Bildirim
Süper Kahraman tişörtlerinden nerde bulabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilkokullu musunuz? -
D&R (burda olmasa da) gibi cesitli sitelerde bir arayin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 29 Kasım 2014; 19:42:23 > -
Çoğu çeşitli siteye baktım ama bulamadım yurtdışından da almak tercihim değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: 240Volt
Merhaba arkadaşlar iron man,kaptan amerika olsun batman superman vb tişörtlerden almak istiyoruz bi arkadaş grubu olarak tişört yada kapşonlu olabilir nerde bulabiliriz? İnternet üzerinden de alabiliriz. Fiyat aralığı bi' tişörte maks. 25 tl düşünüyoruz.
Hocam nerede oturuyorsunuz ona göre söyleyeceğim -
Vucüt geliştiriyoruz ve Marvel kahramanları hoşumuza gitmekte.Süper kahramanları sevmenin yaşı yoktur. -
quote:
Çoğu çeşitli siteye baktım ama bulamadım yurtdışından da almak tercihim değil.
Tanidigim biri almisti ama nereden aldi tam hatirlayamiyorum, cagirayim onu -
25 liraya kanki dandik basim bulurusun cakma. Orji istiyorsan 40 50 lira civari comics t shirtleri. Kadikoyde akmar pasajinin arkasinda cizgi romancilar falan var orjinal var orada t shirtler -
Madem toplusunuz kendiniz yaptırın matbaaları dolasın olmadı tish-o canlı destekten indirim isteyin toplu alısveriste -
Bakkalda -
İstanbul Anadolu yakası(Üsküdar,kadıköy,maltepe,ümraniye) fakat bu tişörtler için avrupa yakasınada geçebilirim. -
quote:
Vucüt geliştiriyoruz ve Marvel kahramanları hoşumuza gitmekte.Süper kahramanları sevmenin yaşı yoktur.
Blokla gec boylelerini. Troll luk yapmaktan baska bir sey yapmiyorlar. -
quote:
İstanbul Anadolu yakası(Üsküdar,kadıköy,maltepe,ümraniye) fakat bu tişörtler için avrupa yakasınada geçebilirim.
Hocam kadıköyde gargamelin karşısında ucuzgiy diye bir yer var. Tişörtler de 20 25 tl. Ben ordan kaptan amerika ve superman tişörtü aldım. Orada var. Gargamelde de var. -
Kadıköy olayı mantıklı umarım ki uygun beden bulabiliriz teşekkür ederim. :)) -
Çok teşekkür ederim bakayım bi oraya iyi forumlar. -
Avrupa yakasında Beşiktaş çarşısında Arkabahçe çizgi roman dükkanı var oradan da bulabilirsin oraya giderken bir kaç yerde daha benzer tişörtler satılıyor -
İstiklal caddesinde mc donalds a gelmeden solda köşe başında bir yer var. Envai çeşit süper kahraman hatta daha fazla çeşit tshirt orda mevcut. -
kargashop'da vardı önceden.quote:
Orijinalden alıntı: By_DoMiNo
İstiklal caddesinde mc donalds a gelmeden solda köşe başında bir yer var. Envai çeşit süper kahraman hatta daha fazla çeşit tshirt orda mevcut. -
Kotonquote:
Orijinalden alıntı: Mysa
kargashop'da vardı önceden.
Alıntıları Göster -
hort arkadaşlar gerçekten bilen cevap versinquote:
Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta
Koton
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bursa ucuz giyim yerleri
- hemen ishal olmak için
- 112 neden arar
- komik soyadları
- başkasının instagram mesajlarını okuma
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X