Şimdi Ara

thy de uçakta dağıtılan çoraplardan nerde bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki bilenler vardır diye foruma yazıyorum.

çorap gözü çorap dolu ama ben bu thy çorapları harici çorap giyemiyorum. resimdeki mavi çorap. çok çorap aldım ama yok kardeşim yok... dar geliyo hepsi. ayakkabı no 43. turladım fırıl fırıl gidip marks&spencer da 45no çorap buldum koşa koşa aldım. yok o da sıkıyor rahatsız ediyor. bu thy çoraplarını uçakta topluyorum ve sürekli onları giyiyorum.decathlon çoraplarını falan mı denesem acaba

thy de uçakta dağıtılan çoraplardan nerde bulurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thy nin verdiği o altı flok baskılı tırtıklı çoraplar kaymamak için tasarlanmış ancak onu thy fason yaptırıyor galiba bende hiçbiryerde bulamadım mahmutpaşanın altını üstüne getirdim yok, dediğim gibi fason yaptırıyodur çok kaliteli pamuklu yada bambudan yapılmış bir materyal, alt kısmını zemine basıldığında kaymaması için flok baskı makinesinden geçiriyolar o hale geliyor.

elindekileri eskimesin diye fazla giyme bence yada thy ile bol bol uçup çorap biriktir
  • Vomitory kullanıcısına yanıt
    yan koltuklara bakıyorum millet giymezse unutursa alırım diyorum. sonra hostes bakıyor. rezil olmamak için almıyorum o çorapları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

yan koltuklara bakıyorum millet giymezse unutursa alırım diyorum. sonra hostes bakıyor. rezil olmamak için almıyorum o çorapları.
    bence al gördüklerini, sonuçta onlar biletli yolcular için hesaplanarak veriliyor uçaklara yani dağıtılmak için alınmışlar zaten sen alsanda almasanda bişey değişmeyecek
  • THY niye çorap dağıtıyor ki, ayakların kokuyor pis herif al şu temiz çorapları giy demeye getiriyor. yani size bir nevi hakaret ediyor.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    ayakkabılarını çıkar verdiğimiz çorabı giy keyfine bak. koridorda bunla dolaş. çorapların pislenmesin. bizim verdiğimiz çorabı istersen çöpe at giderken diyor.
    çok yanlış anlıyorsun hojam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.