Şimdi Ara

2025'İN İLK FIRSATLARI BAŞLADI! OCAK FIRSATLARI ITOPYA.COM'DA! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.011
Cevap
141
Favori
1.148.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmadan satın almış olduğum ürün arızalı bir şekilde elime ulaştı, müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum, açan yok. Mail gönderdim ikinci mesai günündeyiz hala dönüş yok. Sitede arızalı ürünü UPS ile gönderin tamir ettirip geri göndeririz diyor. Bana arızalı gelmiş ürünü neden tamir gördükten, aradan 1 ay geçtikten sonra geri alayım? Ben bizzat ürünü getirmek istiyorum, zaten evimde Acıbadem'de. Ne cevap alabiliyorum ne muhattap. Bu kadar reklamdan sonra bu hizmeti göreceğimi hiç beklemiyordum, hayal kırıklığına uğradım.
  • TheDarkDefender kullanıcısına yanıt
    Sistem toplayacaktim Bu Yorumdan sonra siteden geri ciktim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para para 💵 💵

• Biraz indirim yapın black fridayı mı beklicez hep saçma fiyatlar var sitede.

• @TheDarkDefender siz hangi ürünü satın almıştınız acaba merak ettim.
  • 1.5 hafta önce kasa + ssd sipariş ettik. Kasayı koymuşlar SSD ortalıkta yok. Acil olarak açıklama bekliyorum. PM gönderdim, gelişmeleri buradan paylaşacağım arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faksu.42 -- 30 Kasım 2018; 8:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

@TheDarkDefender siz hangi ürünü satın almıştınız acaba merak ettim.
    Hocam Seagate 2 TB Harddisk ürününü satın almıştım. Ürünü takıp çalıştırdıktan sonra harddiskin kafası ve diskinin sürtündüğünü fark ettim. Zaten bir harddiskte böyle bir durumun hasar bırakmaması neredeyse imkansız. Bu arada hala dönüş yapan yok. Yarın Acıbadem'deki dükkanlarına gideceğim.
  • önceden iyi kötü bir müşteri hizmetleri vardi.denk düşüre bilirsen telefonları acıyorlardı şimdi tamamen kaldırmışlar.ürünü arızalı gelen ,yanlış gelenin vay haline.
  • donanımhaber'in 3 kuruş için bu tarz firmaları forumda barındırmaması gerekiyor.
  • Ben şu an kullandığım bilgisayarım ve tüm parçalarını itopyadan aldım o zaman çok uygun fiyata almıştım fakat teknik servise ses kartı ekran kartına temas edip etmeyeceğini sorduğumda uyumlu sıkıntı yok denmişti tabii ki sıkıntı oldu :)

iade kısmı ile uğraşamadım işlerim yoğundu iade faturası falan kestirmem gerekiyordu zor işlerdi neyse gel zaman git zaman 1-2 kere daha uğradım yerlerine gerçekten yoğun bir ortam ve en zor iş kısmı çünkü müşteri yaş aralığı düşük ve zor bir durum bu düşünün abi şu ne abi bu ne abi bunu alacağım diye koşuşan 10 yaşında çocuklar var bir de onlara söz geçirmeye çalışan pazarlık yapmaya çalışan aileler :)
  • 23 kasımı hiçbir firma kaldıramadı hepsiburada dahil ürün yollamamış çoğu yere. birde fiyatlar bindirimli indirim hani gerçek indirim olsa nasıl satış olucak kim bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 30 Kasım 2018; 13:8:45 >
  • apache0990 kullanıcısına yanıt
    twitch'de tüm yayıncılara sponsorlar, normal.
  • Arkadaslar Itopyadan BF1 kodunu almayi basaran arkadas oldu mu aramizda? ben ozel msg yada telefonla ulasamiyorum kendilerine malesef @itopya.com @itopyacom
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

twitch'de tüm yayıncılara sponsorlar, normal.
    ferit le kemal e 50 bin tl lik bilgisayar kasalarını bedava verceklerine keşke insanlara indirim yapılsa

ayrıca milletin anasına bacısına kufur edip , cocukların harcliklarını yardım destek adi altında calanlara sponsor olunmamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 30 Kasım 2018; 16:22:16 >
  • Geçen hafta Cuma günü verdiğim HyperX Cloud 2 kulaklık siparişim Pazartesi günü kargolandı ve Salı günü bana ulaştı.

Şuan kullanıyorum bir sıkıntı yok.
  • Öncelikle merhabalar, arkadaşımın(tolga akıncı) bana doğum günü hediyesi diye sipariş ettiği msi gaming set i indirimli bir şekilde alıp benim ev adresime gelecek şekilde siparişi verip ödemesini yaptı sipariş numarası : *** budur.

Neyse 24 ünde verdiği siparişi bu gün elime ulaşacak diye sevinirken bu gün kapıma sadece mouse büyüklüğünde bir paket gelmiş kardeşim teslim almış açmış falan eve gelince bakıyorum ki Msi set yerine stell series rival 600 Mouse gelmiş kargo adresine bakıyorum benim adresim doğrudur faturaya bakıyorum "alper verim "adlı şahısın siparişi hatta fatura numarası ***

Neyse aklımda kilere gelecek olursak .şimdi aklımda bir kaç soru var

benim arkadaşımın benim için verdiği Msi set e ne oldu ?

bende neden başkasının faturası ve ürünü var ?

acaba alper adlı arkadaşta mı benim ürünüm?

Yada bir başkasına mı gitti benim siparişim bu konunun çözümü için sizden yardım bekliyorum yoksa hakem heyeti tazminat davası vs uğraşır dururuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsxxx -- 30 Kasım 2018; 20:28:4 >

• letsxxx kullanıcısına yanıt
    Merhaba , acil şekilde konuyu ilgili departmana ilettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı.😊

• apache0990 kullanıcısına yanıt
    Merhaba , iadeniz konusunda yardımcı olmak isterim.😊

• @itopya.com Özel mesaj bakar mısınız? benim ürün nerede acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.