai serverına giremiyorum server mı kapalı yoksa yeni patch felanmı geldi?
  • Beyler ben anca Acclaim de takılıcam 1 gb ı indirmek zor geldi derken partları buldum bugün bayağı part indiricem yakında yanınızdayım
  • cabuk gel bence tai serverı cok daha kaliteli acclaim cok sıkıcı kalıyo yanında...
  • galiba yeni patch gelmis 120mb lık indiriyom fakat ya sitede yada yurt dısı cıkıslarında sorun var.8kb indiriyo sn de cok yavas(1024 baglantı ile)
  • arkadasım evet pach geldi 120 mb ama o ownload dın yavas olmasının nedeni herkezin indirmesi sebebinden bu arada 9 lvl ActionTR benim nik her zaman kapısabiliriz hodri meydan ona gore
  • başlıcaktım yazıları okuyunca vazgeçtim 256lık netle oynanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

başlıcaktım yazıları okuyunca vazgeçtim 256lık netle oynanmaz

arkadasım ole hemen vazgecme bu yavas indirme davası gecici bi olay her zaman bole olcak diye bisi yok gene senin bilcegin is oynamassan sen kaybedersin...
  • Fault ben biraz sıkılgan biriyim pcde nerdeyse 25 tane online oyun var siteside kapalıymış sanırım ondan öyle yazım yani
  • yaw 9 lvl nası atlıcam bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.