Şimdi Ara

Süper İndirim!!! SAT/TAK Siemens Müzik BOMBASI Her cihaza uyumlu ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar elimdeki siemens ims-700 müsic box u satmak istiyorum

fiyatı: 50 TL >>40 >> 30 lira oldu kargo sizden . acil satılık arkadaşlar nakite ihtiyacım var!!!!!!!

arkadaşlar cihaza bugün pil aldım ve test ettim. bendeki sony mp3 çalarla. inanılmaz bi ses kalitesi var çok şaşırdım. bass ve genişletme tuşlarını boşuna koymamışlar. kendi sesimi duyamadım son ses açıkken ve vurduğu bas inanılmazdı. denedikten sonra satmak gelmedi içimden. ama ne yazıkki satmak zorundayım. cihaz her türlü ses çıkışı olan cihaza uyumlu. isteyene telefonlarına kullanabilmeleri için telefonun modeline göre kulaklık çevirici bulabilirim. böylece ister nokia ister motorola isterseniz başka bi cihazda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

sadece cihazın kendisi ve 3.5>3.5 kablosunu vericem böylece istediğiniz cihaza ya da kulaklık dönüştürücüsü ile istediğiniz telefona bağlayabilirsiniz.

uyumlu olduğu bazı siemens cep tel modellerini yazıyorum arkadaşlar:

CX75, M75, S75, SG75, SL75, SXG75
    sanırım bu cihazlarla aynı sokete sahip dier siemens modelleri ile tam uyum ile çalışacaktır.

cihaza ait incelemeyi ve temsili fotoraflarını buraya ekliyorum. cihaz temizdir. istyene webcamden gösterebilirim.

IMS-700 İNCELEMESİ

quote:

ürün aşağıda görüldüğü gibi kendi içine kapanabilecek şekilde kapaklı olup, ağırlık olarak piller le birlikte 600 gram civarında, genişlik kapak açıkken 30 cm, yükseklik 10 cm civarı.

1-Cihazın üzerindeki Bass ve STEREO Wide düğmeleri sesde son derece belirgin değişikliğe sebep oluyor, yani göstermelik değil.
    2-Made in Chine.
    3-Kutu içinde dört adet alkalin pil, kılıf ve bağlantı kablosu (1 metre) çıkıyor.
    4-Bağlantı kablosu ile speaker laptop, pc, ipod vs ile 3.5 mm bir çıkış sağlayabiliyorsunuz. Laptop için seyyar hopörler olarak birebir..
    5-6 voltluk bir adaptör girişi mevcut lakin adaptör kutudan çıkmıyor. İstenirse rahatlıkla bulunabilecek bir standarda sahip sanki...
    6-Aslında adaptöre gerek yok, zira hoparlörün arkasında telefonunuzun şarj cihazının takılabileceği bir giriş yapılmış.. Gayet mantıklıca..
    7-Cihazın arkasında bir de açma kapama düğmesi var...
    8-Ürünün içi siyah, dışı metalik renkli, sağlam plastikten yapılmış..
    9-İçine kapanabilir. Bu demektirki alan ve hacim olarak üçte birine düşürebiliyorsunuz, çok şirin çok şık. Ama cebe sığdırmak biraz zor olabilir.
    10-Şarj cihazı takılıyken hoparlöre, üzerinde takılı olan siemens telefon da şarj oluyor bu arada.
    11-Ürünün sıfırı hepsiburada'da 105 ytl.

bu biraz eski bi yorumdur. şu anda hepsi burada da 97 tl civarı satılmaktadır.

tüm resimler için TIKLAYINIZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 31 Mart 2009; 23:50:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende de var aynısından öyle duruyor boş boş.Kullansam mı acaba
    Hayırlı satışlar bu arada
  • teşekkürler hocam. kullanıyorsan cihazın performansına dair yorumlarını buraya yazarmısın?

• çok fazla kullanılmadı tarafımdan aslında.Ancak gerçekten çok güçlü bir ses çıkışı var.Teknosa nın kampanya ile verdiği Hama Tripod dan çok daha kaliteli ve güçlü ses çıkışı vardır ona emin olabilirsiniz
  • çok teşekkürler yorumun için

• SX1 le uyumlu olsa süper olurdu. sanırım SXG 75 sahiplerine daha cazip gelir şuan.
  • sanırım öyle. fiyatını da makul tuttum. eğer satılmazsa mpx e modlayacam hem cradle hem speaker olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • girişine bakınca sx1 e uyumlu gözüküyor
  • uyumlu olduğu bi kaç modeli ekliyorum ilana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.